- 15 Ekim 2019
- 6.087
- 13.824
Yetiyor canım heralde şükür bı sıkıntı yaşamadık.insaallah bol sutlerimiz olsun.Canim sutun yetiyorsa iyi bir sey aslinda. Benim sutum yetmiyor aksam uzeri ve sabah olmak uzere 2 kez mama veriyorum
Regl oldum ben ama dediğin bendede oldu pembemsi bı leke oluyor minik minik.Kizlar ben 40 bittikten sonra adet olmuyorum her iliskiden hemen sonra kanli akinti geliyor dikis yerlerinde sıkıntımi var acaba virusten dolayi doktorada gidemiyorum bu durumu yasayan varmi
Benimki de kusuyor doymasa da canim. Bastan beri hep kusuyor arada ozellikle gaz cikarkenAy benımkıde aynı davranısı sergılıyo , doymuyo diycem ama kusuyoda , doymasa kusarmı bılemedım
İlişki yalan oldu bılemıuorum ona hiç vakit yok,mSallah size:))Kizlar ben 40 bittikten sonra adet olmuyorum her iliskiden hemen sonra kanli akinti geliyor dikis yerlerinde sıkıntımi var acaba virusten dolayi doktorada gidemiyorum bu durumu yasayan varmi
Seninki kaç aylık canımBu ay bebişleriniz kaç gr almış, bu aydan sonra artık daha az almaya başlıcaklarmış galıba
3 bitti bugun,9 haziran dogumluSeninki kaç aylık canım
Ohh maşallah büyümüş baya bıcırık3 bitti bugun,9 haziran dogumlu
Süzin nekadar oldu canımOhh maşallah büyümüş baya bıcırık
Yastık önerilmiyor 1 yıl ama farklı bı tarzda mi yaptnzİncecik bir yün yastık yaptım ben onu koyuyorum
Canim yaptirdiniz mi asiyi? Ben de yarin yaptircam da hala asiyla ilgili yorum okuyorum. Herkes bisi diyor. Eczaneye siparis de verdirdim yarin alip saglik ocagina gidicem insaAllah. Yan etkisi oldu mu hic? Ates falan var mi yani? Hemsire ellerini sık sık dezenfektanla temizliyordur bence icini ferah tut ben de senin gibiyim dusunuyorum boyle seyleriKızlar aşı yapmadan once hemşire elini dezenfekte ettimi, bizimki gelip direk yaptı ya
Yaptırdık canım, yok aslında sıkmalı bi aşı yani agzına eli fln degmıyo aslında , benım kız hemsırenın elınden tuttu:)) sonra elını dezenfekte ettım kızımın cıkınca, cunku elını agzına cok goturuyor, şırınga gibi bi kutusu var onu sıkıyo agzına damla damla işte.yan etkısı olmadı,basit bi aşı bu ,ateş fln da olmaz demişti zaten hemşire.rotavirüsten bahsedıyoruz demi?Canim yaptirdiniz mi asiyi? Ben de yarin yaptircam da hala asiyla ilgili yorum okuyorum. Herkes bisi diyor. Eczaneye siparis de verdirdim yarin alip saglik ocagina gidicem insaAllah. Yan etkisi oldu mu hic? Ates falan var mi yani? Hemsire ellerini sık sık dezenfektanla temizliyordur bence icini ferah tut ben de senin gibiyim dusunuyorum boyle seyleri
Yanımda alt degıstırme ortusu goturdum, kilo boy olculurken onu serdim hep , hemşire de yardım etti . Cıkarken de attım çöpe ,pipirıklıysen sen de yapCanim yaptirdiniz mi asiyi? Ben de yarin yaptircam da hala asiyla ilgili yorum okuyorum. Herkes bisi diyor. Eczaneye siparis de verdirdim yarin alip saglik ocagina gidicem insaAllah. Yan etkisi oldu mu hic? Ates falan var mi yani? Hemsire ellerini sık sık dezenfektanla temizliyordur bence icini ferah tut ben de senin gibiyim dusunuyorum boyle seyleri
Evet canim rota asisi. Yan etki olmaz diyorlar ama yine de ne bileyim annelik isteYaptırdık canım, yok aslında sıkmalı bi aşı yani agzına eli fln degmıyo aslında , benım kız hemsırenın elınden tuttu:)) sonra elını dezenfekte ettım kızımın cıkınca, cunku elını agzına cok goturuyor, şırınga gibi bi kutusu var onu sıkıyo agzına damla damla işte.yan etkısı olmadı,basit bi aşı bu ,ateş fln da olmaz demişti zaten hemşire.rotavirüsten bahsedıyoruz demi?
Evet hep oyle yapiyorum canim aylik kontrollerde. Biz de bakalim yarin kilosuna falan insaAllah yeterince buyumustur bıcırıkYanımda alt degıstırme ortusu goturdum, kilo boy olculurken onu serdim hep , hemşire de yardım etti . Cıkarken de attım çöpe ,pipirıklıysen sen de yap
Kaç kiloydu 2 aylıkken? Senle bizim dogumumuzbir gun arayla :)Evet hep oyle yapiyorum canim aylik kontrollerde. Biz de bakalim yarin kilosuna falan insaAllah yeterince buyumustur bıcırık
Bizimki de 77 günlük canımSüzin nekadar oldu canım