2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Yaw bu bebeğin gece uykuları neden zulum olmuş yarım saat bile insan deliksiz uyumaz mı ya yine uykusuz sabahlicaz Bi bitmedi gazımız sancımız

Yaw bu bebeğin gece uykuları neden zulum olmuş yarım saat bile insan deliksiz uyumaz mı ya yine uykusuz sabahlicaz Bi bitmedi gazımız sancımız
Canim bence gaz degil ya huyu boyle. Bizimkinin gazi masaAllah eskisi kadar degil yine gece cok cok uyaniyor. Burda bastan beri bi tek benle senin bebis boyle uykulari sorunlutakip ediyorum hep. Yapacak bisi yok sabretcez bazen sinir bozucu olabiliyor tabi

Kilo verme işlerınız nssıl gıdıyor kızlar, var mı diyet yapan,emzırırkenverdık verdık yoksa kalır bu kilolar( emzırmek cok kalori yakıyor)

Parol bebeklerde kullanilmiuor canım 2 yaşın altinda hele ki mor calpol kullan 1 çay kaşığı
Sağlık ocağındaki doktor yazdı verdim yarım çay kaşığı ama reçete de okudum veriliyor diye yazılıyor
Calpol ve parolun içindeki madde aynıdır sadece farklı firmalar urettiginden dolayı piyasa isimleri farkli. İkisi de parasetamoldur.

Bazen değil çok sinir bozucu yaw ama çok yüzünü gözünü ovuyor bacağını çekip ağlıyor çoğu kez bazen de alıştığı saatlerde uyanıyor işte huysuz bebekler

Maşallah canım çok güzel bir düzen oturtmuşsun :) motor ve zeka aktivitesi olarak neler yapıyorsun paylaşabilir misin? Teşekkürler şimdiden

Kız bende istiyorum dediğin gibi yapıp biraz keyfime bakmak istiyorum açıkçası dediğin gibi Şimdi değil haksızlık olacağı hissi bendede var ♥
Sorma kuzum kızıma bakıyorum ay diyorum bu minik papatyam abla mı olacak kendi daha bebek hemen düşünmeyeyim haksızlık olur :) ama arayı çok açınca da tam ilk çocuk uyumaya, düzene başlıyor, anneye babaya uyum sağlıyor, daha rahat uzun gezmelere başlıyorsun derken ikinci geliyor yeniden uykusuz kalıyorsun, gezmeler tozmalar kısıtlanıyor tekrar. Bir de ben çok ilgileniyorum kızımla. Herşeyini kendşm yapıyorum sen de öylesin şu an. sabah akşam aktivite gezme bnayo o bu derken kendime ancak onu yatırdığımda zaman ayırıyorum. 10 senemi böyle geçirmeyi göze alamam :))) 2-3 sene ara ideal bence. 2 sene sonra hamile kalsam kızım 3 yaşınsayken kardeşi olur, birlikte de oynarlar :)

Maşallah canım çok güzel bir düzen oturtmuşsun :) motor ve zeka aktivitesi olarak neler yapıyorsun paylaşabilir misin? Teşekkürler şimdiden
Sağol canımm :) ben artık 4-6 aylık aktiviteler yaptırıyprum internette bir çok etkinlik var. Bebek oyunları kitabim var ondan da yararlanıyorum. Pdf olarak da var atabilirim sana da isterden kuzum. Ama geçen ay en çok parmak kuklalarıyla farklı tonlamada sesler, elleriyle kavrama, bir gün sağ el bir gün sol el üzerine odaklanıyordum. Aynı şekilde boyun kasları için yüz üstü aktivite yapıp önüne hışırtılı kitap koyuyordum sayfaları çevirip oyalıyordum yarı emekler pozisyona geldi rahatça üst vücudunu baya rahat havaya kaldırıypr. Aynı şekilde bir gün sol bir gün sağ taraf ağırlıklı oynatarak boynunu da güçlendirmeye çalışıyorum. Sonra kendi çıkardığı gıı-guu-moo gibi sesleri tekrar ederek konuşuyorum onun dışında her dakika büyük insanmış gibi konuşuyorım. Geceleri uyumadan önce gazını çıkarırken o gün içerisinde yaptığımız herşeyi, gittiğimiz yerleri anlatıyorum. Bir sonraki gün için yapacaklarımızı anlatıyorum. Ufak ufak kısa masallara da başlaım. Bazen kendi okuduğum romanları dahi sesli okuyup erkek sesi, kadın sesi vs seslerde tonlamalar yapıyorum. Müzik açıyorum farklo dillerde farklı ritimlerde bir gün ispanyok, bir gün hint, bir gün fransız vs gibi :) Benim yardımımla el çırpıyoruz ritme göre ya da jimlastik yaptırıyorum.
Oyun alanına koyuyorum kendi uzanıp oyuncaklarıyla oynuyor, vuruyor ellerini kullanıyor. Zorda kalmadıkça kucağa almıyorum her yerini rahatça kullansın, kaslarını çalıştırsın diye.
Artık zeka kartları ilgisini çekmiyor bizimkinin. Renkli şeylere ilgi duymaya başladı ama ilk 2 ay zeka kartlarıyla da baya oynadık. Atladığım şeyler mutlaka vardır ams genel olarak böyle canım:)

Harikasın ne kadar çok şey yaptırıyorsun maşallah pdf dosyasını paylaşabilirsen diğer arkadaşlar da faydalanır belki güzel olur

Harikasın ne kadar çok şey yaptırıyorsun maşallah pdf dosyasını paylaşabilirsen diğer arkadaşlar da faydalanır belki güzel olur
Canım bakım ama bulamadım buraya nasıl atılıyor biliyor musun? Bana whatsapptan gelmişti ordan buraya nasıl atabilirim telefondan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…