Yüzüstü uyutmayı denedinmi uyku süreleri uzadı bu şekilde reflü yatağına yüzüstü yatırıyorum daha uzun uyuyor şükür.düz yatırınca sıçrıyorYine aynı durumdayız doktora mı götürsem diyorum bide uyusada çok zıplıyor sizdede var mı?
Evet ya sicrayip agliyor salliyorum geri uyuyorYine aynı durumdayız doktora mı götürsem diyorum bide uyusada çok zıplıyor sizdede var mı?
Reflü yatağı almadım birde yüzüstü tehlikeli dedikleri için korktum açıkçası 3,5 aylığız henüz.. dönebiliyor mu sizinki?Yüzüstü uyutmayı denedinmi uyku süreleri uzadı bu şekilde reflü yatağına yüzüstü yatırıyorum daha uzun uyuyor şükür.düz yatırınca sıçrıyor
Bende kolumda uyusuyor artık inşallah tez zamanda düzelirlerEvet ya sicrayip agliyor salliyorum geri uyuyor
. 2 gundur ayagimda uyutuyorum gunduzleri. En fazla 50 dakika uyuyor ama dizlerim agridan mahvoldu. Uyandikca geri salliyorum en azinda yarim saat uyumus oluyor. Pazartesi gecmezse ben de goturcem insaAllah
Ben doğduğundan beri yüzüstü yatırıyorum, diğer türlü eli kolu boşta olunca uyanıyor hemenReflü yatağı almadım birde yüzüstü tehlikeli dedikleri için korktum açıkçası 3,5 aylığız henüz.. dönebiliyor mu sizinki?
TeşekkürlerAhhh geçmiş olsun. Hemde ne huysuzluk 20 gün geçmiştir üstünden belki, hala daha faturasını ödüyoruz.
Peki teşekkürlerDemir normalde en iyi açken emilir. O yüzden iki emzirme arası beslenmeye en uzak saatlerde vermek en mantıklısı. Emzirmeden yarım saat önce de uygun
resmen bizim uyku düzenimiz. Tamamen uyuması 10 u buluyor. Artık uyku eğitimine geçmek istiyorumBizim kız akşam saat 9-9:30 gibi gece uykusuna geçiyor. Gece 2:00 -3:00 arası kalkıyor. Sonra bı daha gece 4 gibi kalkıyor. En son sabah 7:00-7:30 gibi tamamen uyanıyor. Kendi kendine böyle bir düzen oluşturdu uzun zamandir. Ben de ona uyuyorumAma son zamanlarda uykusu olmasına rağmen gece uykuya dalmakta direniyor, sürekli konuşmak istiyor. Uğraşıyorum bayağı dalması için. 4. Ay atagi ile ilgili olabilir diye düşünüyorum
Bizim de öyleydi 3 ay sonuna dogru geçtiMerhaba anneler3 aylık kızım var tünelin sonunda ışık var mı diye bir size bakayım dedim ama yok sanırım, kaka yapamıyor kızım 20 günlükten beri 9 günü buluyor çok huzursuz bu yüzden. Sizde böyle sorunu olup da geçen oldu mu?
SalyaMerhaba kizlar. Dis belirtileri neler biliyor musunuz? 3 gundur oglum degisik oldu baya. Inaniaz huzursuz surekli miz mizlaniyor. Uyuyunca bile gozunu acip aglayip geri uyuyor tabi yarim saat zaten uykusukafasi da asiri terleyip duruyor ama atesi yok
Merhaba. Canım ben tekrar geldim üyeliğim iptal edilmişti kaydoldum tekrar☺ benim kız maalesef biberon tutmuyor kauçuk da denedim normal avent de silikon da tutmadı mama yediremiyorumKizlar bir sorunumuz var bebegim başından beri meme ve mama icerek geldi buralara kadar ama mamayi hep zorlayarak icti ona ragmen kilomuz normalin bir tik altindasimdide her zaman ictigi biberonu red ediyor agzina degince deliriyor meme ver der gibi bakiyor bana içim gidiyor ama meme emerek nasil gelişcek zaten zayif meme emmesi guzel birseu ama ne kadar ictigni gormuyorum zaten oyun yaparak emer bu kauçuk biberon başligi varmış ondan alsam onuda red edermi sizce
Doymazsa aglar zaten canım anlarsın, keyfı yerındeyse doymustur, cc hesabınagırınce ışın içinden cıkamıyosum,bence her cocuk farklıolcuyle doyuyo, ayda en az 500-600 gr alması yeterli, sütün yetıyo demektir, almıosa mamayı zorlama bence,sık sık emzir sütün artsınKizlar bir sorunumuz var bebegim başından beri meme ve mama icerek geldi buralara kadar ama mamayi hep zorlayarak icti ona ragmen kilomuz normalin bir tik altindasimdide her zaman ictigi biberonu red ediyor agzina degince deliriyor meme ver der gibi bakiyor bana içim gidiyor ama meme emerek nasil gelişcek zaten zayif meme emmesi guzel birseu ama ne kadar ictigni gormuyorum zaten oyun yaparak emer bu kauçuk biberon başligi varmış ondan alsam onuda red edermi sizce
Rabbim şifa versin inşallah canım benim annemde astım kronik rahatsızlık vardı çok zorladı ama atlattı hamd olsun inşallah senin babanda atlatır canımKızlar babam abim pozitif çıktı korona da ablam da test negatif ama cigerde korona görünüm var hastanede yatiyor babam diyaliz hastası ve kalp yetmezliği var ablamin bize geldiği gün burada demiştim bizde rahatsizlandik ama atlattık sizden ailem için dua istiyorum babam konusunda çok endiseleyim bu arada biz rahatsizlandigimizda bebeğim de hiç bişey yoktu artık korona mu olduk bilmiyorum denk mi geldi ama ablamin testi negatif olmasına rağmen cigerde ki görünüm ve ailenin diğer üyeleri pozitif olunca muhtemelen bizde geçirdik diyorum
resmen bizim uyku düzenimiz. Tamamen uyuması 10 u buluyor. Artık uyku eğitimine geçmek istiyorum
Bebiş için bebeyatmax alan var mı bizim ki oturmaya çalışıyor daha 3 bucuğuz çok erken 4 de kadar bekliycem siz ne yapıyorsunuz ne düşünüyo sunuz
On iki dis yeri degil ama 3. Dis yerinde beyazlik var canim. Dun calpol verdim bi cay kasigi oyle duzeldi. Simdilik idare ediyoz cok sag olSalya
Her şeyi çiğneme isteği
Hafif ateş
Huzursuzluk huysuzluk
Belki hafif ishal
İlk olarak alt çene ön iki dis yerinde kabarti-beyazlık ...
Bunlar dis belirtileri canım