- 7 Temmuz 2019
- 2.217
- 1.434
- 27
Merhaba canım dün test yaptım birşey çıkmadı ironman_2020
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ptt den alınan diyorsan aldım ben edevlletten bak yattığı görünüyor ptt ye git alArkadaşlar doğum yardımını alanlar var mi
Oldum canım şükür bi sıkıntı yaşamadık emme konusundaHanımlar aranızda regl olan var mı ben 2 aydır oluyorum ve her regl olduğumda oğlum cildirasiya emmek istemiyor zorla emziriyorum ???
Bizim ki ilk iki gün resmen memeden kaçtı şimdi şükür eski halimize döndükOldum canım şükür bi sıkıntı yaşamadık emme konusunda
baskı kalitesi güzel mi ne diyorsunSosyopix i kullaniyorum ben
Oh be valla rahaatladık artık daha dikkat etmeli. Umarım olurum adet ama bu seferde niye olmadı modundayımMerhaba canım dün test yaptım birşey çıkmadı ironman_2020
çok sağolunBizim de öyleydi zamanla geçti. Doktor geçmezse kafa korsesi gibi birşey var onu takarız demişti. Ama geçer bu kadar üzülme dedi. Geçti şükür
Bizimki de fon perdemeraklısı ,süreklı obcelıyor yukarı yukarı emerken fln :))Sizinde bebekleriniz yukarı bakiyormu benimki bu ara fazla bakiyorda .Heryerde okudum araştırdım normal diyor . Bizimkinde lamba takıntısı dan oluştu geceleri özellikle yatarken alıştı gündüzde arada bı takılıyor.
E devlete banka hrsabını tanımlarsan ptt te gutmenegerek kalmazPtt den alınan diyorsan aldım ben edevlletten bak yattığı görünüyor ptt ye git al
Canim ben e devletten baktim ödeme aşamasında yaziyor yani alabilirmiyiz oyleni demek istiyorPtt den alınan diyorsan aldım ben edevlletten bak yattığı görünüyor ptt ye git al
Aynen ya hergün karnım ağrıyo ama gelmiyobaskı kalitesi güzel mi ne diyorsun
Oh be valla rahaatladık artık daha dikkat etmeli. Umarım olurum adet ama bu seferde niye olmadı modundayım
Benimde öyle yazıyordu aldım sende alabilirsin canımCanim ben e devletten baktim ödeme aşamasında yaziyor yani alabilirmiyiz oyleni demek istiyor
Benimkide yuksrıdaki hurçlara takık memeyi bırakıp gülüp konuşuyor. Hep aynı yere bakıp gülüyor.bi gün eşim amcasına (2 yaşında vefat etmii) gülüyor herhalde dedi korkudan topuklarım popoma değdiSizinde bebekleriniz yukarı bakiyormu benimki bu ara fazla bakiyorda .Heryerde okudum araştırdım normal diyor . Bizimkinde lamba takıntısı dan oluştu geceleri özellikle yatarken alıştı gündüzde arada bı takılıyor.
Nasıl yapılıyor PTT ye gitmeye de çekiniyorum covid yüzündenE devlete banka hrsabını tanımlarsan ptt te gutmenegerek kalmaz
Hatırlamıyorum tam canım edevlete edevlet şifrenle gir,sonraki kısmı google a bi yaz istersen hatrlayamadım adımlarıNasıl yapılıyor PTT ye gitmeye de çekiniyorum covid yüzünden
Nasıl yapılıyor PTT ye gitmeye de çekiniyorum covid yüzünden
Ben ikisini de yapacağım canım .. bu arada 30 milyon kelimeyi okuyorum şu an baya güzelmiş gerçekten .. sen de basladin mi ?Kızlar blw yontemını uygulayacaksınız yani kemdisi mi yiyecek yoksa siz kaşıkla mı verceksınız katı gıdada 6. Ayda?
baskı kalitesi güzel mi ne diyorsun
Oh be valla rahaatladık artık daha dikkat etmeli. Umarım olurum adet ama bu seferde niye olmadı modundayım
Ben henız baslayamadımcanım, yarın başlıyım,yani bugun:*Ben ikisini de yapacağım canım .. bu arada 30 milyon kelimeyi okuyorum şu an baya güzelmiş gerçekten .. sen de basladin mi ?