- 5 Nisan 2019
- 830
- 510
- 32
Ay çok mantıklıBu arada ben alttan bir penye battaniye örtüyorum ayakları açıkta kalacak şekilde ve üzerine de kalın battaniyesini örtüyorum ayaklarıyla üsttekini atsada penye battaniyeyi atamıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok mantıklıBu arada ben alttan bir penye battaniye örtüyorum ayakları açıkta kalacak şekilde ve üzerine de kalın battaniyesini örtüyorum ayaklarıyla üsttekini atsada penye battaniyeyi atamıyor
Welsoft polar gibi değil nefes alan bir kumaş diye biliyorum terletmez evde de dışarı çıkarken de kullanılabilir benceWelsoft denılen urunler sonbaharda dusarı cıkarken fln mı kullanılıyo, aldım ama nerde kullancam bılmıyorum:)))
Battaniyeyi kafasına geçirmesi mi ? Evet korkuyorum. O yüzden kol altlarına sıkıştırıyorum battaniyeyi. Kendisi tutup üstüne çekmeyi bilmediği için hep kol altında kalıyor düzeyiKafasına gecırmesınden korkuyor musunuz, ben bu konuda cok pipirıklıyım
Allahtan ben çok yakın değilim .. gerçi torunlarına çok da hasret kalmasınlar diye her gün görüntülü arayıp gösteren de benim . Bazen yapmayayim diyorum sonra aciyorumBende daha yeni dogum yapmışım ilk gece bebek ağlıyor süt gelmiyor kayinvalidem.gelmiş benim 3 cocugumda foşur fosur taşıyordu bilmem ne deyip acaba ben çocuğuma yetmiyor miyum diye aglatmisti bir de kilo da kaybetmişti iyice kahrolmustum halbuki o minnacık damla bile yetiyormus sonra da artıyor bunu bilmiyor muydu da bana demedi ya da ilk 3.günde bebeklerin kilo verdiğini bal gibi biliyordu sonra doktor böyle böyle dedi deyince de ee ben dedim diyor şimdide kilosuna takik.millet kilo aldin der bu da cok emziriyorsun diyor kötü biri değil ama acayip batiyor bana yok boynunun orası pamuk doluymuş temizledik vs vs
Ayıp ediyorlar da eşinin ailesi diye bişey diyemiyor insanSizin kan gruplarınızı çaprazlayıp bebegınkı uyumsuzsa dna istiycek yada evlatlık diycektir :)))
Polyester polar degil welsoft polar zaten bi cogu yoksa terletir tabi ki. Benim oglan hayatta ustunde bisi tutmuyor kundaga da koyamadik gobegine kadar ortu var ama gogsu kollari hep acik yoksa direkt yuzune goturuyor. Tulumsuz bize uyku yok malesefPolarda terletmez mi ki ve Polat'ın hammaddesinin petrol olduğunu düşününce ben hiç sıcak bakmıyorum bebeğe polar kıyafete
Eli kolu duran bi bebekse mantikli:) micro polarla ilgili bilginiz var mi? Polyester ama cok memnun herkes terletmiyor diyorlar. Ne alacagimi sasirdim cok soguk degil buralar henuz ama 2 haftaya almam gerekBu arada ben alttan bir penye battaniye örtüyorum ayakları açıkta kalacak şekilde ve üzerine de kalın battaniyesini örtüyorum ayaklarıyla üsttekini atsada penye battaniyeyi atamıyor
Bebekler göğüsten ve boyundan üşürmüş göğüsünü kontrol et her zaman .Bebeğinizin üşüyüp üşümediğini kendi vucut ısınıza göre mi biliyorsunuz ben öyle yapıyorum ama sanırım yanlış yapıyorum
Ha öyle mi o zaman bende öyle kontrol ederim bundan sonraBebekler göğüsten ve boyundan üşürmüş göğüsünü kontrol et her zaman .
Ya benim oglum da bugun elleri ve burnu sanki soguk gibi. Daha kalin giydirsem olmaz diye 5 dakikaligina elektrikli soba actim. Dogalgazi da acsam terleyecek. Sorunsuz atlatalim bu donemi cok korkuyorumBebeğinizin üşüyüp üşümediğini kendi vucut ısınıza göre mi biliyorsunuz ben öyle yapıyorum ama sanırım yanlış yapıyorum
Bebeklerin elleri soğuk olması normalmiş ayaklarıda öyle okumuştum Bi yerde aynen ya benim bebek bide anne sütü almıyor bağışıklığı pek kuvvetli değil inşallah sıkıntısız atlatırızYa benim oglum da bugun elleri ve burnu sanki soguk gibi. Daha kalin giydirsem olmaz diye 5 dakikaligina elektrikli soba actim. Dogalgazi da acsam terleyecek. Sorunsuz atlatalim bu donemi cok korkuyorum
Yok canım kullanmadım ben büyük oğluma almıştım welsoft bir tulum oda uzun bir bebekti ve çabuk uzadı pek kullanamamıştımEli kolu duran bi bebekse mantikli:) micro polarla ilgili bilginiz var mi? Polyester ama cok memnun herkes terletmiyor diyorlar. Ne alacagimi sasirdim cok soguk degil buralar henuz ama 2 haftaya almam gerek
Burnuna bak soğuksa üşüyordurBebeğinizin üşüyüp üşümediğini kendi vucut ısınıza göre mi biliyorsunuz ben öyle yapıyorum ama sanırım yanlış yapıyorum
burun mu bende çoğu kez göğsüne bakıyorumB
Burnuna bak soğuksa üşüyordur
Bizimki ayaklarıyla tepesine kadar getirebiliyor elleriyle çekiştiriyor en güzeli uyku tulumu olucak serindeBattaniyeyi kafasına geçirmesi mi ? Evet korkuyorum. O yüzden kol altlarına sıkıştırıyorum battaniyeyi. Kendisi tutup üstüne çekmeyi bilmediği için hep kol altında kalıyor düzeyi
Kendiniz ne giyiyorsanız 1 kat fazlası yeter aslında, kontrol etmek yanıltıcı oluyor genelde bebeklerde terden dolayı soğuk olabiliyor çünkü. Çok sıcağa korumaya alıştırmak da iyi değil, sonra en ufak bir esintide hasta oluyorlar hep. Doktorumuz hep soğuk değil ter hasta eder derdi bize, çok şükür oğlumu çok az hasta olarak büyüttüm alerjik olmasına rağmen.burun mu bende çoğu kez göğsüne bakıyorum
Bizimkide aynı sekılde, uyku tulumu alan varsa önerılerı beklıyoruzBizimki ayaklarıyla tepesine kadar getirebiliyor elleriyle çekiştiriyor en güzeli uyku tulumu olucak serinde
Cocuk dr una mı goturuyorsun canum? Benım bebegın vajinasında da dışa dogru etler vardı , dr normal dedi ama içim hiç rahat degıl hala , hatta kendı kadındıgumcuma da gosterdim, kızlık zarı bu , bi sorun yok dedi baska bebek pıtısı da bılmedıgımden kuyaslayamıyorum sorunmu degılmı diye inş drgıldır, ozel bi uzmnlık alanı varmı,normal cocuk dr una mı goturceksınKız bebeği olan anneler. Bebişlerin vajinasına düzenli bakın iç dudakta yapışma olabiliyor.biraz önce farkettim ben. doğduğunda normaldi sonradan olmuş pazartesi Dr a götüreceğim.