- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
Sütüm başlarda iyiydi canım sonra hastalandım sürekli bulantı iştahsızlık olunca yavaş yavaş hep azaldı bebişte emmek istemeyince tam çekildi sütümCanım sen niue sadece mama veriyorsun sütun iyiydi yanlış değilsem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sütüm başlarda iyiydi canım sonra hastalandım sürekli bulantı iştahsızlık olunca yavaş yavaş hep azaldı bebişte emmek istemeyince tam çekildi sütümCanım sen niue sadece mama veriyorsun sütun iyiydi yanlış değilsem
Geçmiş olsun cnm sizde bişey yok insallahmerhabalar Bayadır giremedim, gecen hafta esim covid oldu, hastanede, bizde test yaptik, annemde pozitif cikti, bizdeydi kendi evine gitti, suan kiz kardeşimle beraberiz, biraz zor geciyor bizim için
Sizin hemşirede ölçümü azaltarak mı yapıyor cnm çocuk 53 cm doğdu saglık ocagına göre 2 ayda 55cm oldu evde ölçtüm 60 2 hafta önce drda 56 niye diyincede yok boy önemli değil saglık önemli falan filanlarBizde bugün olduk canım
Evet onu diyorum e devlete bakıyorum ödeme aşamasında diyor ptt gittiğimde hesapta yok diyor sende ne yazıyorduPtt den alınan diyorsan aldım ben edevlletten bak yattığı görünüyor ptt ye git al
Ayın 10unda 3 aylık olacak o zaman ki kontrolde mi yaptırayım?
Bugün eczaneye gidip rota aşının fiyatını öğrendim 311 TL
Biz aşılarımızı olduk çok şükür ama çok acıttı yavrumu çok agladı ateşi 38 oluncada ilac verdim ama çok enteresan 60cm boy ölçtü 55 dedi daha 2 hafta önce 56cm di ne o kısaldımı 60 yazıyo dedim önemli değil 55 diyelim dedi hemşire bu neyin kafası arkadaslar
Ah bi anlasam artık hiç güvenmiyrm zaten 2 ayda 2 cm mi uzar bi çocuk kıyafetleri 1 aydır 3 6 giyiyor ama uzamıyorSize de hemsire diyorlar ama biz dengesiz diyelim deseydin. Bu neyin kafası ya bazılarını anlamak gerçekten zor boyda niye cm düşüyor ki hadi kiloda kıyafetten 50gr falan düşüyor bizim hemşire ama bol ne alakaysa
internetten sipariş vermeyi düşündüm ben de bedeni nasıl seçtiniz sizYamuna bazende owli. Owli çok pratık, yamuna daha etkili
Yok canım geçmedim. Haftaya annemlere geçeceğiz. 6 7 aylık olana kadar eve gelmeyeceğim gibi belki daha da uzayabilir. Eşim öğretmen okullar açılıyor. Yaşadığım yer pandemim de zirve yapmış bir yer gitmekten vazgeçtim. İyiz canım büyüyor ikizlerim sizde durumlar nasıl? Senin bebek tecrüben var ama artı bir çocukla bakmakta zorlamıştır.Minnaklarimm canım nasılsın nasıl gidiyor? Kendi evine geçtin mi? Kuzucuklar nasıl?
Benim bebekler geçen hafta cuma günü vuruldu. Oğlum bir haftadır kendine gelemedi. Kızıma çok şükür etki etmedi de oğlum kabız oldu, ısısı yükseldi ateş değil ama kendi ısısına göre biraz arttı, gaz sıkıntısı bitmiş gibiydi atak yaptı yani anlayacağın bir bebeğim hiç etkilenmezken diğeri perişan oldu. Benim oğlumda 6600 çıktı geçen hafta kızım 5600Bugün kuzum aşilardan dolayı mi ne baya sancılı kilosu 6.600 boy 60 cm çok emmek istiyor dedim ne güzel ışte emzik hastalıklardan korursun dedi biraz oburiks
Bende olmadım daha aynen ateş basıyo belim ağrıyor mastit olsa memede ağrı olurKızlar aranızda regl olmayan var mı , ben acaip yanıyorum ya , varmı bunu yasayan, ateş basıyo resmen , mastit olsa meme sert olur demi
İş hayatına devam etcek mısın canımEvet canım malesef bizde x2 bir de çok çalışmam lazım çok
Ben de taktım dün 2 saat , ıkıncı kopcaya gectım , darısı üçe:))
Yamuna bazende owli. Owli çok pratık, yamuna daha etkili
Kız 2 ye mi geçtin Sana helal olsun ben hala şişkoyum bu hafta yine takamıcam baska bir yere gidiyorum. Nasıl kaç cm gitmiş?Kızlar aranızda regl olmayan var mı , ben acaip yanıyorum ya , varmı bunu yasayan, ateş basıyo resmen , mastit olsa meme sert olur demi
Bnde olmadım ateş basmaları sıcaktan diye düşünüyordumKızlar aranızda regl olmayan var mı , ben acaip yanıyorum ya , varmı bunu yasayan, ateş basıyo resmen , mastit olsa meme sert olur demi
Bizim oğlanında gazı atak yaptı resmen ne yapıyorsunuz bunun icinBenim bebekler geçen hafta cuma günü vuruldu. Oğlum bir haftadır kendine gelemedi. Kızıma çok şükür etki etmedi de oğlum kabız oldu, ısısı yükseldi ateş değil ama kendi ısısına göre biraz arttı, gaz sıkıntısı bitmiş gibiydi atak yaptı yani anlayacağın bir bebeğim hiç etkilenmezken diğeri perişan oldu. Benim oğlumda 6600 çıktı geçen hafta kızım 5600
Allah maddi durumu kötü olanlara kolaylık versin hayat çok çok pahalıEvet canım malesef bizde x2 bir de çok çalışmam lazım çok