2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Bence ver yatsın canım boşuna acı çekmesin bedeni
valla bütün gece basinda bekledim islak bez koydum alnina koltuk altina bide zıbin giydirdim yatarken pencereyi açtım serin serin oyle uyudu 37.5 e geldi atesi sayikliyordu gece calpol verdik ama faydasi olmadi sabah verdim yine öyle düştü atesi

valla bütün gece basinda bekledim islak bez koydum alnina koltuk altina bide zıbin giydirdim yatarken pencereyi açtım serin serin oyle uyudu 37.5 e geldi atesi sayikliyordu gece calpol verdik ama faydasi olmadi sabah verdim yine öyle düştü atesi
Ayy kıyamam fitil vermemişler miydi fitil daha etkiliymiş bizde pazartesi olcaz bakalım inşallah sıkıntısız atlatırız bizde

Ben aşıya gitmeden yarım çay kaşığı calpol vermiştim ve hiç ateşi olmadı aşıya gidecek olanlar tavsiye ederim

Ben aşıya gitmeden yarım çay kaşığı calpol vermiştim ve hiç ateşi olmadı aşıya gidecek olanlar tavsiye ederim
Bize hemsire atesi 38 olmadan vermeyin ates düşürücü dedi bizde 37 bucuk olunca verdik ama faydasi olmadi gece atesli atesli hep sayikladi yavrum sabah kalkinca verdim atesi düştü sonra

Selam canım. 2. Ay aşımızda yapılan veremi biz o gün olamadık. Karma yapılmıştı sadece. O zaman ateş olmuştu evet biraz bekleyip gece calpol vermiştim ufak ufak huysuzluğuda oldu ama acısını sonradan çıkardı. Çarşamba günüde veremi yaptırdık. Huysuzluğuna alıştığım için mi bilmem mızmızlığı normal geldi bana ateş olmadı ama.
bizimki cok huysuzdu aci ceker gibi agladi valla hep surekli emzirmeye çalıştım oyle susuyordu şükür bugun daha iyiyiz

Bize hemsire atesi 38 olmadan vermeyin ates düşürücü dedi bizde 37 bucuk olunca verdik ama faydasi olmadi gece atesli atesli hep sayikladi yavrum sabah kalkinca verdim atesi düştü sonra
İnsan üzülüyor öyle ateşli halsiz görünce bebeği bizede ebe getirmeden yarım saat önce ver demişti

Biz de dün olduk aşıyı 37.5e kadar çıktı ateşi. 38i geçerse verin diye fitil yazmıştı doktor ama kullanmadık. Az giydirdim hatta bir ara sadece beziyle biraktim ben. Altını alırken hafif nemli pamukla vücudunu sildim aşı yerine yaklasmadan. Huysuzluk yaptı tabi surekli ağladı kucaktan inmedi hiç ama ateş kismini atlattık bugun sadece kucak delisi :)
kiyamam ya bizimkide 37.5 e kadar çıktı atesli atesli uyudu gece biz ilk vermedik calpol sonra verdik oda etkili olmadi agladi agladi hic durmadi gece islak bez koydum başına koltuk altina falan zibinla uyuttm serin yerde bugün sabah tekrar calpol verdim öyle indi atesi simdi artik huzursuzlugu kaldi sadece

kızlar göz muayanesini oldunuzmu biz dha olmadik göz doktoru bakiyor sanirim jel falan mi sürüyor bide ne zamana kadar yapılıyor

Evt zor bir süreçti. Benim eşim mesela yalnız kalmak istedi, beni yanında istemedi bu süreçte, hem benim için hem kendi icin. Bazilari acısını paylaşmak ister, bazisida yalnız yaşamak. Eger esinizin ihtiyacı varsa tabiki iyi olmus.

eşim yanında olmamızı istedi zaten o kal dese hiç gelmeyecektim olsun buraya da alıştım artık son bir haftamız var sonra evinize gideceğiz inşallah ama psikolojik olarak bitmek üzereyim.

Kız bebisi olan anneler, kulak deldirme olayına nasıl bakıyorsunuz şu surecte

bence hiç gerek yok büyüdüğünde ve O istediğinde deldirmeyi düşünüyorum

X