2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Sadece anne sütü alan bebek obez olmaz ki, ayda 2 kilo bile alsa (ki o kadar almaz) bi sorun görmüyor doktorlar
Benim oğlum mama artı meme ile 2 kilo aldı ayda yinede doktorlar azalt, obez olur demedi aksine ilk üç ay kilo alımı hızlı olur sonra zaten yavaşlayacak çok sağlıklı iki bebeğin de aynen devam et dediler. Hem kızım hem oğlum ilk üç ay doğum kilolarının 2.5 katı oldular. Hani mama vermeme rağmen hiçbir doktor bunu dememişte teyzeye ne oluyor

O döngü hiç bitmiyo. Bende şimdi sadece kaşıntılarının azalmasını istiyorum. Deli gibi kaşınıyo. Krem geldi bugün inşallah fayda ederde rahatlar çocuk

Memeyle olan durumu nasıl çözmüştünüz? İnşallah çabuk düzeliriz.. bnde yardımcı birini bulmak istiyorum ama pandemiden dolayı korkuyorum

Korkunç seviyo tvyi. Gündüzleri onuyurken izliyorum ya da oyun halısında arkası dönükken. Asla açmam diyordum ama tüm gün tekim sıkılıyorum. Telefonu elimde görsüm hemen ona dönüyor.gülüyorsa normalde mesela telefonu görünce bırakıyor gülmeyi merakla telefona bakıyor. Dehset bir şey. Olabildiğince uzak tutacağım ama nasıl bilmiyorum bende.

Sezeryanlı olanlar spor yapam var mı? Yavastan başlayayım diyorum leslie yapıyordum ama daha hızlı kilo verdirecek cardio egzersizleri yapayım diyorum artık. Kilom eskisine döndü ama vücudum çok sarkık tavsiyesi olan var mı

Memeyle olan durumu nasıl çözmüştünüz? İnşallah çabuk düzeliriz.. bnde yardımcı birini bulmak istiyorum ama pandemiden dolayı korkuyorum
Dedigim gibi istemeyince ayakta emziriyordum ve cok sık emzirdim oylece durdu ama meme duskunu oldu simdi de uyurken illa sut icecek yoksa uyumuyor Ben de pandemi yuzunden erteledim ama bakiyorum da isin icinden cikamiyorum bebegimin vaktinden aliyorum sanki. Maskesini takma sartiyla anlastik da insaAllah sorunsuz atlatirim

Ben de oyle esim gelene kadar cok sıkıcı oluyor ama dedigim gibi arkasini donduruyorum ana kucaginda. Yalniz bakiyorum da sanki engelleyemicez bu zaman cocuklari teknoloji caginda dogdular malesef. Elimizden geleni yapcaz insaAllah

vücutta ki bir hormon varmış adını unuttum spor yapınca o artıyomuş ve o da sütü azaltıyormuş haberin olsun canım. Bende normalde aşırı spor yapan biriyim o yüzden cardio yapamıyorum

Yürüyorum ben sadece dikiş yerlerimi hala hiç hissetmiyorum arada iğne batması gibi açımalar hala devam o yüzden çok da bi şey yapamiyorum

Mrb kızlar ya bebekleriniz emzik alıyor mu ben ilk ay vermiştim almıştı ama sonra hiç almadı ya birsürü emzik denedim olmadı ne yapsam ki bi çözümü olan varmı

Kızlar bebeklerinizin kulak içini temizliyor musunuz ben bugün farkettim içinde kurumuş akıntı var nasıl temizlenir acaba

Bebekler için kulak çöpleri var kulağın dışarıya yakın yerlerini içinin kıvrımlarını fln her banyodan sonra sikiyorum

2. Ay içinde bi gün yaptırmanız yetiyor yani bir aylık süreniz var ben çok geç yaptırmıştım yapıp yapmamakda çok kararsızdım en sonunda yaptırdım ama hala net değil kafam

Ben hastahanedeyken vermiştim emziği ve alıyordu daha sonra çeşit çeşit emzik denememe rağmen almadı malesef. Keşke keşke alsa.

Kızlat bebeyatmaz almayı dusunuyormusunuz,bir de mama sandalyesı olarak ne alcaksınız, ufaktan başlıyım dıyorum hazrlıklara

Kızlar bebeklerin ishal olması ciddi bi konumu yoksa normal mi
İshal mi oldu? Neyin ishal yaptığına göre değişir bence. Bu rota virüsü zımbırtısı olmasında diğeri mesele değil zaten bence. Emziriyomusun? Emziriyosan yediklerini bi gözden geçirebilirsin. Belki ishal yapıcak bişey yedin? Kayısı vs...

Bu nasıl 3 aydır arkadaş herşey üst üste geldi süt alerjisi ortaya çıktı mama biberon reddi uyku reddi ağlamalar herşey başladı bende artk oturup ağlicam oğlumla sonunda mama da içmezse biberonda tutmazsa ben ne vercem 3 aylık bebeğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…