2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Ahhh geçmiş olsun. Hemde ne huysuzluk 20 gün geçmiştir üstünden belki, hala daha faturasını ödüyoruz.

Atak+aşı bizi perişan etti. Artık uyku falan değil istediğim yeter ki ağlamadan sakince oturalım. Beni 1 hafta gece dahil uyutmadı. Sana tavsiyem olsun isterdim ama kendim bi çözüm bulamadım ki. Sadece gani gani sabır diliyorum

Hepimize sabır versin yani anladığım o. Kader ortağıyız uykusuz gecelerde çığlıklı aglamalarda... Bunlari da atlatıp buyutecegiz demek lazım galiba :) atak halinde daha fazla besine ihtiyaç duyuyor diye gündüz aldığı her an meme veriyorum gece yemeleri daha az olur diye umarak. Şimdilik o denemem fena gitmiyor gibi. Mama veren varsa daha ölçülü arttırır ogunlerini tabi. Kendimce tek uygulayabildigim bu oldu şu ana kadar. En azından saat başı kalkmadi bugun daha sağlam uyuyor gibi bakalim

Benim bildiğim kadarıyla 4.ayda zaten uyku gerilemesi yaşanacak.İki üç hafta sonra düzene girecek yani 5.ayda diye biliyorum.üstelik istemediğimiz kadar rahat olacaklarmis.Tabi diş vs bu arada bı sıkınti yasanmazsa.

Merhaba anneler 3 aylık kızım var tünelin sonunda ışık var mı diye bir size bakayım dedim ama yok sanırım, kaka yapamıyor kızım 20 günlükten beri 9 günü buluyor çok huzursuz bu yüzden. Sizde böyle sorunu olup da geçen oldu mu?

Merhaba tünelin sonu belli olmaz canım her çocuk farklı.mesela ben oğlan annesiyim evet herşey mükemmel değil ama çokta huzursuz değiliz şükür.iyiyiz yani.4.ay 4gunluguz biz bugün.Oglum çiş güzel yapiyordu biz mama meme şeklinde besleniyorduk.Derken 3,5ayinda mamayı reddetti şimdi zorlasa olsa veriyordum almaya meyilli oldu şükür biraz.Cunku bazen yetersiz kalacakmisim gb geliyor .Ama yetiyor aslında annelik böyle bişey sanırım.Derken meme emen cocuklarin çiş yapma konusu sıkıntı yaratirmis onu okudum öğrendim.Ve 4.ayda asi olupta verdikleri kan ilacı onun tekrar kolay çiş yapmasını sağladı.bizde mama bırakılınca çiş 5gunde anca oluyordu.Ama sen yinede bı Dr na sor.Net bilgim yok.

Belki de kız cocuk farkı ama bugun itibari ile bitik durumdayım hala aynı bence diş çıkartacak ateşi yok yani 36.7 falan ama başka gelmiyor aklıma
Valla pzar günü 5. Aya giriyoruz işte umarım düzelir ne diyeyim ki bittim artık 3 gecedir aynı. Diş çıkartıyor diye düşünüyorum ama elime gelen bir çıkıntı yok ağzında bilemedim

Bende kızımda bir iki defa yaşadım kendimce çözüm olarak makat kısmına zeytin yağı ile msaj yaptım ılık su içirdim birde parmağımı zeytinyağına batırıp memesini sağladım emziğini de batırabilirsiniz ama çok çok olmasın birazcık olsun her yaptıgın da akşam muhakkak tuvaletini yaptı. Belki sende denemişsindir ama aklıma geldi yazmak istedim

Bebiş için bebeyatmax alan var mı bizim ki oturmaya çalışıyor daha 3 bucuğuz çok erken 4 de kadar bekliycem siz ne yapıyorsunuz ne düşünüyo sunuz

Biz geçtik 4 ün plusunu da aldık şuan iyiz

Bebiş için bebeyatmax alan var mı bizim ki oturmaya çalışıyor daha 3 bucuğuz çok erken 4 de kadar bekliycem siz ne yapıyorsunuz ne düşünüyo sunuz
Bizde de durum aynı banada 3.5 çok erken geldi fizyoterapist arkadaşıma sordum. Kendi istiyorsa destekle merak etme canı acırsa o kendini öne arkaya bir şekilde atar dedi. Bu hazır her tarafı kapalı yastıkları da önermedi tembelleştiriyor sonra 6 aylık olunca bile onu istiyorlar dedi. Evdeki yastıkları iki kokunun altına bir tanede sırtına koy destekle oturt dedi. Tabi önce kucakta başla yavaş yavaş ilerle dedi öyle yapıorum. Benimkileri sırt üstü koyunca sanki bir şey batırıyorlar artık yatmak istemiyorlar. 4 olsaydık bi zaten ayın gelişimin de destekli oturma var. Benimkiler 3 aylıkken başladı ondan korktum çok erken. Haftaya 4 aylık olacağız inşallah

Canım ne zaman doğum yaptın. Benim bebekler iki gecedir çok uyanıyor sanırım 4. Ay atağı sinyal veriyor. 3 ay 22 günlükler haftaya 4 aylık olacağız ö

Çok sagol cnm yastıklarda kaymaz mı insan korkuyo

Çok sagol cnm yastıklarda kaymaz mı insan korkuyo
Kral tahtı gibi yap sende yanından ayrılma dedi , yok canım kaymaz zaten bırakıp çıkamayız ki. 4 aylık olana kadar kucağa devam edeceğim sonra yastıkla yavaş yavaş destek vereceğim yoksa ikiside beni parçalayacak

Bizimde 9 güne kadar uzadı bı kaç kez ama maşallah son iki haftadır günlük ya da günaşırı yapıyor kaksini gaz ilacını damlayı herşeyi kestim pazar günü 4 aylık olucaz tam

Merhaba kizlar. Dis belirtileri neler biliyor musunuz? 3 gundur oglum degisik oldu baya. Inaniaz huzursuz surekli miz mizlaniyor. Uyuyunca bile gozunu acip aglayip geri uyuyor tabi yarim saat zaten uykusukafasi da asiri terleyip duruyor ama atesi yok

Merhaba kizlar. Dis belirtileri neler biliyor musunuz? 3 gundur oglum degisik oldu baya. Inaniaz huzursuz surekli miz mizlaniyor. Uyuyunca bile gozunu acip aglayip geri uyuyor tabi yarim saat zaten uykusukafasi da asiri terleyip duruyor ama atesi yok
Yine aynı durumdayız doktora mı götürsem diyorum bide uyusada çok zıplıyor sizdede var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…