2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Heegun cıkarıyomusun, kanguru ıle mi , yalnızmı oluyosun yanında burı oluomu,ben hala tek cukaramadım bi de hava serın diye ve koronadan tırsıuırum
Tek çıkarıyorum tekim çünkü. Dışarı dediğim yer de bahçe yani. Öyle mesafesi olan bi yer değil. O konuda şanslıyım.
Arabasıyla çıkarıyorum. Yanımıza yumuşak bir oyuncak da alıyorum. Dezenfektan kolonya maske su kağıt mendil Islak mendil ne varsa alıyorım. Hatta bazen kahve de alıyorum kendi termosuma koyup. Çünkü çok n şanslı olduğum anlar dışardayken. Boş bank bulursam falan oturup içiyorum. Hiç ses çıkarmıyor. Hatta çoğu zaman dönüşe doğru uyuyor bile. Eve girince hemen uyanıyor o ayrı tabi. Koronadan ben de çok korkuyorum ama asla hiç bir yere dokunmuyorum. Elimde hep kolonya falan. Eve gelirgelmez üst baş değiştirip el yıkamadan dokunmuyorum hiç bir yere.
çok rüzgar ve soğuk olduğunda 1-2 gün ben de çıkarmadım ama genel olarak her gün çıksrmsya çalışıyorum iyi giydirip

Bekleyelim ama tüm anneler kayıplara karıştı bile, ek gıdada tamamen yokolcaz sanki :))) buarada tv yada internette vakıt gecırınce bebişlerin zamanından calmıs gıbı hıssedıyor musunuz sizde :)
Canim zaten ayagimda sallarken veya emzirirken bakiyoruz. Vakit yok ki calalimbu hafta evime geldim geleli evde depar atiyorum kostur kostur Bir de bu sayfaya bakinca benim gibileri gordugum icin daha mutlu oluyorum. Bebek kiyafetleri bakiyorum ya da gelisimsel yazilar okuyorum gibi gibi. Mutlu anne demek mutlu bebek ve mutlu koca demek

Aynı ben ince yorganla yatıyrm eşim hiçbişey örtmez kızımada pijama takımı çorapla penye battaniye ile yatırıyrm

Sormaaa eşime bende aynısını dedım biz yorga la yatıyoz(ince bir yorganda olsa) cıcuk muslinle..sanki biz bebek o büyk bu işte bi terslıkvar :))

Burda kanguru soran bir anne vardoı ben boroshbaby den memnum kaldım , kuması biraz daha yumusak olsa iyi olurdu ama solomom ve mamadus daha sertmıs sanırım , haber verırırım. Demiştim ismini unuttum,umarım okursun

Kızlar bugun cok mesaj attım ya , :)) ya eşimi yakınları goruntulu arıyor bebegı gormek için , o da uyuyusa bıle gosterıyor açıyor teli, geçen hatta tam banyo yaptırcaktık ,teyzesi aradı goruntulu açtı , aa bizde banyo yaptırcaktık dur izle dedi , koydu telefonu kuvetın oraya , izledi. Nasıl sinir oldum , nazardan dakorkuyorum, uyurken banyo yaparken gostermek neyın nesi . Siz paylasıyormusunuz bebegınızın fotolarını falan herkesle yada tanıdıklarınızla ara ara, nazarkonusunda nedusunuyorsunuz,inandıgımızdamı degıyor dersınız

Hava serinledi bebegi cabuk cabuk yikamak gerek ve sizi izleyen biri var telefonda bende cok sinir olurdum şahsen yani kim olursa olsun sonra acabilirdi telefonu rahatsizlik verici bi durum canim ben şahsen daha paylasmadim bir yerde nazardan korkuyom

Ben kendi ailem ve eşimin ailesi ile görüntülü görüşme yapıyorum hemen hemen hergün. Ama başkalarına göstermelerine ben de sinir oluyorum. Orda mesela eşimin teyzesi var o anda ya da halası kop kamerayı çevirip ona da gösteriyorlar ya da alakasız insanlara da. Ben de karar verdim bi daha öyle yaparlarsa çat diye kapatacağım.
Uyurken falan asla açtırmam görüntülü sesli falan. Zaten göbeğim çatlıyor uyutucam diye. Nazarı geçtim çocuk uyanırsa deliririm. Banyo yaparken görüntülü göstermek de neymiş çok saçma
Nazara inanıyorum evet. Ama nazar değecek diye belki de bir daha hiç yaşayamayacağımız anları anıları kısıtlamak istemiyorum. Dikkatli ve abartmadan yapıyorum paylaşımları diyelim. Allah hepimizin bebeişini korusun nazarlardan.

Cam acmayinca sicak oluyor diye ortmuyorum canim ama kis icin tulum almayi dusunuyorum fakat bu gecis doneminde ben de ne giydircem bilmiyorum. Tecrubelilerden fikir bekleyelim
Aynen bende camları kapatıyorum artık gece. Zıbın üstüne müslinle kundak yapıyoruz hala biz. Çorapsız. Sıcak bile geliyo aslında. Sabah kalktığında sadece 2 gündür uzun kollu takımlarından giydiriyorum. Serin oluyo. Kış için pamuklu tulumlarımız var yaş yaş abisinden kalma. Onları giydiricem kısmetse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…