- 29 Ekim 2019
- 6.700
- 8.798
Bizim üçümüzün oğlanlar aynı şeyleri aynı zamanda yaşıyor. Benimkinin ağlaması geçti, çok nadir arada oluyor. kafa terlemesi de azaldı. Yün yastık kullandım öyle azaldı bence kilodan kaynaklı. Diş olsa geçmezdi diye düşünüyorum.Yine aynı durumdayız doktora mı götürsem diyorum bide uyusada çok zıplıyor sizdede var mı?
Yaa hosgeldin canim cok iyi yapmissin tekrar uye olmaklaMerhaba. Canım ben tekrar geldim üyeliğim iptal edilmişti kaydoldum tekrar☺ benim kız maalesef biberon tutmuyor kauçuk da denedim normal avent de silikon da tutmadı mama yediremiyorum
Ben uyku eğitimi değilde desteksiz uyutmak istiyorum. Ağlatarak verilen uyku eğitimine karşıyım ki zaten artık tartışılır oldu. Ben ayakta sallıyordum şuan ayakta sallamayı büyük ölçüde terk ettik. Oğlum tamamen bıraktı anne yanı sallanan beşikte ve park yatağında sallama ile uyuyor . Kızım biraz cazgır her konu da yoruyor beni. Uykuda da gündüzleri kardeşi gibi ikisinde sallama ile gece uykusuna biraz diretiyo. Hergün başka bir şey istiyor daha karar veremediBebeğim gündüzleri hamakta sallanarak uyuyor artık. Gece normalde mememde uyuyakalırdı ama artık kalmıyor uyanıyor hamakta yatırıp gece ilk emmede yanıma alıyorum. Uyku eğitimi vermke istiyorum artık ne kdar erken o kadariyi diyorlar ama ağlatmadan. Bugün ilk deneme başarısız. Nasıl başlamalıyım bilemiyorum.hamakta sabah sallanırken gece kendiliğinden dalamaz mı acaba?
Benim kızımın da dediğin yerde kabartu hatta annem niye burası kabardı dedi önler yerineOn iki dis yeri degil ama 3. Dis yerinde beyazlik var canim. Dun calpol verdim bi cay kasigi oyle duzeldi. Simdilik idare ediyoz cok sag ol
4. Ay bitimi diyorlar ama ben 3.5 aylıkken hafif hafif artık şu yoran şeylerden kurtulmak istedim. Yavaş yavaş yataklarındaki sallama hızını azaltıp 5. Ayda desteksiz uyumaya alışmış olmalarını hedefliyorum. 1 ayda bayağı yol aldık bakılınca ben 3 aylıkken başlamış oldum iki bebekle ancak 2 aya düzene girerBebeğim gündüzleri hamakta sallanarak uyuyor artık. Gece normalde mememde uyuyakalırdı ama artık kalmıyor uyanıyor hamakta yatırıp gece ilk emmede yanıma alıyorum. Uyku eğitimi vermke istiyorum artık ne kdar erken o kadariyi diyorlar ama ağlatmadan. Bugün ilk deneme başarısız. Nasıl başlamalıyım bilemiyorum.hamakta sabah sallanırken gece kendiliğinden dalamaz mı acaba?
Çok kilolu değilki bizimki 6 küsürdü en son standart.. yün yastıkta alerjik yani mümkün mertebe yün ürün kullanmayı düşünmüyorum solunum yolları için.. yastıkta önermiyor doktorlar malum siz belki reflü için kullanıyorsunuzdur ya öyle bi dr a gidiyorum adam sormadıkça ağzını açmıyor zorla konuşuyor adeta.. bizim eller hep ağızda emmiyorda çiğniyor sankiBizim üçümüzün oğlanlar aynı şeyleri aynı zamanda yaşıyor. Benimkinin ağlaması geçti, çok nadir arada oluyor. kafa terlemesi de azaldı. Yün yastık kullandım öyle azaldı bence kilodan kaynaklı. Diş olsa geçmezdi diye düşünüyorum.
Biz sabit bir doktora başlayamadık biraz babaanne biraz anneanne de kalınca. Sorarsan beni de etiketle ne diyecek bakalım.Çok kilolu değilki bizimki 6 küsürdü en son standart.. yün yastıkta alerjik yani mümkün mertebe yün ürün kullanmayı düşünmüyorum solunum yolları için.. yastıkta önermiyor doktorlar malum siz belki reflü için kullanıyorsunuzdur ya öyle bi dr a gidiyorum adam sormadıkça ağzını açmıyor zorla konuşuyor adeta.. bizim eller hep ağızda emmiyorda çiğniyor sanki
İnsallah , oğlan sık uyanıyor mu gece mesela? Benim o hafiflese ilaç olacak birde hala gaz damlası kullanıyor musunuz yada kullanıyor muydunuzBiz sabit bir doktora başlayamadık biraz babaanne biraz anneanne de kalınca. Sorarsan beni de etiketle ne diyecek bakalım.
Cnm bizde 29 da 4 olucak bende aynı durumdayım 4 de tam destekle başlamayı düşünüyorum bendeMerhaba, kızım da sürekli oturmak istiyor 3.5 ayindan beridir destekli kucağimda oturtuyorum Arada da ana kucağıni oturur pozisyona alıp oturtuyorum çok hoşuna gidiyor. Oturma başlangıcı her bebekte farklıymış. Bebek gözle görülür şekilde oturmaya istekliyse, ufak ufak destekli oturtmaya başlamakta bir sakınca yokmuşbugün 4 aylık oldu bakalim.
Yün vücuduna temas etmiyor ki üstünde kaç kat kılıf ve nevresim oluyor yine de alerji yapar mıÇok kilolu değilki bizimki 6 küsürdü en son standart.. yün yastıkta alerjik yani mümkün mertebe yün ürün kullanmayı düşünmüyorum solunum yolları için.. yastıkta önermiyor doktorlar malum siz belki reflü için kullanıyorsunuzdur ya öyle bi dr a gidiyorum adam sormadıkça ağzını açmıyor zorla konuşuyor adeta.. bizim eller hep ağızda emmiyorda çiğniyor sanki
Şöyle anlatayım kardeşimde küçükken alerjik bronşit olmuştu ve yün halı yorgan yastık yasaklamıştı doktor kılıf falan hak getire yani.. illa olacak diye birşey yok ben sadece tecrübe ettiğimizden tercih etmemYün vücuduna temas etmiyor ki üstünde kaç kat kılıf ve nevresim oluyor yine de alerji yapar mı
Kafa terlemesi sadece emerkense normal canım,cunku cogu cocuk emeeken kafası teelermiş ki bizimki de oyle, diğer zamwnlarda coksa tabi doktora sor , doktorunu degıstr bence,biz bikaçtane denedik aralarından içimize sınene karar verdık,onlar için boy kilo tamam, ben telefonumun not defterıme birsürü soru yazuyıyorum acıp soruyorum vallaÇok kilolu değilki bizimki 6 küsürdü en son standart.. yün yastıkta alerjik yani mümkün mertebe yün ürün kullanmayı düşünmüyorum solunum yolları için.. yastıkta önermiyor doktorlar malum siz belki reflü için kullanıyorsunuzdur ya öyle bi dr a gidiyorum adam sormadıkça ağzını açmıyor zorla konuşuyor adeta.. bizim eller hep ağızda emmiyorda çiğniyor sanki
Gece acıktığı için kızımdan daha çok uyanıyor. 8.30 da gece uykusuna yatıyor 11.30 da 2 de 4 te 6 da yemeye kalkıp yatıyor. Kullandık gazı vardı nurse harveys kullandık 1 aydır şükür bitti.İnsallah , oğlan sık uyanıyor mu gece mesela? Benim o hafiflese ilaç olacak birde hala gaz damlası kullanıyor musunuz yada kullanıyor muydunuz
Hoş buldum canımYaa hosgeldin canim cok iyi yapmissin tekrar uye olmaklasizin durum daha vahimmiş desene kilosu falan iyiyse mamaya hic gecme zaten kuzum
İyi yapıyorsun bende denedim fakat kafam iyice karıştı..Kafa terlemesi sadece emerkense normal canım,cunku cogu cocuk emeeken kafası teelermiş ki bizimki de oyle, diğer zamwnlarda coksa tabi doktora sor , doktorunu degıstr bence,biz bikaçtane denedik aralarından içimize sınene karar verdık,onlar için boy kilo tamam, ben telefonumun not defterıme birsürü soru yazuyıyorum acıp soruyorum valla
Bizde 4ay 7gunluguz.sut emince böyle oluyormuş.bi ara mama reddi yaşadık şükür yine başladı mamayada yine.biz bide kan ilacına başladık o yaptırıyor biraz.birde lavman yaptik arada rahatlasın diye idare eder bakalım.Arkadaşlar bebeğim 4 aylik 5 gündür kakasini yapmıyor gaz yapıyor emmesi normal çok aşırı huysuzluğu yok herzamanki halleri hemşireye sormuştum bu hafta ici 5 gün normal anne sütü ile beslenen bebeklerde dedi ama içim hiç rahat değil başına böyle bisey gelen var mi sürekli karin mesajı egzersiz yapıyorum etki etmiyor
Valla bizde iyi sayilirz mamayi icse daha iyi olcak bizimkide zayif 118 günlük suan 6.300 gramHoş buldum canım5 aylık 7 kilo işte yani çok tombik değil aslında biraz yese iyi olurdu göğüsler de dolardı sen nasılsın bebiş nasıl