2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Bayadır girmiyordum buraya şöyle bi baktımda yazışmalara çoğumuzun derdi aynı 4.ay cidden çok zormuş normalde uyuyan bebek gece 9837399 kez uyanıyo beşiğine yatırdığım an ağlıyor yanıma alıyorum 2 gündür keza gün içindende öyle hiç durmuyor hep ağlıyor hemen sıkılıyor bağırıyor... gündüzleri uyusun diye bebek arabsıyla dışarıda 1-2 saat gezdiriyorum hemen uyuyor , mesela bugün evde asla uyumadı sürekli ağladı dışarı çıkarmamla hemen uyudu, oda rahatladı bende.. Bi de üstüne grip oldu onunla uğraşıyor bebişim.. tek temennim hemen 5.Aya ışınlanmak😃rahatlıcaz ama biraz zaman alacak Allah hepimizin yardımcısı olsun en çok biz anlarız birbirimizin halini💜
Bakalım 5 te neler olacak :)))

Kizlar bir sorunumuz var bebegim başından beri meme ve mama icerek geldi buralara kadar ama mamayi hep zorlayarak icti ona ragmen kilomuz normalin bir tik altinda🙁 simdide her zaman ictigi biberonu red ediyor agzina degince deliriyor meme ver der gibi bakiyor bana içim gidiyor ama meme emerek nasil gelişcek zaten zayif meme emmesi guzel birseu ama ne kadar ictigni gormuyorum zaten oyun yaparak emer bu kauçuk biberon başligi varmış ondan alsam onuda red edermi sizce😒
Emzirdikçe ona göre artıyor süt. Alerjiden dolayı arada bir verdiğim mamayı tamamen kestik. Şuan besinsiz kalmama rağmen süt iyi götürüyor işi. Saatlere takılmadan emzir bence.

Kızlar pişik için ne kullandınız? Beneğim pişik oldu ya hrip oldu önce sanırım hastalıktan kaynaklı idrarı kalası asitli oldu tahriş etti sebamed pişik önleyici kullanıyorum normaşde ama şimdi pişik için napmam lazım

Kızlar pişik için ne kullandınız? Beneğim pişik oldu ya hrip oldu önce sanırım hastalıktan kaynaklı idrarı kalası asitli oldu tahriş etti sebamed pişik önleyici kullanıyorum normaşde ama şimdi pişik için napmam lazım
Geçmiş olsun, pişiğin derecesine göre krem gerek, eczaneye fotoğraf gösteril alın bence, bazı durumlarda kortizonlu krem gerekiyor.

Canım bizimkide 2 gün önce aşırı derecede pişik oldu hatta baya ağladı garibim biz sudokrem ile geçirdik sudokremi kalın tabaka halinde surdum hep her alt açmada 2 günde hicbiseyi kalmadi

Ek gıdaya bslayan varmı kızlar, bız bugun dr a gıttık, 4 ay 10 gunluguz , gunluk 1-2 yemek kasıgı meyve suyuyla baslıcaz, sizde durumlar nasıl

Kesınlıkle sudocrem, cok kotuydu benımkıde hemen ıyılestırdı

Cnm ben pamukla temizliyip kurutup bepanthol baby sürüyrm

Kız bebeği olan anneler. Bebişlerin vajinasına düzenli bakın iç dudakta yapışma olabiliyor.biraz önce farkettim ben. doğduğunda normaldi sonradan olmuş pazartesi Dr a götüreceğim.
Benim buyuk kizimda olmuştu, doktor 4.ay kontrolünde farketmisti. 1 yasa kadar krem kullandik masaj yaparak, krem sürünce acik kalıyordu ama sonrasında surdurmeyince kapandı, baska bir doktorda mudehale etmeyelim kendi haline bırakalım dedi, bi kac sene sonra açıldı kendiliğinden. Ben doktora niye oldugunu soyledigimde cok temizlemissin oranın doğal nemli kalmasını sağlayan kucuk parçalı seyler varmis, onlari toz diye temizliyordum. Doktor elleme dedi. Simdi kaka disinda temizlemiyorum

X