- 17 Eylül 2010
- 4.901
- 5.092
Muhendisinoglunda temiz içerikli ıslak mendiller var, yıldızlı ürünlere bakabilirsinKızlar en zararsız uslak mendil hangisi alt degıstrmek için, detaylı arastıran var mı içeriklerini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhendisinoglunda temiz içerikli ıslak mendiller var, yıldızlı ürünlere bakabilirsinKızlar en zararsız uslak mendil hangisi alt degıstrmek için, detaylı arastıran var mı içeriklerini
Bende hipp 4.aylik kasik mamasi vermeye başladım 1 ogun :)Ek gıdaya bslayan varmı kızlar, bız bugun dr a gıttık, 4 ay 10 gunluguz , gunluk 1-2 yemek kasıgı meyve suyuyla baslıcaz, sizde durumlar nasıl
Benimkide ara ara öksürüyor hatta geçende gripti bende cevapları şöyle kenarda bekliyimKizlar bebisi oksuren oldumu? Neler kullandınız, ilac yada doğal?
Benim bebekte öksürüyordu hiç bişey vermedim yavaş yavaş kendiliğinden düzeldi ablam ıhlamur ver dedi Bi kaşık kendi çocuklarıma veriyordm dedi ama ben yine de vermedimKizlar bebisi oksuren oldumu? Neler kullandınız, ilac yada doğal?
Bugun ilk kez elma suyu verdım, 1 yemek kaşıgı, yüzünü ekşiterek içti. Hadi hayırlısı bakalım.4 ay 10 gunluguz , sadece anne sutu alıyor aslında ama dr umuz ufak ufak alışsın diye bi program verdi vakalım . Insallah bunların tadını tadıp anne sutunden vazgevmesz. Sadexe bagırsakları alıştorcaz tam bi başlama degıl bu dedi dr , sizde durumlar nasıl.Ek gıdaya baslayanlarrr neler yaptınız tecrübeleriniz neler ???
Benimkide ara ara öksürüyor hatta geçende gripti bende cevapları şöyle kenarda bekliyim
Benim bebekte öksürüyordu hiç bişey vermedim yavaş yavaş kendiliğinden düzeldi ablam ıhlamur ver dedi Bi kaşık kendi çocuklarıma veriyordm dedi ama ben yine de vermedim
İnsallah Bi kaç güne tamamen geçer ya havalar soğursa dert soğumasa ayrı dertBende ıhlamur veriyorum 1 cay kasigida organik pekmez katıyorum hatta o baya iyi geldi daha önceki öksürüğü geçirmişti ama yine başladı bi sure sonra bakalim nasil olcak. Bi ara udi hindi yagi kullandim o da fayda etti gibi simdide günlük otunu denemeyi düşünüyorum
İnşallah canim, evimde merkezi sistemle ısınıyor, hala petekler yanmadi, hava soğuk, elektrik sobası aciyorum bende ama alerjikte olabilir, buyuk kizimda da vardi, bu aylarda ortaya cikmistiİnsallah Bi kaç güne tamamen geçer ya havalar soğursa dert soğumasa ayrı dert
Bizde ocak açmışız Malesef alerji ne geniş ve yaygın bişey oldu ya bizimde alerji olduğu için hırıltı da yapıyor hapşırma daİnşallah canim, evimde merkezi sistemle ısınıyor, hala petekler yanmadi, hava soğuk, elektrik sobası aciyorum bende ama alerjikte olabilir, buyuk kizimda da vardi, bu aylarda ortaya cikmisti
Sen sadece anne sutu verıyordun demi canım, basladınmı ek gıda tadımlarına?Merhaba. Haziran 18 de mi dogdu mayis mi? Biz 8 haziranda dogduk 4 aylik olduk diye biliyorum. Karistiriyorum gun aliyor falan olaylarini ben de 5. Ayda yani 8 kasimdan sonra 3 gun kuraliyla sadece tadim yapmak istiyorum ama doktoruma danismadim henuz. Izin verirse baslicam 6. Ayi beklemek istemiyorum
Ben ek gıda vermeye yogurt ile başladım ilk bir hafta sadece ev yapımı yoğurt verdim bir ve ya iki kere sonra sebzeye geçtim havuç patates kabak vb sebzeleri ilk önce sade sonra yoğurt ile karıştırarak verdim şuan da da öyle devam ediyor iki gündür ise yoğurdunun içine az miktar şeftali püresi kokuyorum. Alerjenik bir durum olmadı zaten 3 gün kuralı uygulamadım açıkcası yapan anneler varmış galiba. Birde formül mama ile akşamları muhallebi yiyor. Çünkü gece asla sadece mama tutmuyor. Bu arada bu verdiklerim ana öğün değil ara öğün 2 ya da 3 kere veriyorum hala sabah başlangıç mama ile oluyor sonra ilk uyku uyanıyor yine mama sonra yatmadan ara öğün sonra kalkıyor öğle yemeği için mama sonra bir bucuk saat sonra ara öğün sonra yine mama uyku uyanıyor yine mama vs böyle yapıyorum.Ek gıdaya baslayanlarrr neler yaptınız tecrübeleriniz neler ???
Bü süreçte bu arada ilk gözlemlediğim tuvaleti daha düzenli hale geldi ve demir ilacının kabızlık etkisini o kadar azalttı ki sebze yedirmem çok korkmuştum kabız olacak diye.Ek gıdaya baslayanlarrr neler yaptınız tecrübeleriniz neler ???
Dogrudur, sizde doktor nasil anladi alerjik oldugunuBizde ocak açmışız Malesef alerji ne geniş ve yaygın bişey oldu ya bizimde alerji olduğu için hırıltı da yapıyor hapşırma da
Benimki 4 ay 10 gun, yastığın üstüne koyunca hic rahat durmuyor, hemen donuyor çabası cok fazla, hep oturmak istiyorKızlar benim oğlan 4 ay 12 günlük hala dönme çabası bile yok sizinkiler ne durumda?
Yogurdu nasıl sütten yaptın? Pastorize yaglı sütten mi, gunluk inek sütü alıp kaynatıp mı?Ben ek gıda vermeye yogurt ile başladım ilk bir hafta sadece ev yapımı yoğurt verdim bir ve ya iki kere sonra sebzeye geçtim havuç patates kabak vb sebzeleri ilk önce sade sonra yoğurt ile karıştırarak verdim şuan da da öyle devam ediyor iki gündür ise yoğurdunun içine az miktar şeftali püresi kokuyorum. Alerjenik bir durum olmadı zaten 3 gün kuralı uygulamadım açıkcası yapan anneler varmış galiba. Birde formül mama ile akşamları muhallebi yiyor. Çünkü gece asla sadece mama tutmuyor. Bu arada bu verdiklerim ana öğün değil ara öğün 2 ya da 3 kere veriyorum hala sabah başlangıç mama ile oluyor sonra ilk uyku uyanıyor yine mama sonra yatmadan ara öğün sonra kalkıyor öğle yemeği için mama sonra bir bucuk saat sonra ara öğün sonra yine mama uyku uyanıyor yine mama vs böyle yapıyorum.
Benimki 4 ay 10 gun, yastığın üstüne koyunca hic rahat durmuyor, hemen donuyor çabası cok fazla, hep oturmak istiyor
Bizimki de üşengeç:)) dr 5.5 aya kadar bekleyelım aceleye gerek yok, erken olması seni kurtarır tek avantajı o dedi.oturtma konusundaMaşaAllah canım bizde hala yok bi gelişme ben de stres yapıyorum böyle olunca