2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Yine aynı durumdayız doktora mı götürsem diyorum bide uyusada çok zıplıyor sizdede var mı?
Bizim üçümüzün oğlanlar aynı şeyleri aynı zamanda yaşıyor. Benimkinin ağlaması geçti, çok nadir arada oluyor. kafa terlemesi de azaldı. Yün yastık kullandım öyle azaldı bence kilodan kaynaklı. Diş olsa geçmezdi diye düşünüyorum.

Merhaba. Canım ben tekrar geldim üyeliğim iptal edilmişti kaydoldum tekrar☺ benim kız maalesef biberon tutmuyor kauçuk da denedim normal avent de silikon da tutmadı mama yediremiyorum
Yaa hosgeldin canim cok iyi yapmissin tekrar uye olmakla sizin durum daha vahimmiş desene kilosu falan iyiyse mamaya hic gecme zaten kuzum

Ben uyku eğitimi değilde desteksiz uyutmak istiyorum. Ağlatarak verilen uyku eğitimine karşıyım ki zaten artık tartışılır oldu. Ben ayakta sallıyordum şuan ayakta sallamayı büyük ölçüde terk ettik. Oğlum tamamen bıraktı anne yanı sallanan beşikte ve park yatağında sallama ile uyuyor . Kızım biraz cazgır her konu da yoruyor beni. Uykuda da gündüzleri kardeşi gibi ikisinde sallama ile gece uykusuna biraz diretiyo. Hergün başka bir şey istiyor daha karar veremedi birde benim bebeklerim çok geç gece uykusuna yatar ve dalmakta zorlanırdı. 1 aydır annemin yanındayım gece uyku saatini 1 2 den 8 8.30 a kadar çektik. Dalma işide oğlum on onbeş dakika oldu. Kızım halen bir saat.

4. Ay bitimi diyorlar ama ben 3.5 aylıkken hafif hafif artık şu yoran şeylerden kurtulmak istedim. Yavaş yavaş yataklarındaki sallama hızını azaltıp 5. Ayda desteksiz uyumaya alışmış olmalarını hedefliyorum. 1 ayda bayağı yol aldık bakılınca ben 3 aylıkken başlamış oldum iki bebekle ancak 2 aya düzene girer

Çok kilolu değilki bizimki 6 küsürdü en son standart.. yün yastıkta alerjik yani mümkün mertebe yün ürün kullanmayı düşünmüyorum solunum yolları için.. yastıkta önermiyor doktorlar malum siz belki reflü için kullanıyorsunuzdur ya öyle bi dr a gidiyorum adam sormadıkça ağzını açmıyor zorla konuşuyor adeta.. bizim eller hep ağızda emmiyorda çiğniyor sanki

Biz sabit bir doktora başlayamadık biraz babaanne biraz anneanne de kalınca. Sorarsan beni de etiketle ne diyecek bakalım.

Biz sabit bir doktora başlayamadık biraz babaanne biraz anneanne de kalınca. Sorarsan beni de etiketle ne diyecek bakalım.
İnsallah , oğlan sık uyanıyor mu gece mesela? Benim o hafiflese ilaç olacak birde hala gaz damlası kullanıyor musunuz yada kullanıyor muydunuz

Cnm bizde 29 da 4 olucak bende aynı durumdayım 4 de tam destekle başlamayı düşünüyorum bende

Yün vücuduna temas etmiyor ki üstünde kaç kat kılıf ve nevresim oluyor yine de alerji yapar mı

Yün vücuduna temas etmiyor ki üstünde kaç kat kılıf ve nevresim oluyor yine de alerji yapar mı
Şöyle anlatayım kardeşimde küçükken alerjik bronşit olmuştu ve yün halı yorgan yastık yasaklamıştı doktor kılıf falan hak getire yani.. illa olacak diye birşey yok ben sadece tecrübe ettiğimizden tercih etmem

Kafa terlemesi sadece emerkense normal canım,cunku cogu cocuk emeeken kafası teelermiş ki bizimki de oyle, diğer zamwnlarda coksa tabi doktora sor , doktorunu degıstr bence,biz bikaçtane denedik aralarından içimize sınene karar verdık,onlar için boy kilo tamam, ben telefonumun not defterıme birsürü soru yazuyıyorum acıp soruyorum valla

İnsallah , oğlan sık uyanıyor mu gece mesela? Benim o hafiflese ilaç olacak birde hala gaz damlası kullanıyor musunuz yada kullanıyor muydunuz
Gece acıktığı için kızımdan daha çok uyanıyor. 8.30 da gece uykusuna yatıyor 11.30 da 2 de 4 te 6 da yemeye kalkıp yatıyor. Kullandık gazı vardı nurse harveys kullandık 1 aydır şükür bitti.

Yaa hosgeldin canim cok iyi yapmissin tekrar uye olmakla sizin durum daha vahimmiş desene kilosu falan iyiyse mamaya hic gecme zaten kuzum
Hoş buldum canım 5 aylık 7 kilo işte yani çok tombik değil aslında biraz yese iyi olurdu göğüsler de dolardı sen nasılsın bebiş nasıl

İyi yapıyorsun bende denedim fakat kafam iyice karıştı..

Kızlar epilasyon işini ne yaptınız?
özellikle sezaryen olanları merak ediyorum. Dikiş yerimden hala korkuyorum ben. Ağda ysptıracağım ama dikişlere birşey olurmu açılır mı acır mı diye korkumdan yaptıramadım. Emzirirken bebişin ağırlığından ağrıyor hala. 4 ayı geçti normal mi

Arkadaşlar bebeğim 4 aylik 5 gündür kakasini yapmıyor gaz yapıyor emmesi normal çok aşırı huysuzluğu yok herzamanki halleri hemşireye sormuştum bu hafta ici 5 gün normal anne sütü ile beslenen bebeklerde dedi ama içim hiç rahat değil başına böyle bisey gelen var mi sürekli karin mesajı egzersiz yapıyorum etki etmiyor

Tünaydın herkese. Biz en son aşıyı olduğumuz günden beri dikiş tutturamadık. Her sabah 4:30-5 arası kalkıyor gün içerisinde doyasıya bir uyku yok ve gece vakitlerini buluyor uyuması haliyle yorgunluktan uyuyamıyor yarım saatte bir uyanıyor. Ben bittim artık perişan oldum ya. Asla dinlenemiyor hiç bişey yapamıyorum. Bir de alerjiden kaynaklı yeterince beslenemiyorum o da çok sinirlerimi bozuyor. Resmen depresifim.

Bizde 4ay 7gunluguz.sut emince böyle oluyormuş.bi ara mama reddi yaşadık şükür yine başladı mamayada yine.biz bide kan ilacına başladık o yaptırıyor biraz.birde lavman yaptik arada rahatlasın diye idare eder bakalım.

Hoş buldum canım 5 aylık 7 kilo işte yani çok tombik değil aslında biraz yese iyi olurdu göğüsler de dolardı sen nasılsın bebiş nasıl
Valla bizde iyi sayilirz mamayi icse daha iyi olcak bizimkide zayif 118 günlük suan 6.300 gram boyida 65 cm herkes diyor boyu uzamis , bizde cok tombik degiliz artik ek gidaya gecince doyurucu seyler yedirmeye bakariz napalim hasta olmasinlarda varsin zayif olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…