2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Ayy canım okuyunca cok üzüldüm , sabirli ol geçicek hep boylr kalmayacak sende herseyi yiyip iceceksin o yavruda toparlancak sende rahat edeceksin insallah birde annen buzluga sana ozel alerji yapmayan atistirmaliklar yapip koysun düşünmeden cikarip ye diye bi destek sart şuanallah yardimcin olsun

Reflü yatağı almadım birde yüzüstü tehlikeli dedikleri için korktum açıkçası 3,5 aylığız henüz.. dönebiliyor mu sizinki?
Sağa ve sola dönüyor boynunu çok rahat tutuyor ama önemlisi reflü yatağında delikler var yumuşsk değil nefes alabilir ama zaten kafayı kKaldırıp çeviriyor uykusunda bile

Dediğin gibi bi ara emmeyi red etti zorla emziriyordum ama şimdi şükür düzene girdi dişten şüphelendim ama oda yok bilmiyorum valla kapalı kutu inşallah bu günler geçer sağlıkla büyürler

Aynen öyle canım sağlıklı olsunlar

Bir de bugün üstüne kusma ve ishalde var. Dişlerde geliyor sanırım

Canım bebegın ayına gore ortalama bikıloda, bizimki 6100 dü 120 gunlukken, baktıgımda ortalamaydı, zayıf degıl bebegın tam kıvamında, obez olcagına normal olsun napcaksın kiloyu, doyuyorsa sadeceanne sütü ver işte daha iyi

Merhaba, carter’s tulum kullanan var mı? Bedenleri nasıl acaba?
bir de uyku tulumu alan oldu mu? Haftalardır bakıyorum bir türlü karar verip alamadım

Bir de bugün üstüne kusma ve ishalde var. Dişlerde geliyor sanırım

Kabarmış mı dişleri? İnşallah diştir yaaa bari çektiğime değdi diyor insan
benim kızçem de pek huysuz gündüzleri, hiçbir iş yapamıyorum, yatak odası değiştirdik, bütün eşyalar ortada günlerdir, kalkıp toplayamıyorum, o uyuduktan sonra da halim kalmıyor, diyorum lanet olsun dağınıklıktan ölecek değiliz dursun Allahtan kimse gelip gitmiyor pandemiden dolayı yoksa bir de onun stresi eklenecekti

4. Aya girip uyku gerilemesi yaşayan oldu mu?? Lütfen olup normale döndük diyin kızımın gündüz uykusu gidiyor. İki gün oldu 2 saat üzerine uyurdu hoş ona da uyumak denirse sallama ile iki üç defa yarım saatlik şekerleme, bir defa 2 saatlik uzun uykusu olurdu. Dün tam 4 saat uyumadı zorla battaniye ile sallayarak uyuttuk 1 saat kadar uyudu. Uyku aralarını açtı yani hani huzursuz olmasa uyumasın diyeceğim de 2 saati dolup uyumasu gerekirken uyumayınca huzursuz oldu. Bugun sabah yine 3 saatin üzerine zorla uyuttum. Gece uykusuna da vurmasından korkuyorum. Bebeğim iki tane bu şekilde nasıl olacak. Oğlumu annem uyutuyor da geçici burda kalıyorum . Memurluk yaptığım şehirde tekim aileler yok. Dün gece uykusuna oğlumu ben uyuttum elimi tutup bırakmadı anneannesi bana böyle yapmıyor dedi. Kızı tutacam diye oğlum annesine hasret kalıyor. Kızımın huyu biraz zorluyor kimse yanaşmıyor haliyle sadece ben huyuna suyuna neyine varsa gidiyorum. Oğlum uyurken beni affet anneciğim dedim ağladım artık.

Kıyamam yaa, ne zor bir ruh hali
Bu kızlar neden böyle huysuz kiii
Bizim aşıdan sonra gece gündüz oldu öyle bir durum da normale döndü şimdi, ama diyorlar bu ayda bir gerileme olur sonra toparlar diye, umarım geçer hemencik

Hafif bi kabarıklık var. İnsallah ikimizide çok yıpratmadan geçer gider. İkizimizinde gözaltları mosmor. Sen bi de bizim evi gör asla toplanmadan sürekli dağılma halinde. Bi de taşınma ihtimalimiz var diye saldım gidişat fena :)))

Bu başlangıcı biliyorum önce gündüz uykusuyla başlayıp sonra sabaha karşı faltaşı gibi açılıyo gözleri. Kaç günler var saymadım sabah 4.30-5 arası uyanıyoruz tamam gün başlıyor işte. Senin işin çok çok daha zor iki bebekle. Allah yardımcın olsun. Düzen falan hak getire. Hiç bişeyimiz kalmadı.

Benimkilerde bir on gündür o sabah uyanmasını yapıyorda geri uyuyorlar yoksa cinnet geçirirdim şimdiye kadar 5 ten sonra bir yarım saat kadar karşılıklı ötüşüp geri uyuyorlar inşallah böyle devam eder uyanıp kalırlarsa dediğin gibi bittiğimin resmidir. Şu bebeleri 2 yaşına bir getirebilsek

Bayadır girmiyordum buraya şöyle bi baktımda yazışmalara çoğumuzun derdi aynı 4.ay cidden çok zormuş normalde uyuyan bebek gece 9837399 kez uyanıyo beşiğine yatırdığım an ağlıyor yanıma alıyorum 2 gündür keza gün içindende öyle hiç durmuyor hep ağlıyor hemen sıkılıyor bağırıyor... gündüzleri uyusun diye bebek arabsıyla dışarıda 1-2 saat gezdiriyorum hemen uyuyor , mesela bugün evde asla uyumadı sürekli ağladı dışarı çıkarmamla hemen uyudu, oda rahatladı bende.. Bi de üstüne grip oldu onunla uğraşıyor bebişim.. tek temennim hemen 5.Aya ışınlanmakrahatlıcaz ama biraz zaman alacak Allah hepimizin yardımcısı olsun en çok biz anlarız birbirimizin halini

Merhaba, eğer sadece anne sütü alıyorsa 10 gün bile yapmayabiliyorlarmis. Endişe etmeyin. Fizyolojik kabızlık deniyor ve hiç bir zararı yok. Benim kızım da öyle. 4 ay 3 günlük. Günlerce yapmıyor bazen. 5-6 günü buluyor. Sonra bı yapıyor karnına kadar. Her taraf batıyor. Onun dışındaki günlerde sürekli gaz çıkarma halinde

Her dönemi yürek çarpıntısı. Bi doğsun diyoruz bi gazı bitsin bi yürüsün bi okula başlasın bi o bi şu bu derken bu bitmiyor.
karşılıklı ötüşmek mi??? Harikaa ne güzel olur onları öyle izlemek benimki de bana ötüşüyor. Uykumu açmaya çalılıyor

Kızlarr 3-4 ay arasında kaç gram alıyor bebekler yada kaç gram alması gerekiyor doğru düzgün emmiyor bizim kuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…