Canım benimki de almiyordu şimdi şimdi sadece bibs marka olanı uyurken alıyor o bile baya hayat kurtarıyor onu aldigi gibi gözlerini kapatiyorMrb kızlar ya bebekleriniz emzik alıyor mu ben ilk ay vermiştim almıştı ama sonra hiç almadı ya birsürü emzik denedim olmadı ne yapsam ki bi çözümü olan varmı
İlk başlarda alır gb oldu ara ara derken bıraktı biberon reddide yaşıyoruz üstelik . Neyse bugün aklıma emzik geldi bir aydır vermedim 3.5ayligiz artık daha da güçlendi emme tutma kasları sanırım dil damak bı kaptı uyuyor maasallah.ilk alırken zorlanır gb yine ama aldi ve güzelce emiyor şükürMrb kızlar ya bebekleriniz emzik alıyor mu ben ilk ay vermiştim almıştı ama sonra hiç almadı ya birsürü emzik denedim olmadı ne yapsam ki bi çözümü olan varmı
Birazvermeyınce hemen unutuyo emzıgı, ara ara vermeklazım , ben pek vermıyorum da neysekıbabaya uyutma işini verdugımdekullanıo dahatırlıo :))İlk başlarda alır gb oldu ara ara derken bıraktı biberon reddide yaşıyoruz üstelik . Neyse bugün aklıma emzik geldi bir aydır vermedim 3.5ayligiz artık daha da güçlendi emme tutma kasları sanırım dil damak bı kaptı uyuyor maasallah.ilk alırken zorlanır gb yine ama aldi ve güzelce emiyor şükür
Oyun halısı trendyoldan aldık çok hoş bebeyatmazda ordan almayı düşünüyorum oranın ürünleri iyi geliyor.Mama sandalyesine karar vermedim henüz.Hatta birçok şeyi ordan alıyoruz indirimli.Odasina hayvan figurlu minik tablolar bile aldık bikacay sonra duzenlicez inşaallah.Bide salıncak gb olanın adı neydi ondan düşünüyorum..Neler neler çocuk büyütmek çok farklı çok baskaymisKızlat bebeyatmaz almayı dusunuyormusunuz,bir de mama sandalyesı olarak ne alcaksınız, ufaktan başlıyım dıyorum hazrlıklara
Normalden daha çok ve suluydu sırtından çıkıyodu 2 gün üst üst oldu o geçti ama şimdide grip olduBen doktoraishalinasıl anlarımsıvı olmasındanmı dedim, yoogenelde zaten hep sıvıdur bebek kakası dedi,kaka sıklıgı herzamankınden farklıysa vs pyle dusunulebılır dedi
Evet emziriyorumda hasta olduk o da bende gribiz .. ishal yapmadı daha sorduğumdan beri gribe napcaz ya çok üzülüyorum sürekli hapşırıyor gözleri bayıkİshal mi oldu? Neyin ishal yaptığına göre değişir bence. Bu rota virüsü zımbırtısı olmasında diğeri mesele değil zaten bence. Emziriyomusun? Emziriyosan yediklerini bi gözden geçirebilirsin. Belki ishal yapıcak bişey yedin? Kayısı vs...
Hamakmı canım ,anakucagı mıOyun halısı trendyoldan aldık çok hoş bebeyatmazda ordan almayı düşünüyorum oranın ürünleri iyi geliyor.Mama sandalyesine karar vermedim henüz.Hatta birçok şeyi ordan alıyoruz indirimli.Odasina hayvan figurlu minik tablolar bile aldık bikacay sonra duzenlicez inşaallah.Bide salıncak gb olanın adı neydi ondan düşünüyorum..Neler neler çocuk büyütmek çok farklı çok baskaymis
Canım benimki de almiyordu şimdi şimdi sadece bibs marka olanı uyurken alıyor o bile baya hayat kurtarıyor onu aldigi gibi gözlerini kapatiyor
İlk başlarda alır gb oldu ara ara derken bıraktı biberon reddide yaşıyoruz üstelik . Neyse bugün aklıma emzik geldi bir aydır vermedim 3.5ayligiz artık daha da güçlendi emme tutma kasları sanırım dil damak bı kaptı uyuyor maasallah.ilk alırken zorlanır gb yine ama aldi ve güzelce emiyor şükür
Hamak besigimiz var zaten canim kızkardeşimin oğlundan kalma birde salıncak var tepesinde oyuncakları müzikli onu daha oturtmadim az daha oturur pozisyona geçsin o zaman.Zaten besigimizde yatıyoruz tahta park beşik tercih etmedim odasını ahşap tarz döşemek istedim Montessori tarzı.Dedigin gibi ama bitmiyor şifonyer almak istiyorum halı perde oyun çadırı vs adayı istiyorum.gardrop henüz kararsızım ilerde genç odası isterse diye bakarsın alırım belkide olmazHamakmı canım ,anakucagı mı
Eksıklerhıc bıtmıyor demi , tatlı heyecanlar,işi bıraksammı dıyodum ama bu masrafla zor :)) ben de gardrop alıcam, şifonyer aldım da ,ahhkoronaa, ikeaya gıtmeyı cok ozledım, ben de nerdeyse herseyıtrendyoldan alıyorum hatta bagımlısı oldum,batagına düştüm
Aynı durymdayızKızlar farklı bi konu ama benım gıbı olan var mı dıye merak edıyorum. Dogumdan sonra bende cinsel istek sıfır. Canım hıc ole bişey istemıyor, hep kaçıyorum,zaten topu topu ıkı kere oldu şimdiye kadar 3 ayda. Bunun evliliği olumsuz etkıleyecegınden kprkuyorum , emzirdıgım içinmiki. Bıraksan ömür boyu yapmam o moddayım
Hamak besigimiz var zaten canim kızkardeşimin oğlundan kalma birde salıncak var tepesinde oyuncakları müzikli onu daha oturtmadim az daha oturur pozisyona geçsin o zaman.Zaten besigimizde yatıyoruz tahta park beşik tercih etmedim odasını ahşap tarz döşemek istedim Montessori tarzı.Dedigin gibi ama bitmiyor şifonyer almak istiyorum halı perde oyun çadırı vs adayı istiyorum.gardrop henüz kararsızım ilerde genç odası isterse diye bakarsın alırım belkide olmaz.
İnşaallah sağlıklı sıhhatli akıllı hayırlı evlat olsunlar cumlemizinki
Hah hopppapa zıp zıp almadik bı yukarıya bagliyorsun ya onu merak ediyorum nasıl olur acaba .ilerleyen aylar içinde iyice hareketlendi yürüme zıplama refleksi için.
Bildiğim kadar olduğu yerde zıplıyor sağa sola hareket ediyor adım adım zıplama gb bişeyla zıpzıp yuruteçle benzet bir işlevmigoruyormerak ettımbende
Tamda mevsimi hava değişiminde. Bende şu sıralar çok tedirginim. Hala yaz sıcağı gibi davranıyoruzda değil artık. Aslında olucaklar gripte nezlede ama işte ana yüreği :) neden olsunlarEvet emziriyorumda hasta olduk o da bende gribiz .. ishal yapmadı daha sorduğumdan beri gribe napcaz ya çok üzülüyorum sürekli hapşırıyor gözleri bayık
Meningokok 6. Ayda yapılmıyormuydu? Ben öyle anımsadım. Rotayı yaptıramadım çünkü allerjik bebeklerde yan etkileri ağır yaşanıyormuş doktorum tavsiye etmedi.Meningokok ve rota aşılarını yaptırdınız mı anneler?
Uykudan kalkınca yelek falan guydırıyomusunuz , benımkı de hapşuruyo çokTamda mevsimi hava değişiminde. Bende şu sıralar çok tedirginim. Hala yaz sıcağı gibi davranıyoruzda değil artık. Aslında olucaklar gripte nezlede ama işte ana yüreği :) neden olsunlar
Ben giydiriyrm ki ben üşüyrm o nasıl üşümesin kiUykudan kalkınca yelek falan guydırıyomusunuz , benımkı de hapşuruyo çok
Süt alerjisini nasıl anladınız bizim 3. Aydan sonra kilo alımı durdu günde 1 kaka yaparken 3-4 kez yapmaya başladı 3 haftadır 100 g ancak almıştır. Araştırdım süt alerjisi olabilir yazıyordu ben de dünden beri süt yoğurt peyniri bıraktık. Corona sebebi ile doktora gidememiştik ama artık cumartesi gideceğiz mecbur.Bu nasıl 3 aydır arkadaş herşey üst üste geldi süt alerjisi ortaya çıktı mama biberon reddi uyku reddi ağlamalar herşey başladı bende artk oturup ağlicam oğlumla sonunda mama da içmezse biberonda tutmazsa ben ne vercem 3 aylık bebeğe