Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol canımGeçmiş olsun canim
Bizim doktorumuz önermedi. Herkes gider mersine, bizimki gider tersine.Canım biz olduk 3 hafta önce sünnetimizi. Ilk gün sıkıntılı geçti sonrasında toparladı ben de senin gibi düşündüm lokal olsun diye allaha emanet girdik çıktık bu virüs elimizibağladı ama ne yapalım. Hatta ıgnesiz kremle uyuşturdu doktorumuz yani iyiki de olduk diyorum
Benim ki daha 1 bucuk aylıkken başladı bıdır bıdır konuşmaya baya baya karşılık veriyorKızlar bebişleriniz sesler çıkarmaya başladı mı benimki bağırıyo sürekli çığlık atıyo
Benimkide önceden tepki veriyordu ama bu sefer değişik bağırıyor çığlık atıyo kızıyo gibi böyleBenim ki daha 1 bucuk aylıkken başladı bıdır bıdır konuşmaya baya baya karşılık veriyor
O da bi sey mi bizimki sinirlenince besige tekme atiyorYalandan oksuruyor. Oy oy dedigimde oksuruge devam ediyor gozumun icine baka bakaBenimkide önceden tepki veriyordu ama bu sefer değişik bağırıyor çığlık atıyo kızıyo gibi böyle
Benimkiler de deniyor oğlum da kuvvet var totosu tombiş çekemiyorki dönsün kızımda da tam kendini gönderecek kuvvet yok ama ikiside deniyor takipteyim daha çok miniklerKızlar bebem az önce tam tur yana döndü. Hemde uyutmuş yerine yatırmıştım odadan çıkıyodum ki farkettim. Allahtan ordaydım hala yoksa yemek saati falan derken . Hazır dönmüşken müdahale etmeden bi süre bekledim acaba kaldırıp kafasını yana çevirecekmi diye zorlandı ama başardı. Uğraşırken uyandırdı kendini ama olsun şimdi tekrar uyutma çabasındayım
Valla benimki çok fena. Pusetindeyken ayaklarıyla belini kaldırp öne doğru atıyor kendini artık yatakta falan bırakamıyorum. Dün o şekilde bi uçtan bi uca gitti.Benimkiler de deniyor oğlum da kuvvet var totosu tombiş çekemiyorki dönsün kızımda da tam kendini gönderecek kuvvet yok ama ikiside deniyor takipteyim daha çok minikler
Bizde olumlu yonde cok değişiklik oldu ,eşim yeni evliyken beni cok üzerdi en ufak şeyi sorun ederdi hamilelik ve dogum surecinden sonra cok yumuşadı beni uzmemek icin herseyi yapiyo bebegimiz etkilenmesin onu emziriyorsun uzgun uzgun süt vermen gunah olur diye dusunuyo ailesiylede konusmus merve emziriyor onu kiracak bisey yaptignizi duymuycam diye söylemiş cok şükür bizde durum boyleKızlar eşlerınızle aranız nasıl, cocuk gelınce hayatınuz ilişkiniz değişti mi , biz uzaklastık sanki her anlamda , tek konustugumız konu çocuk
İstese uzanır yatınca ayakları piyano kısmına geliyor. Ayaklarını oynatınca sesler çıkınca hoşuna gidiyor. Ellerini istemsiz oynatınca oyuncaklara değiyor ama elini uzatmıyorOyuncaklara eli ulasiyo mu yatinca
Evet bize çocuk doktoru 6 aydan önce yaptırın dedi 4 ay aşısı olacak ekimde ondan sonra bende düşünüyorum nasıl geçti uyuşması geçtikten sonra bebek hissediyomı ağlıyomu nasıldıLokal yapılıyor biz olduk 3 hafta önce hatta kremle uyuşturdu doktorumuz... 6 aydan sonra genel olduğunu duymuştum o yüzden 6 aydan önce yaptırma kararı aldik
Cam acmayinca sicak oluyor diye ortmuyorum canim ama kis icin tulum almayi dusunuyorum fakat bu gecis doneminde ben de ne giydircem bilmiyorum. Tecrubelilerden fikir bekleyelimKızlar havalar sogudu,gece bebekleri ne ile yatıruyorsunuz, müslin örtünce açıyo ve kafasına geçirme riski var, uyku tulumumu alsam, normal tulumla da yatıran var galıba ,napsak ki
Bekleyelim canım :))Cam acmayinca sicak oluyor diye ortmuyorum canim ama kis icin tulum almayi dusunuyorum fakat bu gecis doneminde ben de ne giydircem bilmiyorum. Tecrubelilerden fikir bekleyelim
Bekleyelim ama tüm anneler kayıplara karıştı bile, ek gıdada tamamen yokolcaz sanki :))) buarada tv yada internette vakıt gecırınce bebişlerin zamanından calmıs gıbı hıssedıyor musunuz sizde :)Cam acmayinca sicak oluyor diye ortmuyorum canim ama kis icin tulum almayi dusunuyorum fakat bu gecis doneminde ben de ne giydircem bilmiyorum. Tecrubelilerden fikir bekleyelim
Ben de bugün bu soruyu sormak istiyordum.Kızlar havalar sogudu,gece bebekleri ne ile yatıruyorsunuz, müslin örtünce açıyo ve kafasına geçirme riski var, uyku tulumumu alsam, normal tulumla da yatıran var galıba ,napsak ki
Ben hissetmiyorum çünkü geçiremiyorum akşamları uykuya daldıktan sonra 1 yada 2 saat kalıyo anca bana. Onun dışında Gündüz sürekli oyun oyna yemek yap ye ortalık topla emzir uyut dışarı çıkar gezdir getir derken tv ve internete zaman kalmıyor. Telefonu elime aldığım anlar sadece emzirirken. Aslında o zaman da haklısın ya üzülüyorum. Bir sürü kötü etken var telefondan yayılan. Ama napayım anacım asosyallğin de dibinde gibi hissediyorum öyle olmayınca da.Bekleyelim ama tüm anneler kayıplara karıştı bile, ek gıdada tamamen yokolcaz sanki :))) buarada tv yada internette vakıt gecırınce bebişlerin zamanından calmıs gıbı hıssedıyor musunuz sizde :)
Heegun cıkarıyomusun, kanguru ıle mi , yalnızmı oluyosun yanında burı oluomu,ben hala tek cukaramadım bi de hava serın diye ve koronadan tırsıuırumBen hissetmiyorum çünkü geçiremiyorum akşamları uykuya daldıktan sonra 1 yada 2 saat kalıyo anca bana. Onun dışında Gündüz sürekli oyun oyna yemek yap ye ortalık topla emzir uyut dışarı çıkar gezdir getir derken tv ve internete zaman kalmıyor. Telefonu elime aldığım anlar sadece emzirirken. Aslında o zaman da haklısın ya üzülüyorum. Bir sürü kötü etken var telefondan yayılan. Ama napayım anacım asosyallğin de dibinde gibi hissediyorum öyle olmayınca da.