Tek çıkarıyorum tekim çünkü. Dışarı dediğim yer de bahçe yani. Öyle mesafesi olan bi yer değil. O konuda şanslıyım.Heegun cıkarıyomusun, kanguru ıle mi , yalnızmı oluyosun yanında burı oluomu,ben hala tek cukaramadım bi de hava serın diye ve koronadan tırsıuırum
Canim zaten ayagimda sallarken veya emzirirken bakiyoruz. Vakit yok ki calalimBekleyelim ama tüm anneler kayıplara karıştı bile, ek gıdada tamamen yokolcaz sanki :))) buarada tv yada internette vakıt gecırınce bebişlerin zamanından calmıs gıbı hıssedıyor musunuz sizde :)
Aynı ben ince yorganla yatıyrm eşim hiçbişey örtmez kızımada pijama takımı çorapla penye battaniye ile yatırıyrmBen de bugün bu soruyu sormak istiyordum.
ben 10 gündür falan tulumla yatırıyorum. Ama öyle kış uyku tulumu olan kalınlardan değil. Üstüne de müslin örtüsünü örtmeye devam ediyorum ama dün gece aklıma takıldı bizim örttüğümüz pike çocuğun üzerinde incecik müslin allahtan reva mı dedim
Gerçi o da kollu bacaklı tulum içinde ama o da ince yani. Sonuçta bebek o. Belki üşüyordur. Ben çok üşüyen bir tipim eşim tam tersi. Oğlum kime çekti bilmiyoruz henüz sonuçtaDoktora soracağım bu ay.
Sormaaa eşime bende aynısını dedım biz yorga la yatıyoz(ince bir yorganda olsa) cıcuk muslinle..sanki biz bebek o büyk bu işte bi terslıkvar :))Ben de bugün bu soruyu sormak istiyordum.
ben 10 gündür falan tulumla yatırıyorum. Ama öyle kış uyku tulumu olan kalınlardan değil. Üstüne de müslin örtüsünü örtmeye devam ediyorum ama dün gece aklıma takıldı bizim örttüğümüz pike çocuğun üzerinde incecik müslin allahtan reva mı dedim
Gerçi o da kollu bacaklı tulum içinde ama o da ince yani. Sonuçta bebek o. Belki üşüyordur. Ben çok üşüyen bir tipim eşim tam tersi. Oğlum kime çekti bilmiyoruz henüz sonuçtaDoktora soracağım bu ay.
Burda çıldırmış bir anne var :))))) ataktır o atak , ne bebe ne anasuçluUyumayann bebeeeee uyumayan bebeeeeee yada uyutamayan anneeeeee
Doğduğundan beri ataklı bizimkiBurda çıldırmış bir anne var :))))) ataktır o atak , ne bebe ne anasuçlu
Herkes aynısını düşünmüş bizde öyle dedikSormaaa eşime bende aynısını dedım biz yorga la yatıyoz(ince bir yorganda olsa) cıcuk muslinle..sanki biz bebek o büyk bu işte bi terslıkvar :))
Hava serinledi bebegi cabuk cabuk yikamak gerek ve sizi izleyen biri var telefonda bende cok sinir olurdum şahsen yani kim olursa olsun sonra acabilirdi telefonu rahatsizlik verici bi durum canim ben şahsen daha paylasmadim bir yerde nazardan korkuyomKızlar bugun cok mesaj attım ya , :)) ya eşimi yakınları goruntulu arıyor bebegı gormek için , o da uyuyusa bıle gosterıyor açıyor teli, geçen hatta tam banyo yaptırcaktık ,teyzesi aradı goruntulu açtı , aa bizde banyo yaptırcaktık dur izle dedi , koydu telefonu kuvetın oraya , izledi. Nasıl sinir oldum , nazardan dakorkuyorum, uyurken banyo yaparken gostermek neyın nesi . Siz paylasıyormusunuz bebegınızın fotolarını falan herkesle yada tanıdıklarınızla ara ara, nazarkonusunda nedusunuyorsunuz,inandıgımızdamı degıyor dersınız
Ben kendi ailem ve eşimin ailesi ile görüntülü görüşme yapıyorum hemen hemen hergün. Ama başkalarına göstermelerine ben de sinir oluyorum. Orda mesela eşimin teyzesi var o anda ya da halası kop kamerayı çevirip ona da gösteriyorlar ya da alakasız insanlara da. Ben de karar verdim bi daha öyle yaparlarsa çat diye kapatacağım.Kızlar bugun cok mesaj attım ya , :)) ya eşimi yakınları goruntulu arıyor bebegı gormek için , o da uyuyusa bıle gosterıyor açıyor teli, geçen hatta tam banyo yaptırcaktık ,teyzesi aradı goruntulu açtı , aa bizde banyo yaptırcaktık dur izle dedi , koydu telefonu kuvetın oraya , izledi. Nasıl sinir oldum , nazardan dakorkuyorum, uyurken banyo yaparken gostermek neyın nesi . Siz paylasıyormusunuz bebegınızın fotolarını falan herkesle yada tanıdıklarınızla ara ara, nazarkonusunda nedusunuyorsunuz,inandıgımızdamı degıyor dersınız
Aynen bende camları kapatıyorum artık gece. Zıbın üstüne müslinle kundak yapıyoruz hala biz. Çorapsız. Sıcak bile geliyo aslında. Sabah kalktığında sadece 2 gündür uzun kollu takımlarından giydiriyorum. Serin oluyo. Kış için pamuklu tulumlarımız var yaş yaş abisinden kalma. Onları giydiricem kısmetse.Cam acmayinca sicak oluyor diye ortmuyorum canim ama kis icin tulum almayi dusunuyorum fakat bu gecis doneminde ben de ne giydircem bilmiyorum. Tecrubelilerden fikir bekleyelim
İyiyim biraz yoğun ve yorucu geçiyor günler. Eşimin mecburi hizmet ataması belli oldu, 1 hafta 10 güne oraya tasinicaz bi yandan eşya vs topluyorum bi yandan bebekle ilgileniyorum işte canim. Sen nasılsınMadamMaria iyimisin sesin cıkmıo
Ben bi astronot tulum bi de mont aldım soğuk yere gidiyoruzKızbebek anneleri kış için kabanmı alcaksınız yoksa astronot tulum falanmı
5 hafta sürüyor bir deSanırım 4. Ay atağındayız. Bu hiç birine benzemiyor. Gündüz değil gece uykusuda yok. Hiç bi şekilde uykusu yok. Dinlenmek yok. Bol bol ağlamak var.
Valla çok zor. İnşallah sizler kolay atlatırsınız. Ama 4 gün oldu koşullar değişeli. Her gün bir öncekinden kabus.5 hafta sürüyor bir de