2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Tamam teşekkür ederim

Ilk kizimda bunu kullandim, 1 yaşına kadar rahat kullanılıyor, kiloya bağlı değişiyor.

Simdide bunu kullaniyorum.

Evet benim de bas agrisi cok oluyor ama sanki alisiyorum. Tek basima napcam diyordum ama 1 haftadir iyi idare ediyorum duzenimj kurdum gibi ama temizlik falan hak getire3 aydir evde degildim diye dolap iclerini sileyim dedim. Sadece 1 odanin bitti bizim de gunduz uykularimiz idare ediyordu ama 4 gunduz sastik sanki. Videolari izledim 4. Ay uyku sorunu atagiymis. Sonrasinda cok daha guzel bi duzenleri oluyormus-inanmak istiyorum sadece-. Memedeki o durum tersine donustu memesiz uyumuyor 3 gundur sut icerken uyumasin diye ugrasiyorum ama sutum aksam uzeri vok az olunca yine ayni seyleri yapiyor ve ayaga kalkip emziriyorum son sutu de alsin diye. Sanki sutum azaliyor ama ona uzuluyorum.

Birşey soracağım güzel anneler.. oğlum uyurken yattığı yeri ıslatacak kadar kafası terliyor.. elleri ayaklarıda ıslanıyor gün içerisinde.. yaşayan var mı aramızda?
Benim de oglum oyle. Kollari usuyor uyurken ama sirti yatagi bile islatiyor. Ne yapacagimi sastim. Rabbime emanet uyutuyorum iste. Sut emerken de kafasi ve omuzlari cok terliyor ama bunun sebebi bebeklerin kafasinda damarlari mi biseyleri fazlaydi okumustum hatirlamiyorum. Normal yani kafasi ama bizimkinin ayaklari da sirti da su gibi

Gidince doktora sorucam özellikle büyük insan gibi çarşafı ıslatıyor hayret ettim.. bn ayakları hep çoraplı bıraktım ondan mı hata yaptım bilmiyorum.. havada bi esiyor zaten bi bunaltıcı
Benim oğlum tombul ben ona yoruyorum. Kızımda sıfır ter hatta elleri ayakları soğuk olur. Ama oğlum sizinkiler gibi kiloya yoruyorum. Doktorun dediğini bizede yazarsan sevinirim.

kızlar mrb göğsümü sagmam lazım lansınoh manuel pompayla 1saatte 30 ml anca sagıyo sizinkilerde oylemi baka alacagım fıkır verin

Sütün azalmıyordur bence canım o buyuyor ve sut ıhtıyacı artıyor

Bebekleriniz tv ye pür dikkat bakıyormu , hıç tv acmıyormusunuz onlar uyanıkken?
Karsilikli konusma olmamasi ve hizli gecisler yuzunden otizme sebep oluyor canim ve asla acmam diyordum ama aciyorum yalan yok. Tersine ceviriyorum ana kucagini ama bi tuvalete falan giderken mecburen tv ye döndürüyorum yoksa durmuyor. Kalabaliga alistigi icin surekli ilgilenmemi bekliyor ben de cok konusuyorum bebegimle bu yuzden odada tek kalinca huzursuz oluyor. Yine de tv ye arkasi dönük olsun yoksa oyle dikkatli izliyor ki biraksam 10 dakika izler herhalde

MasaAllah canim Rabbim nazarlardan korusun iyi uyuyorlar. Zorlukla beraber kolaylik vardir denilen bu olsa gerek.Ikizler cok zor olur uyumazlarsa

Ya çok dıkkat etmemiştim aslında . Gecen gun şey oldu , birden aglamaya başladı ne oldgunu anlayamadık, düşünduk sonra eşim tv yi kapatmıştı, sonra açtı aglaması geçti , sonra kapadı agladı açtı sustu falan, şok oldumm,aslında onuni hep tv yi gormıycek şekılde koyuyorum oyun halısına falan ben arada izlıyodumakşamda haber falan izlıyoduk işte ,ama o ucundan kıyısından görmuş demekki,daha dıkkatlı olucam

Sen hala mama vermiyosun dimi? Yanlis hatirlamiyorum galiba
Yok canım vermıyorum,süt artırıcı şeyler yapıom habire işte ,sana şunu öneririm.1 litre suya 3 kayısı 3 hurma 3 incir,1 kaşık rezene, 5 adet karanfil, 1 çubuk tarçın koy kaynat , her emzirme oncesi bir cay bardagı iç ,benim akşama dogru azalıyo baya sütüm, diyet yapıodum bıraktım onu da azalmasın diye. Dr um bi de helva onermıştı ama helva cok kılo yapıyo , cok az yemek lazım, sen mama verıyomuydun

Şoyle ki canim ben bazen bilerek aciyorum ses olsun diye ama arkasini dondurerek. Sesli ortam olunca mutlu oluyor ama zarari var midir bilmiyorum arastirmamiz gerek. Dun esimle sakin bir ortam bulup disariya ciktik. Oyle mutlu oldu ki resmen cesitlilik ve ses istiyor. Ince iscilik resmen bebek buyutmek. Her seyi arastirmak gerek mecburen

Veriyorum mama canim. Aksam uzeri ve gece uyumadan. Sutum hic kalmiyor. Gunduz cok uyumadigi icin ve sık emdigi icin azaliyor sutum. Aslinda sanki sutum hizla dolmuyor goguslerimde. Senin tarifi deneyeyim canim cok sag ol

Önce meme veriyordum ben sonra mama canım bu şekilde alıştık .Derken biberon reddi yaşıyoruz artık mama istemiyor kerata.Devamli memeci olduk.

Kızlar benim bebis 97 günlük 7300 gram 61 cm çıktı şimdi bu kız habire meme istiyor nerdeyse 1 buçuk saate bir arayı aç diyorlar ama agliyo ben arayı 2 buçuk saate çıkarsam mi diyorum bu defa vicdan azabı çekiyorum aç kaliyo diye ama kayinvalide ise obez olur çok verme diyor tosunum diye seviyor sinir oluyorum

2 ay 29 günlüğüz erkek ben su hiç vwrmedim.. sapıttı bu ara iyice haşat ediyor göğüs ucumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…