2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Kalbine tutundu derken? Kalbimi agrıyordu
Çok şükür atlattınız.. peki o yan ilaçların emzirmeye etkisi yokmu şahsen bizim çıkarsa ben hiç ilaç kullanmak istemiyorum.

Yok canım bi şikayeti yoktu tahlillerde ortaya çıktı. Miyokardit oldu o yüzden uzun süreli ilaç tedavisi görüyor 3 gün de hastanede yattı.

Asıl yükleme ilacı hariç diğerlerini kullanmak serbest emzirirken.

Çok geçmiş olsun Allahım korusun tum evlatları, anne babaları

Kızlar merhaba 2. ay koldan vurulan aşı nasıl oldu sizin? Bizimki iltihaplı sivilce gibi olmuştu bugün duş aldırırken patladı.Bişey olur mu acaba ya.

Kızlar merhaba 2. ay koldan vurulan aşı nasıl oldu sizin? Bizimki iltihaplı sivilce gibi olmuştu bugün duş aldırırken patladı.Bişey olur mu acaba ya
Kızımın da o şekilde oldu, patlamadı ama en son üzeri kabuk gibi olmuştu, bugün kabuk da çıktı duşta, doktor bu tip şeylerin olabileceğini söyledi geçen ay sorduğumda, aşı ile ilgili bir sorun olmaz dedi merak etmeyin, sağlık ocağı ebenizin cebi yok mu? Pazartesi fotoğraf atın baksın içiniz rahat eder.

bu arada size de umut olacak bir haberim var, uykusuz ve huysuz gecelerin sonunda gündüz ve gece kesintisiz mis gibi uyuyan bir minnoş çıktı ortaya, aniden kesildi hepsi, gündüz gittim gittim geldim başına nefes alıyor mu diye o kadar yabancı ki bana gündüz uykusu şaştım kaldım, aynı günün gecesi de kesintisiz 6 saat uyudu, iki gündür böyle devam ediyor, süngüyü düşürmeyin yani hala umut var
Az daha sabır

Ooo hayırlı olsun , 6 yadadaha fazkasaat uyudugunda gece emzirmek için uyandırmıyor musun?

İnşAllah bişey olmaz ya pazartesi arayıp sorcam zaten bakalım ne Dick baya bi yeşil bişey aktı.

Emzik kullanan anneler,ben bibs 0-6 ay emzıkkullsnıuorum. 6 ayayaklaştık, buna devammı etceksmısınız, 6-18 ay emzıgını mı alcaksınız, cok fark varmıkı buyukluk acısından

Kızlar merhaba 2. ay koldan vurulan aşı nasıl oldu sizin? Bizimki iltihaplı sivilce gibi olmuştu bugün duş aldırırken patladı.Bişey olur mu acaba ya.
Bizimki de 3 gun once patladi canim. Kime sorduysam cok normal dediler ve oyle derindi ki bakadim bile ama 2 saat sonra bi baktik kapanmis kabuk tutmua bile. Sorun yok yani herkesin oyle oluyormus ve bizimki o kadar cok cikti ki inanamadim

Sezeryan gobeklerınız ne durumda, , ironman_2020 korse kullanımı devammı? Hala işe yarar mı ki korse, 6 ay dolsada spora başlasak. Kiloverme süreclerınız nasıl gıdıyor
Ben baya zayifladim eski kiloma dondum canim. Gobegim de toparlaniyor ama korse kullansam daha sıkı olacak ama gercekten vucut 3 aydan sonra toparlanmaya basliyormus anladim.

Ooo hayırlı olsun , 6 yadadaha fazkasaat uyudugunda gece emzirmek için uyandırmıyor musun?
Gece uykusuna yatırmadan önce sağdığım sütü veriyorum, 150 ml içiyor, ondan uyandırmıyorum. Acıkınca uyanıyor zaten anladığım kadarıyla. Arkadaşım mama veriyor, gece 8 saat uyuyor bebeği, mama daha tok tutuyor sanırım, gerçi her mama alan bebek de uyumuyor o kadar, hepsinin huyu farklı işte.

Sezeryan gobeklerınız ne durumda, , ironman_2020 korse kullanımı devammı? Hala işe yarar mı ki korse, 6 ay dolsada spora başlasak. Kiloverme süreclerınız nasıl gıdıyor
Bende aşırı tatlı isteği var maalesef kontrol edemiyorum, yıllardır her gün spor yaptığım için belki de spor olmayınca direkt beslenmem de bozuldu. Doktor bana 40 günden sonra pilatese başlayabilirsin dedi fakat Pilates hocası izin vermedi, en erken 6 ay diyor, başka bir hocadan danışmanlık aldım bana uygun videolar (cardio tarzı) ve beslenme listesi gönderdi fakat yapacak vakit olmuyor ki

Kaç günlük bebeğin canım. Benimde geçen hafta cinnet geçirme noktasına getiren kızım 5. Aydan gün almaya başladığımız ilk gün bir şey oldu. Gündüz uykuları düzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…