Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayvalık çok severim çok üzüldümHaberlerde göreniniz vardır belki. Şuan olduğum yerde büyük yangın çıktı. Ve dehşet rüzgar var.
Sağol canım. Ben daha merkezdeyim bize ulaşamadı. Aklım çıktı. Ama şeytan sofrasından alda sahil boyuna kadar yandı. Ordaki evler boşaltılmış tabii şimdi şimdi duyulur haberler. Gündüz gözüyle bir fotoğraf bekliyorum bakalım ne kadar yandı.Ayvalık çok severim çok üzüldüm
Yerleşim yerlerine yakın diyorlar. Tahliye ediliyormuş evler. İyi misiniz
Çok geçmiş olsun. Kasıtlı yakılmışsa da allah cezalarını versin. Gerçi doğa bu hor kullanmamızın cezasını hepimize veriyor.Sağol canım. Ben daha merkezdeyim bize ulaşamadı. Aklım çıktı. Ama şeytan sofrasından alda sahil boyuna kadar yandı. Ordaki evler boşaltılmış tabii şimdi şimdi duyulur haberler. Gündüz gözüyle bir fotoğraf bekliyorum bakalım ne kadar yandı.
Oyun halımız var en fazla 10 dakika kalıyor içinde sonra ağlıyor durmuyorAnakucagı ve oyun halısı şuan kurtarıcı. Kesinlikle alın aldırın
Sevdiği bi oyuncagı bulup asmsk lazıö,aynalı şeyşerı bu aylardacok sevıyorlar örnegın.her oyuncagı da sevmıyorlar, 10 dakka 10 dakkadır yemek yiyeyim yeter:))Oyun halımız var en fazla 10 dakika kalıyor içinde sonra ağlıyor durmuyor
Geçmişler olsun.inşallah çok zarar vermeden söndürürler. artık biri dur desin rantçı pisliklereSağol canım. Ben daha merkezdeyim bize ulaşamadı. Aklım çıktı. Ama şeytan sofrasından alda sahil boyuna kadar yandı. Ordaki evler boşaltılmış tabii şimdi şimdi duyulur haberler. Gündüz gözüyle bir fotoğraf bekliyorum bakalım ne kadar yandı.
Sağol canım. Orda ki sitelerde oturanlar elektrik tellerinden çıkan kıvılcımla başladığını söylüyorlar ama Bilemeyiz. Olan ordaki yaşayan canlara oldu. Öyle acı fotoğraflar var ki anlatamam insanın içi dayanmıyor.Geçmişler olsun.inşallah çok zarar vermeden söndürürler. artık biri dur desin rantçı pisliklere
Oyun halımız bu şekilde çok özellikli ama bizim kız sevmedi galibaSevdiği bi oyuncagı bulup asmsk lazıö,aynalı şeyşerı bu aylardacok sevıyorlar örnegın.her oyuncagı da sevmıyorlar, 10 dakka 10 dakkadır yemek yiyeyim yeter:))
Gecmis olsun canim cok aciSağol canım. Orda ki sitelerde oturanlar elektrik tellerinden çıkan kıvılcımla başladığını söylüyorlar ama Bilemeyiz. Olan ordaki yaşayan canlara oldu. Öyle acı fotoğraflar var ki anlatamam insanın içi dayanmıyor.
Canım solomonbaby heryöne nasıl senceTrendyoldan aldım canım tamam eylül indirimdeykem ,gerci 40 lira düşüktu ,cokta düşmuyo
Bide heryöne mi tek yöne mi senin kiCanım solomonbaby heryöne nasıl sence
Bendede var canımNormal dogum canım bugün 88 günlük oldu bebeğim hala akintim var ama akıntı dediğim kanama değil vajinal akıntı
Canım oyuncakları değiştir ve az oyuncak tak halıyaOyun halımız var en fazla 10 dakika kalıyor içinde sonra ağlıyor durmuyor
Oyuncaklara eli ulasiyo mu yatincaOyun halımız bu şekilde çok özellikli ama bizim kız sevmedi galiba
Geçmiş olsun canimHaberlerde göreniniz vardır belki. Şuan olduğum yerde büyük yangın çıktı. Ve dehşet rüzgar var.
Canım biz olduk 3 hafta önce sünnetimizi. Ilk gün sıkıntılı geçti sonrasında toparladı ben de senin gibi düşündüm lokal olsun diye allaha emanet girdik çıktık bu virüs elimizibağladı ama ne yapalım. Hatta ıgnesiz kremle uyuşturdu doktorumuz yani iyiki de olduk diyorumErkek anneleri bana fikir verin şu sünnet konusunda lokal ile yaptırabilmek için çok fazla vaktim kalmadı biliyorum. Ama bu covid elimi kolumu bağlıyo. Acelesi var mı ki diyorum. Sonra ya bişey olursada genel anestesi almak zorunda kalırsa diyorum. Büyük oğlum genel anestesiyle oldu beklemek çok yıpratıcıydı. 2-6 yaş arası zaten önerilmiyor. Birde yaptıranlar sizlerde süreç nasıl geçti? Bilgi verirseniz sevinirim.
Lokal yapılıyor biz olduk 3 hafta önce hatta kremle uyuşturdu doktorumuz... 6 aydan sonra genel olduğunu duymuştum o yüzden 6 aydan önce yaptırma kararı aldikSünnet yaptıran arkadaşlar , genel cerrahmı yapıyor sünneti ?