Canım dosya ekleyince safari kapanıyor sürekli. Dosya boyutu büyük diye herhalde site yeniden başlatılıyor. Özelden ulaşıcam sana başka türlü atmak içinMesaj yazdığımız yerin hemen sol altında dosya ekle diye bi kısım var oradan olabilir canım
Ben 4 yıl sonra Izne gidecem o zamana kadar bebek bırakamam rahat olayim gezeyim diye şimdiden olsun diyorumSorma kuzum kızıma bakıyorum ay diyorum bu minik papatyam abla mı olacak kendi daha bebek hemen düşünmeyeyim haksızlık olur :) ama arayı çok açınca da tam ilk çocuk uyumaya, düzene başlıyor, anneye babaya uyum sağlıyor, daha rahat uzun gezmelere başlıyorsun derken ikinci geliyor yeniden uykusuz kalıyorsun, gezmeler tozmalar kısıtlanıyor tekrar. Bir de ben çok ilgileniyorum kızımla. Herşeyini kendşm yapıyorum sen de öylesin şu an. sabah akşam aktivite gezme bnayo o bu derken kendime ancak onu yatırdığımda zaman ayırıyorum. 10 senemi böyle geçirmeyi göze alamam :))) 2-3 sene ara ideal bence. 2 sene sonra hamile kalsam kızım 3 yaşınsayken kardeşi olur, birlikte de oynarlar :)
Cocuk dr u hamıleyken kullandgın vıtamınleri kullanabılorsın dedi , ne kullanıyodumki ben :)) unuttum sanki yıllar gecti gibiBana 6 ay sonraya tekrar bakarız demişti kardiyoloji.ama bu kontrolde kendi çocuk doktorum eko da yapılmalıydı dedi.içimizi ferah tutalım yoktur bir sey inşallah Decavite tekrar başladım avuö avuç saçlarım dökülüyor
En fazla kullanılan ilaçlar, ateş düşürücü olarak daha masumu yok zaten ..Yarım kaşık verdim Bi sıkıntı yaşamadık umarım yaşamayız
Teşekkür ederim canım aynen sağlığı yerinde olsun da artık öyle böyle büyüyecek inşallahsadece beni üzen bazen kabız olup sancı olması
Saol canim teşekkür ederim, annemde de sadece baş ağrısı vardi, test yapmasa inanmazdı corona olduğuna, eger önemli biseyin yoksa zaten semptomsuz olarak anlatıyorsun, yinede inşallah yokturÇok geçmiş olsun canım yeni duydum şimdibizde 8 gün önce düğün yaptık kardeşime basim ağrıyor kaç gündür inşallah Corona kapmamisisz dir pazar da tatilden döndük çok dikkat ettim bakalım hakkımızda hayırlısı
Bu günlerde günlük yapıyor kakasını ama ona rağmen yine de gazı oluyor geceleri bende değiştirsem iyi olcak mamasınıConformil kullan mutlaka canim, benim kizda bi sure kabızlldi, 1-2 hafta 2 günde 1 lavman yaptik, alisti simdi kendinden yapiyor 2 günde 1 bazende hergun
Bende temizlendikten sonra vardı sarı akıntıKızlar ben hala ilk adeti görmedim bebegim 80 gunluk oldu bende kokusuz sarimsi akıntı devam ediyor ped koyuyorum sizde de böyle bi akıntı var mi kanamam 40 olmadan bitmişti zaten ama bu akıntı hiç kesilmedi acaba enfeksiyon mu yoksa adet olmadığım için normal bi akıntı mi
Devam ediyor mu cnmBende temizlendikten sonra vardı sarı akıntı
Ben 6 önce önce adet oldum şuan hala adetliyim canım 6 gün önceye kadar devam ediyorduDevam ediyor mu cnm
Saldım çayıra Mevla kayıra bir gobus var o kadar onuda sıkıntı etmemeye çalışıyorum mecbur yiyorum mamayı kestik memeye hücum.Kilo verme işlerınız nssıl gıdıyor kızlar, var mı diyet yapan,emzırırkenverdık verdık yoksa kalır bu kilolar( emzırmek cok kalori yakıyor)
He anladım cnm ben daha adet gormedim ondan belki adet görünce geçer belkiBen 6 önce önce adet oldum şuan hala adetliyim canım 6 gün önceye kadar devam ediyordu
Geçer ya sıkıntı yapmaHe anladım cnm ben daha adet gormedim ondan belki adet görünce geçer belki
Emzirme boyunca adet düzensizliği normal korkmayın. Koku yoksa akıntı da normal.Kızlar ben hala ilk adeti görmedim bebegim 80 gunluk oldu bende kokusuz sarimsi akıntı devam ediyor ped koyuyorum sizde de böyle bi akıntı var mi kanamam 40 olmadan bitmişti zaten ama bu akıntı hiç kesilmedi acaba enfeksiyon mu yoksa adet olmadığım için normal bi akıntı mi
Kızlar bugün 2 ay aşısı oldu bebeğim de saat 15.00 gibi oldu şuan biraz sıcaklamış geldi bana ateşi çıkıyor olabilir ne yapayım carpol vereyim mi yoksa soğuk mu tutayım
Ben de hala adet olmadım doktoruma sormuştum bi yi20 gün önce sormuştum emzirme varsa normal demişti bu hafta tekrar gidip soracağımKızlar ben hala ilk adeti görmedim bebegim 80 gunluk oldu bende kokusuz sarimsi akıntı devam ediyor ped koyuyorum sizde de böyle bi akıntı var mi kanamam 40 olmadan bitmişti zaten ama bu akıntı hiç kesilmedi acaba enfeksiyon mu yoksa adet olmadığım için normal bi akıntı mi
Bizimde bugün aşının yapılfığı günüde sayarsak 3. Gün bugünde 37.1 ve huzursuzluk devam ediyor.dün ve aşı yapıldığı gün calpol verdim çünkü hiç uyuyamadı.bugün vermedim huzursuzluk yoksa 37,7 ye kadar dursun demişti doktorumuzAşılardan sonra sonra sizin bebeğiniz nasıl oldu benim bebeğim hala ateşli gibi sıcak klimalı odada Tutuyorum çıplak tutuyorum Bugün ikinci gün