2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Veriyorum mama canim. Aksam uzeri ve gece uyumadan. Sutum hic kalmiyor. Gunduz cok uyumadigi icin ve sık emdigi icin azaliyor sutum. Aslinda sanki sutum hizla dolmuyor goguslerimde. Senin tarifi deneyeyim canim cok sag ol
Benimde 3 saaatte anca doluyo, sık emzırınce hiç yetmıuo zaten

Evet benim de bas agrisi cok oluyor ama sanki alisiyorum. Tek basima napcam diyordum ama 1 haftadir iyi idare ediyorum duzenimj kurdum gibi ama temizlik falan hak getire😂3 aydir evde degildim diye dolap iclerini sileyim dedim. Sadece 1 odanin bitti 😂 bizim de gunduz uykularimiz idare ediyordu ama 4 gunduz sastik sanki. Videolari izledim 4. Ay uyku sorunu atagiymis. Sonrasinda cok daha guzel bi duzenleri oluyormus-inanmak istiyorum sadece-😁. Memedeki o durum tersine donustu memesiz uyumuyor 3 gundur sut icerken uyumasin diye ugrasiyorum ama sutum aksam uzeri vok az olunca yine ayni seyleri yapiyor ve ayaga kalkip emziriyorum son sutu de alsin diye. Sanki sutum azaliyor ama ona uzuluyorum.
Biz daha 3 aylık yeni olduk hep bi umut düzelecek diye bekliyoruz :) yorgunluk ve akşam saatlerinde süt azAlırmış normal o boşver dolap içleride eksik kalsın

Kızlar benim bebis 97 günlük 7300 gram 61 cm çıktı şimdi bu kız habire meme istiyor nerdeyse 1 buçuk saate bir arayı aç diyorlar ama agliyo ben arayı 2 buçuk saate çıkarsam mi diyorum bu defa vicdan azabı çekiyorum aç kaliyo diye ama kayinvalide ise obez olur çok verme diyor tosunum diye seviyor sinir oluyorum
Sen günümüz aynı benim oğlum senin kızdan da tombul ben kendim tosun paşam diye seviyorum niye kendine stres oluşturuyorsun. Aynı benim oğlumda öğle 1. 5 saatte istiyor. Çocuğun bünyesiyle alakalı 3 aylık bebeğe yeme terbiyesi veremeyiz ki. Üç farklı doktora kontrol yaptırdım hiçbiri obez olur çocuğa az ver demedi. Bu aylar hızla kilo alınan aylar önümüzdeki aylarda bu şekilde gitmez yavaşlayacaktırlar. Diyelim yavaşlamadılar. Diş çıkarınca yürümeye çıkınca da kilo vermediler yaşları dolduktan sonra kilo kontrolüne yöneliriz. Ben ne yaparsam yapayım kaç cc mama verirsem vereyim mama yedikten 1.5 saat sonra meme istiyor. Yoksa az da olsa mama yiyor 🤷

Kızlar benim bebis 97 günlük 7300 gram 61 cm çıktı şimdi bu kız habire meme istiyor nerdeyse 1 buçuk saate bir arayı aç diyorlar ama agliyo ben arayı 2 buçuk saate çıkarsam mi diyorum bu defa vicdan azabı çekiyorum aç kaliyo diye ama kayinvalide ise obez olur çok verme diyor tosunum diye seviyor sinir oluyorum
Obez falan olmaz korkma benim büyük oğlum 3800 doğmuştu ve ilk aylarında hep bir buçuk iki kilo alıyordu boyu ve kilosu hep en üst sınırın üzerindeydi yürümeye başlayınca gitti kilolar şimdi dört yaşında boyuna göre zayıf diyebileceğimiz bir çocuk istiyorsa emzir bence emzirme sıklığı azaldıkça süt üretimide azalıyor hem ve anne sütü ile alınan kilolar sağlıklı kilolardır bebek yürümeye başlayınca gider diyor doktorlarda

Dr bişey dedimi ki cnm zaten diş zamanı zayıflar ki

Biz daha 3 aylık yeni olduk hep bi umut düzelecek diye bekliyoruz :) yorgunluk ve akşam saatlerinde süt azAlırmış normal o boşver dolap içleride eksik kalsın
Eskiye nazaran bu hafta gece uykumuz cok sukur daha iyi senin de duzelecek insaAllah ama gunduzler malesef cozuttu😑ben de temizlik kalsin diyorum ama eve bebek geldi temizlik sart oldu. Temizlikci ayarladim ama ogelmeden iclerini yapayim dedim. Sonra rahatlarim artik kendime vakit ayiririm bari.

Sen günümüz aynı benim oğlum senin kızdan da tombul ben kendim tosun paşam diye seviyorum niye kendine stres oluşturuyorsun. Aynı benim oğlumda öğle 1. 5 saatte istiyor. Çocuğun bünyesiyle alakalı 3 aylık bebeğe yeme terbiyesi veremeyiz ki. Üç farklı doktora kontrol yaptırdım hiçbiri obez olur çocuğa az ver demedi. Bu aylar hızla kilo alınan aylar önümüzdeki aylarda bu şekilde gitmez yavaşlayacaktırlar. Diyelim yavaşlamadılar. Diş çıkarınca yürümeye çıkınca da kilo vermediler yaşları dolduktan sonra kilo kontrolüne yöneliriz. Ben ne yaparsam yapayım kaç cc mama verirsem vereyim mama yedikten 1.5 saat sonra meme istiyor. Yoksa az da olsa mama yiyor 🤷
Canım benim sinir olma nedenim benim bebeğim kız ya erkek tabirleriyle seviyor tosun pasa diyor bird e acikti ben dediğim de yok yok karnı dolu diyor üstelik benim ki sadece anne sütü alıyor bir de ben kiloluyum ya çocuk öyle olur sanıyor

Obez falan olmaz korkma benim büyük oğlum 3800 doğmuştu ve ilk aylarında hep bir buçuk iki kilo alıyordu boyu ve kilosu hep en üst sınırın üzerindeydi yürümeye başlayınca gitti kilolar şimdi dört yaşında boyuna göre zayıf diyebileceğimiz bir çocuk istiyorsa emzir bence emzirme sıklığı azaldıkça süt üretimide azalıyor hem ve anne sütü ile alınan kilolar sağlıklı kilolardır bebek yürümeye başlayınca gider diyor doktorlarda
Aynen bir de devamlı soran olursa 3 aylik deme 6 aylik de yok şöyle nazar yok boyle insan bikiyor

Canım benim sinir olma nedenim benim bebeğim kız ya erkek tabirleriyle seviyor tosun pasa diyor bird e acikti ben dediğim de yok yok karnı dolu diyor üstelik benim ki sadece anne sütü alıyor bir de ben kiloluyum ya çocuk öyle olur sanıyor
Ha o bebek üzerinden sana laf atıyor anladım canım. Aman boşver kaynana değil mi 😂

Sağlık ocağı.istedikçe ver diyor ama.toplum baskısı ışte kilolu gorunce bir sürü şey deniyor hoş zayıf olsa da deniyor gerçi
O zaman napıcaksın kendi bildiğini yapıcaksın cnm onun annesi sensin onu sen tanıyorsun keşke benimkide kilolu olsa boyumuz iyi ama öyle şişko değil kuzum şükür saglıklı

Kendine yüklenme canım. Maş ne güzel farketmissin bak süt alerjisini. Bu kadar küçükken farketmek zor. ek gıdada insan anlar da öncesi gerçekten zor. Ben çocuğumun hala niye ağladığını anlayamıyorum mesala aç mi uykusu mu var gazı mi var agurisi mi var 😫
Anlatabilse derdinni dimi 🥺

Yok artik ya daha neler duycaz. Bebek o ve anne sutu doyurucu degil. Genelde her bebek en fazla 2 saatte anne sutu icer. Sutun yariyor torununa diye sevinecegine daha kucuk bebegin buyuyunceki fiziginden korkuyor. Manken olmasini istiyor herhalde😏Neyse yasi buyuk diye dusun takmamaya calis canim yoksa gozunde buyuyecek her dedigi ama sen devam et tabi ki ne zaman istese o zaman emzir. Sifa olsun minige ki yurumeye basladigi gibi zayiflayacak malesef

Yok artik ya daha neler duycaz. Bebek o ve anne sutu doyurucu degil. Genelde her bebek en fazla 2 saatte anne sutu icer. Sutun yariyor torununa diye sevinecegine daha kucuk bebegin buyuyunceki fiziginden korkuyor. Manken olmasini istiyor herhalde😏Neyse yasi buyuk diye dusun takmamaya calis canim yoksa gozunde buyuyecek her dedigi ama sen devam et tabi ki ne zaman istese o zaman emzir. Sifa olsun minige ki yurumeye basladigi gibi zayiflayacak malesef
Aynen öyle canım eski kafalık başka bişey değil

Anlatabilse derdinni dimi 🥺
Ah keşke canim😫gazimiz vardı olsun uyuyor en azından güzelce diyordum şimdi uykular da gitti. Kakasını kendi başına yapamıyor olsun en azından güzel emiyor kilo alıyor diye teselli ediyordum.kiko alımı azaldı sütüm azaldı hafiften manamaya başladım. Herşey ters düz oldu. Buyusunker artık ya çok zor böyle 😞😞

Sadece anne sütü alan bebek obez olmaz ki, ayda 2 kilo bile alsa (ki o kadar almaz) bi sorun görmüyor doktorlar

X