2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Gercekten bebek buyutmek zor cnim. Arada 1 hafta da olsa yanina birileri gelse yardimci olur sen de rahatlarsin bence. Uyku da galiba mizac gibi bisi. Bazi bebekler iyi uyuyor. Ishal devam ederse bence gaita tahlili ver canim. Yazik cocuga. Bir de sen de patates muz tarzi seylerle beslen ozellikle her gun yogurt bol.bol ye. Probiyotik ihtiyaci var cunku. Biogaia veya maflor bunlar bagirsak duzenliyor cunku. Okula da baslamissin canim off calisan anne olmak ne zor ya😑 2 yil ucretsiz izin alabilsem keske😏
Annemler Denizli de buraya direk uçuş yok İstanbul aktarma gelmesi lazım otobüs 24 saat neredeyse hâl böyle olunca 1 hafta gelip gitmeleri imkansız.
Gaita testini 1 Eylül de Mersin'de yapmıştık sonuç temiz çıkmıştı
Patates haşlayıp yiyorum bende. Yoğurt her gün az miktarda da olsa tüketiyorum. Artık gaz damlaları kullanmak istemedim.biogai bizde çok işe yaramadı 2 şişe bitirdik 😔. Gerçekten çok zor bugün çok zor oldu ikimiz içinde keşke ev kredimiz olmasaydı ücretsiz izne ayrılacaktım deyip durdum 😢

Yaaa kac gunluksunuz, ozel de mısın meslegın ne, ucretsız kullanmıycan ozaman. Allah yardımcın olsun 🙏 kaşık biberona iyi dıyolar
Öğretmenim canım eğitime zaten ara verildi bir de şimdi başlamazsam daha başlayamam alışırım. Bir de izin hakkımı kullanırsam tayin olayımız da geçikir. Bismillah deyip başladık Allah bir kolaylık verir inşallah

Kızlar kanguru tavsiyesine ihtiyaçım var
Ben babybjörn kullanıyorum aşırı memnunum. Takıp çıkarması, tek başına bağlaması aşırı rahat. Bele ve sırta çok yük bindirmiyor. Tavsiye ederim. Ama bebeğin sevip sevmeyeceğinden emin değilsen daha uygun bir markayla deneme yapabilirsin ama alacağın kangurunun ergonomik olması çok çok önemli kanguruda bebeğin omurga ve kalçasına yük bindiği için. Tam M şeklinde pozisyon alıyor olması lazım bacaklarının. Ergobaby ve babybjörn çok iyi bu konuda. Ben benim kangurunun linkini atayım bakmak istersen.

İyi akşamlar arkadaşlar. Aranızda doğum kontrol hapı kullanan var mı? Adetime 2 gün kaldı çok heyecanlıyım🤭 bakalım düzenli gelicek mi, yoksa bir sürpriz var mı.

Ben babybjörn kullanıyorum aşırı memnunum. Takıp çıkarması, tek başına bağlaması aşırı rahat. Bele ve sırta çok yük bindirmiyor. Tavsiye ederim. Ama bebeğin sevip sevmeyeceğinden emin değilsen daha uygun bir markayla deneme yapabilirsin ama alacağın kangurunun ergonomik olması çok çok önemli kanguruda bebeğin omurga ve kalçasına yük bindiği için. Tam M şeklinde pozisyon alıyor olması lazım bacaklarının. Ergobaby ve babybjörn çok iyi bu konuda. Ben benim kangurunun linkini atayım bakmak istersen.
Cnm çok sagol 😊

999
999 tlcikmiş bu 😂😂😂😂

999

999 tlcikmiş bu 😂😂😂😂
Evet canım pek uygun olduğunu söyleyemem :)) pembe ve mavi renkleri indirimdeydi 600 küsür olması lazım ama yinede piyasada çok daha uygun fiyatlı kangurular var. Ergonomik olmasına dikkat et yeter canım. Bir de yalnızken takıp çıkarman kolay olsun :)

Evet canım pek uygun olduğunu söyleyemem :)) pembe ve mavi renkleri indirimdeydi 600 küsür olması lazım ama yinede piyasada çok daha uygun fiyatlı kangurular var. Ergonomik olmasına dikkat et yeter canım. Bir de yalnızken takıp çıkarman kolay olsun :)
Tmm cnm ama ben değil eşim kullanıcak inşallah

Öğretmenim canım eğitime zaten ara verildi bir de şimdi başlamazsam daha başlayamam alışırım. Bir de izin hakkımı kullanırsam tayin olayımız da geçikir. Bismillah deyip başladık Allah bir kolaylık verir inşallah
Oyyy Allah kolaylık versın canım , ben de ozeldeyim , dogum izni bitti ,6 ay da ucretsız alcam sanırım , işten şimdiden cok sogudum nasıl başlıcam bılmem , aklın bebekte kalıyodur ,şeytan dıyor 2-3 senecalısma hayatına ara ver ama ozmnda maddi iyikosullar saglayamam işte hersey onlar için

X