2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Meningokok 6. Ayda yapılmıyormuydu? Ben öyle anımsadım. Rotayı yaptıramadım çünkü allerjik bebeklerde yan etkileri ağır yaşanıyormuş doktorum tavsiye etmedi.
Bizim dr ikisinide yaptırdı 3. Ay ve 5.ay olarak geçiyor takvimde bnde anlamadım yaşında bile yaptıran var ateş yaptı

Benimki yüzünde yanık gibi kızarıklık sivilce oluşmuş hep kaşıyor bide mama tüketiyor benim oğlan testler temiz çıktı ama doktor cildine göre büyük ihtimalle süt alerjisi dedi alerji maması yazdı henüz denemedik

Uykudan kalkınca yelek falan guydırıyomusunuz , benımkı de hapşuruyo çok
Gece yatarken badi ve kundak sabah kalktığında ya tulum yada alt üst uzun giydiriyorum çorapla şimdi öğlen sıcağı basana kadar sonra soyuyorum havaya göre. Şimdi mevsim değişimde toz falan olur ondanda hapşuruyodur benimki de çok hapşuruyo. Özellikle yanında çamaşır falan katlarsam

Bizim dr ikisinide yaptırdı 3. Ay ve 5.ay olarak geçiyor takvimde bnde anlamadım yaşında bile yaptıran var ateş yaptı
Ateşle atlattıysan iyi rota aşısını. Ben çok değişik şeyler okudum, duydum. Yaptıramadım doktorda önermedi zaten. Şimdi 4. Ay aşısı var. Yarın falan yaptırırım heralde. Şimdi bizde durumlar kötü. Kayınvalidem yoğunbakımda o yüzden eşime diyemedim beni götür diye. Ebede 1-2 günden bişey olmaz demişti zaten.

Aslında rota ateş vs yapmıyormuş meningokok yapıyormuş ağır olan o.. tabiki her çocuğun tepkisi farklınolabilir ben sağlık ocağındaki ebemize sorduğumda istanbul şartlaeında damaca suyunu kaynatıp banyo yaptırmıyorsan tavsiye ederim dedi kendiside anne.. ne bileyim herşeyin bir riski var Allah yavrularımızı korusun.. sizede çok geçmişler olsun..

Aynen bende öyle yapıyorum banyosunu. Biraz zor oluyor ama boş vakit varken kaynatıp biriktiriyorum sonra tekrar az su kaynatıp suyu ılıtıyorum. Şimdilik alabildiğim tek önlem bu

Bende ayniyim korkma

Belki de yorgun olduğunuz için olabilir. Eşinizle özel biran yaratmaya çalışın belki başbaşa kalabilirseniz en azından bebiş uyuyunca birbirinize zaman ayırırsanız düzelebilir. Bende daha çok istekliyim gibi bende anlamadım Eşim isten gelsin çocuklar da aynı anda uyusun diye saat kovalıyorum resmen

Yaboyle anne baba rolunu ustlendıgımızdenmdir nedir ne o ne ben başlatamıyoryz, o ben yenı anneyım hazırmıyım diye tereddutte bebce yada yorgunumdiye, ben de utanıo gıbıyım ayıp gibi değişikbişi oluştu,isteksızlıgın yanısıra . Zaten o anda uyancakmı aglıcakmı stresınden kafam hep bebekte oluo konsantre olamıyorum. Darısı bana ozmn kocan şanslı:)))

Bende ikinci bebeğimi kucağıma aldım 3 buçuk ay önce ilki 3 buçuk yaşında hayırlı uğurlu olsun size hayırlı sağlıkla büyütün :) erkekler böyledir benim eşimde aman sana bişey olmasın, aman canın acımasın, aman yorgunsundur diye dokunmuyor bazen diyorum gel bakayım şöyle yorgunsam yorgunum Alla alla napcan özledim seni O zaten bunu duyunca iş bitiyor orda ahahaahhs

Hahahaha çok iyiymiş ya:)))) ozaman ben bi ona da vaktim ve enerjım oldugu mesajını vereyim bareee:))) bi de yaşımızdan dolayı ıkıncı cocugy da cok ara vermeden dusunuyoruz , amabu gıdısle o dazor :))))

Kizlar bu ayda sünnet yaptıran oldu mu çabuk iyileşiyor mu
Bide bizim oğlan çok hareketli eli ayağı hiç durmuyor nasıl olacak çok endiseleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…