2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Kızlar biz atak haftamıza baslaık sanırım, kız sapıttı , gece gunduz uyanık M muallime AZADNAZ sizde durumlar nasıl
Canim benimki 2 haftadir gunduz cok cok az uyuyor yarim saati gecmiyor. Hani uyanik kalsin diyorum ama uykusuz diye de huysuzluk yapiyor. Gunduz iyi uyurdu bazi zamanlar haric tabi. Ben kendi evime geldigim icin diyordum ama 2 haftadir duzelmedi. 4. Ay atagi diye dusunuyorum. Bir de sutum yetmiyor artik baya artirdim mamayi. 3 veya 4 defa mama veriyorum. Hatta versem belki daha da icer ama vermiyorum aglamiyorsa

Banada bu ay cok az kilo aldık gıbı gelıyo, kaka genelde hep yeşil ve kafsyı cevırcen diye pek emmıyor, en son 5400 duk zaten düşükte gıdıyoruz en azından aralıkta kalırız ınsallah bakalım, 4. Atda ozelaşı fln yok demi ? Aşı zamanımız yaklasıyor

Kızlar biz atak haftamıza baslaık sanırım, kız sapıttı , gece gunduz uyanık M muallime AZADNAZ sizde durumlar nasıl
Canim atakmi bilmiyorum da gündüz uykumuz bolunmustu 2 haftadir filan artık 1saat belki yatıyor kalkıyor yatıyor kalkıyor akşam 9da muhakkak yatırıyorum şükür bı kalkarsa emiyor geri yatıyor sabaha 7yekadar. Birde ağlamaklı biraz herşeye sanki ama kısa sürüyor Allah'tan.
Dr Osman Gönülal takip ediyorum ya 4.ay girmiş oluyoruz 11de biz. Uyku gerilemesi başlayacak diyordu 2 yada 3hafta.Erkenmi başladı bilmiyorum sonra rahatlayacaksiniz diyordu inşaallah .
Bide diş sıkıntımız var sanki bizim.sel salya ooo ısırıyor elleri emiyor.emzik verdim şükür tutuyor.
İnşaallah kolay atlatırız.Zaten biberon reddi yaşıyoruz artık mama yok bizde sütte yetiyor Allah'tan.Bakalim.
Birde 13de aşimiz vardı ebe ile görüştüm önümüzdeki cuma 9 da vurdurcaz olur dedi annemde kalıyorum yakınız o yüzden eve gecicez sonra.Hem zatürre hem karma aşı vurulacakmis.İnsaallah acımaz.

Canım salya ve elını agzına goturmesı diş belirtisi degılmıs dr um oyle soyledi, bu ayolcak dişi cıkıo sanma dedi , tukruk bezlerı yenı gelısıyo ve yutmayı tam bılemıolar bide ellerini keşfedıyolar artık elin el oldgunu anlıyolar,daha kontrollu oluyo hareketleri :))) ınsallah guzel gecer hersey

Mama dene canim almaz mi acaba? Gerci bazi bebekler oyle cok kilo almiyorlar. Saglikli olsunlar da. Ben de oglumun bu ay az aldigini dusunuyorum bakalim doktora gidince belli olacak.Ozel asi yok canim sadece saglik ocaginda var

Aramızda 4. Ay aşısını yaptıran var mı kırmızı kırmızı kabarıklıklar oldu ama normal mi? Çokta huysuz

Mrb kızlar ya bebekleriniz emzik alıyor mu ben ilk ay vermiştim almıştı ama sonra hiç almadı ya birsürü emzik denedim olmadı ne yapsam ki bi çözümü olan varmı

Benimki aliyor emzik, ilk baslarda tutmakta zorlandı, baslarda dusmesin diye hafifçe emzigi tutup uyutuyordum sonra alıştı, suan rahatız o yuzden :) buyuk kizimda 6.ayda alismisti, buyuk rahatlık

Benimkide 1 hafta 10 gun kadar sutunu cok az icti 2 olcek civari, normalde 4 5 içerken, biberonu hep atti agzindan, kucakta gezdirerek zor icirdim 2 olcegi ama gecti cok sukur normale döndü, ben yinede eve hippin 4 aylik kasik mamaları var ondan aldim ne olur olmaz diye gerek kalmadi cok sukur

Benim buyuk kizimida doktor 4 aylikken anlamıştı alerjisi oldugunu, gozleri kizariyordu yaşariyordu, toza alerjisi varmis, 2 yasina kadar ilac kullandik, bronşit olmustu bi kac kez alerjiye bağlı, buyudukce gecer dediler oyle oldu

Bizimkininde elleri hep agzinda hatta o kadar sokuyor ki kusturuyor kendini bazen, ama bu zamanlarda normal ellerini keşfediyorlar ve tükürük salgilari artiyor ama henuz cok iyi yutamadiklari için dışarı atiyorlar :)

Ben daha yaptırmadım sağlık ocağı aramadı pazartesi gidip görüşeceğim. Vücuttaki benekler normal mi hiç bir bilgim yok
Aşı için gün vermemişlermiydi. Benekler oldu 5-6 tane sonra geçtiler. Ateş çok az. Ama huysuzlukkkk offf diyorum offf.

Peki bu allerjik durumlardan dolayı aşılarında farklı bişey yaşadın mı? Bizim bugün 4. Ay aşımız oldu kırmızı sinek ısırığı gibi şeyler oldu vücutta. Alerjiye bağlı aşıya tepkimi acaba diye düşündüm

Benimki aliyor emzik, ilk baslarda tutmakta zorlandı, baslarda dusmesin diye hafifçe emzigi tutup uyutuyordum sonra alıştı, suan rahatız o yuzden :) buyuk kizimda 6.ayda alismisti, buyuk rahatlık
Canim hangi emzigi aldi bebegin. Bizimki tutmuyor artik. Damaksiz kullaniyorum diye mi ama ilk 1 yil damaksiz oneriyorlar. Kaucuk mu alsam. Inatla atiyor agzindan ki eskiden cok guzel tutardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…