2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Benimkide 1 hafta 10 gun kadar sutunu cok az icti 2 olcek civari, normalde 4 5 içerken, biberonu hep atti agzindan, kucakta gezdirerek zor icirdim 2 olcegi ama gecti cok sukur normale döndü, ben yinede eve hippin 4 aylik kasik mamaları var ondan aldim ne olur olmaz diye gerek kalmadi cok sukur
İnsallah bizimde geçicidir ya 4 saat 5 saat boyunca bişey içmek istemiyor itip duruyor ağlıyor

Kabiz yapiyor diyorlar. Bizim de cuma gunu asimiz kabiz yaparsa 6 aya kadar kullanmicam
Hadii yaaa. Başlamamıştım zaten. Zaten tuvaletimiz meseleydi tekrar sorun yaşamak istemiyorum. Yaa ben büyük oğlanda böyle şeyler kullanmadım ya. Bunlar sonradan mı çıkmış.

Kizlar merhaba ben bebek arabası almamistim. Yegenimden kalan vardı ama o da çok güvenlikli gelmiyor bana. Yeni almam lazım onerebileceginiz bir marka model var mı? Kullanıp memnun kalanlar yardım edebilirler mi?

Hadii yaaa. Başlamamıştım zaten. Zaten tuvaletimiz meseleydi tekrar sorun yaşamak istemiyorum. Yaa ben büyük oğlanda böyle şeyler kullanmadım ya. Bunlar sonradan mı çıkmış.
Saglik ocaginin verdikelrinde zatwn paraben var diye biliyorum. Ben d vitaminini de ocean kullaniyorum. Doktora danis iatersen canim ya da ozel damlalardan al olmazsa. Evet her sey yenileniyor eskisi gibi degil

Merhaba kizlar. Benim bebegim temmuzda dogacakti erken dogum sebebiyle haziran annesiyim 32 haftalik dogdu. Suan asiri hzuursuz eli agzinda hep ama emmek istemiyor mama takviye yapiyordym ama azaltarak birakmistim. Acaba dis mi cikariyor eliyle kucagini sureklu tutuyo napicam vilemedim

Saglik ocaginin verdikelrinde zatwn paraben var diye biliyorum. Ben d vitaminini de ocean kullaniyorum. Doktora danis iatersen canim ya da ozel damlalardan al olmazsa. Evet her sey yenileniyor eskisi gibi degil
Evet d vitaminini bizde acd3 kullanıyoruz. Sorayımbakalım şu kan damlasınıda . Teşekkür rderim ❤️

Aa nedenki 4. Ayda kan damlasına mı baslıyoruz ki.ates falan oldumu canım, ates dusurucu verdınmı ,
Öyleymiş. Bilmiyodum. Bir de diş çıkınca dişlerine değmesin diye tembihledi. Calpol verdim ama ateşi olduğu için değil huzursuzluğu ağlaması bitsin sakinleşsin diye fayda etmedi. Allah yardımcınız olsun. İnşallah sakince gelip geçer sizin bizi yordu 🌸

Ben de onu alayim diyorum canim sendin galiba gecen gun yazmistin diye baktim. Sekli semali de cok hosuma gitti😁😁

Canım ben bibs de aldım onu da tutmadı benimki 😔

Kizlar merhaba ben bebek arabası almamistim. Yegenimden kalan vardı ama o da çok güvenlikli gelmiyor bana. Yeni almam lazım onerebileceginiz bir marka model var mı? Kullanıp memnun kalanlar yardım edebilirler mi?

Canım ben Joie Litetrax 4 kullanıyorum maşaAllah memnunum tavsiye ederim 👍

Öyleymiş. Bilmiyodum. Bir de diş çıkınca dişlerine değmesin diye tembihledi. Calpol verdim ama ateşi olduğu için değil huzursuzluğu ağlaması bitsin sakinleşsin diye fayda etmedi. Allah yardımcınız olsun. İnşallah sakince gelip geçer sizin bizi yordu 🌸

Aslında aşıya gitmeden yarım saat önce Calpol verseydin daha iyi olabilirdi. İnşaAllah hayırlısıyla 🥰

Kızlar napiyorsunuz ? Biz ağrıya geldik yerleştik çok şükür 😊

İyiyiz canım çok şükür. Sen nasılsın napıyosun? Alışabildiniz mi 🥰

Canım ben bibs de aldım onu da tutmadı benimki 😔

Canım ben Joie Litetrax 4 kullanıyorum maşaAllah memnunum tavsiye ederim 👍

Aslında aşıya gitmeden yarım saat önce Calpol verseydin daha iyi olabilirdi. İnşaAllah hayırlısıyla 🥰

İyiyiz canım çok şükür. Sen nasılsın napıyosun? Alışabildiniz mi 🥰
Öncesinde vermek istemedim, bağışıklığını etkilememek için. Vücudunun savaşmayı öğrenmesi lazım. Bilmem ne kadar doğru bu konuda söylenen çok fazla şey var. Neyse ki şuanda daha iyi 🥰

Merhaba herkese, ben de haziran annesiyim, tecrübeli bir anne olmama rağmen ( oğlum 10 yaşında) bu kadar küçük hallerini unutmuşum, aynı dönemleri, aynı sorunları yaşayan insanları görmek bir nebze de olsa rahatlatıyor kesinlikle, arada bakıyordum buraya bir selam vereyim istedim, sağlıkla büyütün kuzularınızı ❤️

İyi akşamlar arkadaşlar. Alerjimiz, geçmeyen konak ve kızarıklıklarımız için deneyimlediklerimi yazıcam. Aşağı yukarı 10 gün oldu alerji tanısı koyulalı ve ben o gündür sıkı bir süt ürünleri diyeti yapıyorum. İçeriğinden emin olmadığım herşeyi listemden çıkardım ekmek dahil. Sebze meyve ve et ağırlıklı besleniyorum. Bol su hoşaf içiyorum tabii. Doktorumuz mustela stelatopia krem önerdi kızarıklıklar için ama fayda göremedik.nemlendiriciliği güzel ama çözüm olmadı. Fakat tüm vücut masajı için kullanabiliriz. Hipokort ile değiştirdik kremi fakat lütfen böyle bişey başınıza gelirse doktora danışmadan kullanmayın kortizonluymuş bu krem. Kremi iki parmağımın arasında inceltip parmağımın üstünde kalanı sürüyorum. Buna rağmen tek seferde geçirdi. Duş sonunda son döktüğüm suya bebek yağı damlatıyorum karıştırıp vücuduna son kez döküyorum. Geçmeyen konağımızı babenin konak şampuanı ve mustelanın konak kremi tek seferde çözdü. Aylardır boşuna yıpranmışız. Çok şükür uykuları bile daha derin şimdi can acısından uyuyamıyordu sanırım. Şimdi kafamdaki tek soru işareti ek gıdaya geçişimizde ben bu çocuğa kalsiyum desteğini nasıl sağlıcam? Süt ürünlerini nasıl vericem. Bir sonraki doktor ziyaretimizde bunu öğrenmeliyim.

X