İnşallah canım hepimizinki artıp taşsın mastit falan olmasın amin :) bu saatten sonra sanmam mamaya döneceğini madem emerek bugüne kadar geldiniz. Zaten yolun yarısı bitti say. Bende hevesle bekliyorum o günleri. Çok zevkli oluyor birlikte sofraya oturmak.Maşallah ne güzel yarıyor sütun daha da artsın inşallah ben daha hiç mama vermedim doğduğundan beri umarım ek gıdaya kadar gerek kalmaz
Masallah dogum kılosu iyimiş zaten3800 doğmuştu tam 40 haftanın bittiği gün.
Bizim sol bobrekte cok ufak genısleme varmıs , ama onemlı degıl dedi. 6. Ayda ultrason cekılcekmişKızlar herkesin bebisi kalça testinden geçti mi acaba benim gibi olan var mı merak ettim Dr önerisi falan
Amin inşallah ya :) yemekler düzene girer de şu uykular bi girse düzeneİnşallah canım hepimizinki artıp taşsın mastit falan olmasın amin :) bu saatten sonra sanmam mamaya döneceğini madem emerek bugüne kadar geldiniz. Zaten yolun yarısı bitti say. Bende hevesle bekliyorum o günleri. Çok zevkli oluyor birlikte sofraya oturmak.
Canım nasıl yaptın yatagını ya bilemedım ben , hem bası yuksek hem yan da sanki yuzustu düşer gibi . Fotı atsana bi temsili bebekle:))
ya ben bel ağrısından dün yürüyemedim artık sebebini bilmiyorum ama kendimi yaşlanmış hissediyorum heryerim ağrıyor oturup kalkarken fln bi tahlil yaptırmayı düşünüyorumKızlar uyandıgımda sırtım dizlerim fln cok fena agrıuor , gun içinde de egılırken fln cok zorlamıyorum dizim zorluuo eklem yeri. Onceden yoktu hiç. D vitamıno eksıklıgınden mi acaba, hep evdeyım,balkona bıle cıkmıyorum
Kızlar bebişi yanı tarafa yatan var mı benim ki bu aralar aynı yöne yatmak istiyor değiştiriyrm az sonra bakıyrm gene değiştirmiş kafasında bi yamukluk gözükmüyo ama devam ederse olur diye düşünüyorum
Kaç iğne oluyorlar 2. AylarındaVerem aşısını olduk bugün bakalım nasıl geçecek
Ahhh 3 gündür o kadar yorgun uyuyorum ki. Gece uyku sersemi yanlış bişey yapmaktan korkuyorum. Allaha emanet. 1-2 gün dinlenip uyumaya ihtiyacım var.Amin inşallah ya :) yemekler düzene girer de şu uykular bi girse düzene
Heralde rahat geliyor şimdi dikkat ediyrm istediği yöne uyuyor ben değiltiriyrm şimdi daha de geli sankireflü yatakları var birçok yerde satılıyor bime a101 e fln bile geliyor çok uzun süre kullanmayacak bir iki ay sonra artık sığmazlar onlara ondan alabilirsin baş tarafı yüksek oluyor bide yanlarda bebek düşmesin diye kolları var ben doğduğundan beri onu kullanıyorum malum hala evimize geçemediğimiz için girtiğimiz her yere yatağını da götürmüş oldum benim için aldığım en güzel şeydi.
ya ben bel ağrısından dün yürüyemedim artık sebebini bilmiyorum ama kendimi yaşlanmış hissediyorum heryerim ağrıyor oturup kalkarken fln bi tahlil yaptırmayı düşünüyorum
benim bebeğim de son günlerde sadece sağa doğru yatmak istiyor bende şaşırmıştım başkaları da varmış sevindim ama sebebi ne acaba
Kaç iğne oluyorlar 2. Aylarında
Benimde var valla ben annemde kalıyorum ama kadını gece ellemiyorum gündüz yoruluyor diye o olmasa iyi bitik durumda olurumAhhh 3 gündür o kadar yorgun uyuyorum ki. Gece uyku sersemi yanlış bişey yapmaktan korkuyorum. Allaha emanet. 1-2 gün dinlenip uyumaya ihtiyacım var.
Biz toplamda 3 tane iğne olduk canım 2 bacaktan 1 koldanreflü yatakları var birçok yerde satılıyor bime a101 e fln bile geliyor çok uzun süre kullanmayacak bir iki ay sonra artık sığmazlar onlara ondan alabilirsin baş tarafı yüksek oluyor bide yanlarda bebek düşmesin diye kolları var ben doğduğundan beri onu kullanıyorum malum hala evimize geçemediğimiz için girtiğimiz her yere yatağını da götürmüş oldum benim için aldığım en güzel şeydi.
ya ben bel ağrısından dün yürüyemedim artık sebebini bilmiyorum ama kendimi yaşlanmış hissediyorum heryerim ağrıyor oturup kalkarken fln bi tahlil yaptırmayı düşünüyorum
benim bebeğim de son günlerde sadece sağa doğru yatmak istiyor bende şaşırmıştım başkaları da varmış sevindim ama sebebi ne acaba
Kaç iğne oluyorlar 2. Aylarında
O fasulye gillerden degilmi gaz yapmazmi bebege canım , bebegin huzursuz oldumu yedikten sonra falanKizlar bu arada bişey fark ettim taze börülce inanılmaz süt yapıyor 2 gün üst üste börülce yemeği yiyorum gece sutyenim pijamam sırılsıklam oldu sütten aklınızda olsun tavsiye ederim
Bende korktum ama bı kaç kere denedim problem olmadı hiç hatta dün yedim bugün gayet huzurluO fasulye gillerden degilmi gaz yapmazmi bebege canım , bebegin huzursuz oldumu yedikten sonra falan
Evet mesela bizimkinin babası gece bi çıta uyansa sabahında ''uykumu alamadım'' diye mizmizlanip ağlıyor. Kızımız da aynı onun gibi, atak yüzünden uyku saatleri bozulunca kıyamet koptu her gün her gün uyuyana kadar yaygaraeşim garipseyince ben de ''genetik'' diyorum
.
Hemen hemen aynı süreci yaşamısız yabi sizinki daha uzun süreli ve daha zor olmuş haklısınız aslında orduya gitmesem olurdu da ne bileyim eşim annesinin evine gelecekti burda iyice acıya boğulmasını istemedim biz belki destek oluruz diye geldim
Temizlikcımı alsam eve dıyorum, baya kötü durumda ev ama koronadan korkuyorum, temızlıkcıden bulas ihtimalı varmı sizce
Canim bebegin sadece mememi emiyor kilosu cok guzel masallah bizde 65 günlüğüz ama 5 kg geldi 3.300 doğmuştu boyuda 58 cm , ben mamada veriyorum memede emiyor ama yinede yavas almis kiloyu
Aa bizimde kilo boy aynı doğmuş3800 doğmuştu tam 40 haftanın bittiği gün.
Anne sütü obez yapmaz canım Bi doktor öyle demişti istediği zaman ver zaten ilerde enerji sarf edince hepsi gidiyor büyükçe de kilo boyda yapıyor yarasın tosun paşayaKızlar size bişey tanışmak istiyorum benim bebegim 3580 gr doğdu iştahlı bir bebek sürekli emmek istiyor 43 günlükken 5400 gr cikti sürekli çevremden çok emziriyorsun çok tombul sözleri duyuyorum ve bu beni psikolojik baskı altına alıyor geçen de tarttim 60 gunluk evdeki tartida 6400 çıktı sadece anne sutu veriyorum bebegim istedikçe emzirmeli mi yoksa saatli mi emzirsem saatli olunca da durmuyor agliyo