2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Maşallah ne güzel yarıyor sütun daha da artsın inşallah ben daha hiç mama vermedim doğduğundan beri umarım ek gıdaya kadar gerek kalmaz
İnşallah canım hepimizinki artıp taşsın mastit falan olmasın amin :) bu saatten sonra sanmam mamaya döneceğini madem emerek bugüne kadar geldiniz. Zaten yolun yarısı bitti say. Bende hevesle bekliyorum o günleri. Çok zevkli oluyor birlikte sofraya oturmak.

Amin inşallah ya :) yemekler düzene girer de şu uykular bi girse düzene

Canım nasıl yaptın yatagını ya bilemedım ben , hem bası yuksek hem yan da sanki yuzustu düşer gibi . Fotı atsana bi temsili bebekle:))

reflü yatakları var birçok yerde satılıyor bime a101 e fln bile geliyor çok uzun süre kullanmayacak bir iki ay sonra artık sığmazlar onlara ondan alabilirsin baş tarafı yüksek oluyor bide yanlarda bebek düşmesin diye kolları var ben doğduğundan beri onu kullanıyorum malum hala evimize geçemediğimiz için girtiğimiz her yere yatağını da götürmüş oldum benim için aldığım en güzel şeydi.

ya ben bel ağrısından dün yürüyemedim artık sebebini bilmiyorum ama kendimi yaşlanmış hissediyorum heryerim ağrıyor oturup kalkarken fln bi tahlil yaptırmayı düşünüyorum

benim bebeğim de son günlerde sadece sağa doğru yatmak istiyor bende şaşırmıştım başkaları da varmış sevindim ama sebebi ne acaba

Verem aşısını olduk bugün bakalım nasıl geçecek
Kaç iğne oluyorlar 2. Aylarında

Heralde rahat geliyor şimdi dikkat ediyrm istediği yöne uyuyor ben değiltiriyrm şimdi daha de geli sanki

Ahhh 3 gündür o kadar yorgun uyuyorum ki. Gece uyku sersemi yanlış bişey yapmaktan korkuyorum. Allaha emanet. 1-2 gün dinlenip uyumaya ihtiyacım var.
Benimde var valla ben annemde kalıyorum ama kadını gece ellemiyorum gündüz yoruluyor diye o olmasa iyi bitik durumda olurum

Biz toplamda 3 tane iğne olduk canım 2 bacaktan 1 koldan

Kizlar bu arada bişey fark ettim taze börülce inanılmaz süt yapıyor 2 gün üst üste börülce yemeği yiyorum gece sutyenim pijamam sırılsıklam oldu sütten aklınızda olsun tavsiye ederim

Kizlar bu arada bişey fark ettim taze börülce inanılmaz süt yapıyor 2 gün üst üste börülce yemeği yiyorum gece sutyenim pijamam sırılsıklam oldu sütten aklınızda olsun tavsiye ederim
O fasulye gillerden degilmi gaz yapmazmi bebege canım , bebegin huzursuz oldumu yedikten sonra falan

Bende biraz öyleyim, iyi anlıyorum

Evt zor bir süreçti. Benim eşim mesela yalnız kalmak istedi, beni yanında istemedi bu süreçte, hem benim için hem kendi icin. Bazilari acısını paylaşmak ister, bazisida yalnız yaşamak. Eger esinizin ihtiyacı varsa tabiki iyi olmus.

Kızlar size bişey tanışmak istiyorum benim bebegim 3580 gr doğdu iştahlı bir bebek sürekli emmek istiyor 43 günlükken 5400 gr cikti sürekli çevremden çok emziriyorsun çok tombul sözleri duyuyorum ve bu beni psikolojik baskı altına alıyor geçen de tarttim 60 gunluk evdeki tartida 6400 çıktı sadece anne sutu veriyorum bebegim istedikçe emzirmeli mi yoksa saatli mi emzirsem saatli olunca da durmuyor agliyo

Anne sütü obez yapmaz canım Bi doktor öyle demişti istediği zaman ver zaten ilerde enerji sarf edince hepsi gidiyor büyükçe de kilo boyda yapıyor yarasın tosun paşaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…