Ben de pamuk devam, tatılde sadexe bir hafta uni babykullandım ama bırı burda içerıgı kötü yazmıstı , kafama takıldı , bilen varsa en ıyısı hangısı yardımcı olur ınsssBende merak ediyrm hipp denedim pişik yaptı pamuk aldım yeniden sleepy mavi paketini merak ediyorum doğrusu
Bakalım 5 te neler olacak :)))Bayadır girmiyordum buraya şöyle bi baktımda yazışmalara çoğumuzun derdi aynı 4.ay cidden çok zormuş normalde uyuyan bebek gece 9837399 kez uyanıyo beşiğine yatırdığım an ağlıyor yanıma alıyorum 2 gündür keza gün içindende öyle hiç durmuyor hep ağlıyor hemen sıkılıyor bağırıyor... gündüzleri uyusun diye bebek arabsıyla dışarıda 1-2 saat gezdiriyorum hemen uyuyor , mesela bugün evde asla uyumadı sürekli ağladı dışarı çıkarmamla hemen uyudu, oda rahatladı bende.. Bi de üstüne grip oldu onunla uğraşıyor bebişim.. tek temennim hemen 5.Aya ışınlanmakrahatlıcaz ama biraz zaman alacak Allah hepimizin yardımcısı olsun en çok biz anlarız birbirimizin halini
Benim oğlanında üstler kabarık ve beyaz. İlk alt çıkmazmıydı ya şaşırdımBenim kızımın da dediğin yerde kabartu hatta annem niye burası kabardı dedi önler yerine
Emzirdikçe ona göre artıyor süt. Alerjiden dolayı arada bir verdiğim mamayı tamamen kestik. Şuan besinsiz kalmama rağmen süt iyi götürüyor işi. Saatlere takılmadan emzir bence.Kizlar bir sorunumuz var bebegim başından beri meme ve mama icerek geldi buralara kadar ama mamayi hep zorlayarak icti ona ragmen kilomuz normalin bir tik altindasimdide her zaman ictigi biberonu red ediyor agzina degince deliriyor meme ver der gibi bakiyor bana içim gidiyor ama meme emerek nasil gelişcek zaten zayif meme emmesi guzel birseu ama ne kadar ictigni gormuyorum zaten oyun yaparak emer bu kauçuk biberon başligi varmış ondan alsam onuda red edermi sizce
Bizim bebeler de genel bir gariplik var haziran hiç iyi gelmedi benceBenim oğlanında üstler kabarık ve beyaz. İlk alt çıkmazmıydı ya şaşırdım
Ben giydiriyrm 1 yasa kadar da gidiririm galibaGece uyurken corap giydiriyormusunuz
Yeni bi güncelleme gelmesindeBakalım 5 te neler olacak :)))
Bunlar farklı çocuklar koronagillerBizim bebeler de genel bir gariplik var haziran hiç iyi gelmedi bence
Geçmiş olsun, pişiğin derecesine göre krem gerek, eczaneye fotoğraf gösteril alın bence, bazı durumlarda kortizonlu krem gerekiyor.Kızlar pişik için ne kullandınız? Beneğim pişik oldu ya hrip oldu önce sanırım hastalıktan kaynaklı idrarı kalası asitli oldu tahriş etti sebamed pişik önleyici kullanıyorum normaşde ama şimdi pişik için napmam lazım
Biraz tuzlu ama benim bildiğim waterwipes diye bi marka içeriği temiz joker ve trendyoldada varBen de pamuk devam, tatılde sadexe bir hafta uni babykullandım ama bırı burda içerıgı kötü yazmıstı , kafama takıldı , bilen varsa en ıyısı hangısı yardımcı olur ınsss
Canım bizimkide 2 gün önce aşırı derecede pişik oldu hatta baya ağladı garibim biz sudokrem ile geçirdik sudokremi kalın tabaka halinde surdum hep her alt açmada 2 günde hicbiseyi kalmadiKızlar pişik için ne kullandınız? Beneğim pişik oldu ya hrip oldu önce sanırım hastalıktan kaynaklı idrarı kalası asitli oldu tahriş etti sebamed pişik önleyici kullanıyorum normaşde ama şimdi pişik için napmam lazım
Tuz onemli degıl canımhersey bebişler için,Biraz tuzlu ama benim bildiğim waterwipes diye bi marka içeriği temiz joker ve trendyoldada var
Kesınlıkle sudocrem, cok kotuydu benımkıde hemen ıyılestırdıKızlar pişik için ne kullandınız? Beneğim pişik oldu ya hrip oldu önce sanırım hastalıktan kaynaklı idrarı kalası asitli oldu tahriş etti sebamed pişik önleyici kullanıyorum normaşde ama şimdi pişik için napmam lazım
Cnm ben pamukla temizliyip kurutup bepanthol baby sürüyrmKızlar pişik için ne kullandınız? Beneğim pişik oldu ya hrip oldu önce sanırım hastalıktan kaynaklı idrarı kalası asitli oldu tahriş etti sebamed pişik önleyici kullanıyorum normaşde ama şimdi pişik için napmam lazım
Ben ek gıdaya başladım cumartesi günü canımEk gıdaya bslayan varmı kızlar, bız bugun dr a gıttık, 4 ay 10 gunluguz , gunluk 1-2 yemek kasıgı meyve suyuyla baslıcaz, sizde durumlar nasıl
Annemler gidince yalnız kaldım, 2 cocuk vakit cok bulamiyorum canim:) bebisim de biraz rahatsız oksuruyor, bi kere doktora gittim ama verdiği ilaclar pek uygun değilmiş bebek icin kullanamadım. Sen napiyosun canim, nasil gidiyor? Nasilsiniz?
Benim buyuk kizimda olmuştu, doktor 4.ay kontrolünde farketmisti. 1 yasa kadar krem kullandik masaj yaparak, krem sürünce acik kalıyordu ama sonrasında surdurmeyince kapandı, baska bir doktorda mudehale etmeyelim kendi haline bırakalım dedi, bi kac sene sonra açıldı kendiliğinden. Ben doktora niye oldugunu soyledigimde cok temizlemissin oranın doğal nemli kalmasını sağlayan kucuk parçalı seyler varmis, onlari toz diye temizliyordum. Doktor elleme dedi. Simdi kaka disinda temizlemiyorumKız bebeği olan anneler. Bebişlerin vajinasına düzenli bakın iç dudakta yapışma olabiliyor.biraz önce farkettim ben. doğduğunda normaldi sonradan olmuş pazartesi Dr a götüreceğim.