2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
O tabloya gore normaliz canım şükür
Dr genetık yapısı uzun incekızolcak dedi , zayıf diyen cok olur aldırma dedi

Ben mamajoo kullanıyorum çok memnunum, suavinex ve wee de var ama onların akisi çok hızlı. Mamojoo antikolik ayni zamanda. Aslinda avent de öyle olmasi lazım ama senin bebisin çekim gücü cok iyi galiba :)
Merhaba,mamajoo ile beslerken bebeğinizin ağzında emziğin ucu içeri göçüyor mu? Çok biberon denedim en yavaş akışlı olan bu ama bunda da bu sorun var acaba bizdeki mı hatalı..

Sezeryan gobeklerınız ne durumda, , ironman_2020 korse kullanımı devammı? Hala işe yarar mı ki korse, 6 ay dolsada spora başlasak. Kiloverme süreclerınız nasıl gıdıyor
Yok yaa hiç bir şey yapmıyorum hatta daha da çok yer oldum kendimi durduramıyoeum ne yapacağım bilmiyorum.kilom eskiye döndğ ama ben ben değilim daha iriyim

Evet ya senin 2 tane daha zor gercekten ama uyumalari asiri sikintili olmadigi icin biraz daha rahat edersin. InsaAllah daha da duzene girer tum bebekler cunku ben bu gece cinnet gecirecektim mesela gozleri kapali ama saatte bir uyanip meme ariyor. Gel de delirme. 4 te verdim esime baska odada uyudum 2 saat de oyle kendime geldim. Ne yapcam bilmiyorum aglamasina da dayanamiyorum ve emzirmek de cokkk hosuma gidiyor ama gece oldu mu sinirlerim alt ust‍♀

Gunaydin kizlar. Kiloyla basi dertte olan arkadaslar regl oldunuz mu bilmiyorum ama kesinlikle regl oldugum gibi kilo veriyorum. Olmamissaniz bekleyin olunca her ay fark ediyor goreceksiniz
Bende olamadım daha regl olana kadar akintin var miydi cnm benim bitmeyen akintim var yumurtlama akıntısı gibi

Gunaydin kizlar. Kiloyla basi dertte olan arkadaslar regl oldunuz mu bilmiyorum ama kesinlikle regl oldugum gibi kilo veriyorum. Olmamissaniz bekleyin olunca her ay fark ediyor goreceksiniz
Valla bu süt ürünleri diyetinin sanırım tek artısı dehşet kilo verişim oldu. Bi avuç kaldım :)))

Ek gıda ile rahatlarsın inşallah canım bende ek gıdayı oğlum için sabırsızlık ile bekliyorum benimde oğlum sık uyanıyor.

Vallahi ben üç aydır oluyorum kiloyu falan götürmedi yani göbeğim toparlanıyor her adette daha iyiye gidiyor.

Aynı biz. Şimdi gece babası bakıyor gündüz ben. Yoksa mümkün değil kendimize gelemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…