2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Yine aynı durumdayız doktora mı götürsem diyorum bide uyusada çok zıplıyor sizdede var mı?
Evet ya sicrayip agliyor salliyorum geri uyuyor
. 2 gundur ayagimda uyutuyorum gunduzleri. En fazla 50 dakika uyuyor ama dizlerim agridan mahvoldu. Uyandikca geri salliyorum en azinda yarim saat uyumus oluyor. Pazartesi gecmezse ben de goturcem insaAllah

Yüzüstü uyutmayı denedinmi uyku süreleri uzadı bu şekilde reflü yatağına yüzüstü yatırıyorum daha uzun uyuyor şükür.düz yatırınca sıçrıyor
Reflü yatağı almadım birde yüzüstü tehlikeli dedikleri için korktum açıkçası 3,5 aylığız henüz.. dönebiliyor mu sizinki?

Bende kolumda uyusuyor artık inşallah tez zamanda düzelirler

Kizlar bir sorunumuz var bebegim başından beri meme ve mama icerek geldi buralara kadar ama mamayi hep zorlayarak icti ona ragmen kilomuz normalin bir tik altinda simdide her zaman ictigi biberonu red ediyor agzina degince deliriyor meme ver der gibi bakiyor bana içim gidiyor ama meme emerek nasil gelişcek zaten zayif meme emmesi guzel birseu ama ne kadar ictigni gormuyorum zaten oyun yaparak emer bu kauçuk biberon başligi varmış ondan alsam onuda red edermi sizce

resmen bizim uyku düzenimiz. Tamamen uyuması 10 u buluyor. Artık uyku eğitimine geçmek istiyorum

Bebeğim gündüzleri hamakta sallanarak uyuyor artık. Gece normalde mememde uyuyakalırdı ama artık kalmıyor uyanıyor hamakta yatırıp gece ilk emmede yanıma alıyorum. Uyku eğitimi vermke istiyorum artık ne kdar erken o kadariyi diyorlar ama ağlatmadan. Bugün ilk deneme başarısız. Nasıl başlamalıyım bilemiyorum.hamakta sabah sallanırken gece kendiliğinden dalamaz mı acaba?

Bizim de öyleydi 3 ay sonuna dogru geçti

Merhaba kizlar. Dis belirtileri neler biliyor musunuz? 3 gundur oglum degisik oldu baya. Inaniaz huzursuz surekli miz mizlaniyor. Uyuyunca bile gozunu acip aglayip geri uyuyor tabi yarim saat zaten uykusukafasi da asiri terleyip duruyor ama atesi yok
Salya
Her şeyi çiğneme isteği
Hafif ateş
Huzursuzluk huysuzluk
Belki hafif ishal
İlk olarak alt çene ön iki dis yerinde kabarti-beyazlık ...
Bunlar dis belirtileri canım

Merhaba. Canım ben tekrar geldim üyeliğim iptal edilmişti kaydoldum tekrar☺ benim kız maalesef biberon tutmuyor kauçuk da denedim normal avent de silikon da tutmadı mama yediremiyorum

Doymazsa aglar zaten canım anlarsın, keyfı yerındeyse doymustur, cc hesabınagırınce ışın içinden cıkamıyosum,bence her cocuk farklıolcuyle doyuyo, ayda en az 500-600 gr alması yeterli, sütün yetıyo demektir, almıosa mamayı zorlama bence,sık sık emzir sütün artsın

Kızlar babam abim pozitif çıktı korona da ablam da test negatif ama cigerde korona görünüm var hastanede yatiyor babam diyaliz hastası ve kalp yetmezliği var ablamin bize geldiği gün burada demiştim bizde rahatsizlandik ama atlattık sizden ailem için dua istiyorum babam konusunda çok endiseleyim bu arada biz rahatsizlandigimizda bebeğim de hiç bişey yoktu artık korona mu olduk bilmiyorum denk mi geldi ama ablamin testi negatif olmasına rağmen cigerde ki görünüm ve ailenin diğer üyeleri pozitif olunca muhtemelen bizde geçirdik diyorum

Rabbim şifa versin inşallah canım benim annemde astım kronik rahatsızlık vardı çok zorladı ama atlattı hamd olsun inşallah senin babanda atlatır canım

resmen bizim uyku düzenimiz. Tamamen uyuması 10 u buluyor. Artık uyku eğitimine geçmek istiyorum

Ben de kendimce ağlatmadan ve abartmadan kendimce bir eğitim vermeyi düşünüyorum. Ama 4. Ay bittikten sonra vermek daha mantıklı olabilir. 4. Ayda mevcut uyku düzenleri de bozulabiliyormus çoğunlukla bebeklerin. Eğitim boşa gitmesin . Ben 5. Ayda ufak ufak başlarim

Bebiş için bebeyatmax alan var mı bizim ki oturmaya çalışıyor daha 3 bucuğuz çok erken 4 de kadar bekliycem siz ne yapıyorsunuz ne düşünüyo sunuz

Merhaba, kızım da sürekli oturmak istiyor 3.5 ayindan beridir destekli kucağimda oturtuyorum Arada da ana kucağıni oturur pozisyona alıp oturtuyorum çok hoşuna gidiyor. Oturma başlangıcı her bebekte farklıymış. Bebek gözle görülür şekilde oturmaya istekliyse, ufak ufak destekli oturtmaya başlamakta bir sakınca yokmuş bugün 4 aylık oldu bakalim.

Salya
Her şeyi çiğneme isteği
Hafif ateş
Huzursuzluk huysuzluk
Belki hafif ishal
İlk olarak alt çene ön iki dis yerinde kabarti-beyazlık ...
Bunlar dis belirtileri canım
On iki dis yeri degil ama 3. Dis yerinde beyazlik var canim. Dun calpol verdim bi cay kasigi oyle duzeldi. Simdilik idare ediyoz cok sag ol

Kızlar doğum kontrolu nasıl yapıyorsunuz bugün bi doğum yaptığım doktora gitmeyi düşünüyorum ama ona gitmemelimiyim acaba tam nasıl yapsam karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…