- 30 Nisan 2018
- 1.789
- 2.120
- 37
Valla tam tosunpasa hani verdiğimde de emiyor tok olsa kusar zatenAnne sütü obez yapmaz canım Bi doktor öyle demişti istediği zaman ver zaten ilerde enerji sarf edince hepsi gidiyor büyükçe de kilo boyda yapıyor yarasın tosun paşaya
Evet canım cikartiyorum kendi de hem üstten hem alttan çok güzel çıkarıyorCanim her emzirmeden sonra gazini çıkartıyor musun? Bizde de kaka yapma sorunu var doktorun ilk soyledigi oydu. Ben pek önemsemiyordum nasıl olsa gaz damlası kullanıyoruz diye
Sen olmamışmıydınGeçmiş olsun canım. Bizde olduk sabah.Birazcık ağladı. Kontrolleride yapıldı. 7200 olmuş kilosu. Şuan iyi görünüyo. Bi sıkıntısı yok gibi.
İstedikçe emzir bence benim ilk çocuk ta öyleydi zamanla düzene giriyor kendi azaltıyorKızlar size bişey tanışmak istiyorum benim bebegim 3580 gr doğdu iştahlı bir bebek sürekli emmek istiyor 43 günlükken 5400 gr cikti sürekli çevremden çok emziriyorsun çok tombul sözleri duyuyorum ve bu beni psikolojik baskı altına alıyor geçen de tarttim 60 gunluk evdeki tartida 6400 çıktı sadece anne sutu veriyorum bebegim istedikçe emzirmeli mi yoksa saatli mi emzirsem saatli olunca da durmuyor agliyo
İş ve yemek yükünün olmamasıda yeter, o bile nimet bol bol dinlen öyleyseBenimde var valla ben annemde kalıyorum ama kadını gece ellemiyorum gündüz yoruluyor diye o olmasa iyi bitik durumda olurum
Gittik o zaman ama sadece karmayı yaptılar verem için randevu vermişlerdi dün onu yaptırdıkSen olmamışmıydın
canim benim cok gecmis olsun nasil durumun cok giremiyorum buraya iyimisin simdiMalesef bebeğim emmiyor artık canım bende hep iştahazılık bulantı olunca hiç bişey yiyemedim sütüm iyice azalmıştı mama verince sık olarak oda artık hiç emmedi
canim asidan sonra huzursuz oldumu bizim cok agliyor zor uyuttum atesi falan ciktimiGittik o zaman ama sadece karmayı yaptılar verem için randevu vermişlerdi dün onu yaptırdık
benimde cok ihtiyacim var dinlenmeyeİş ve yemek yükünün olmamasıda yeter, o bile nimet bol bol dinlen öyleyse
İyiyim canım teşekkür ederim bebeğimin sütten kesilmesine sebep oldu bu hastalık ama herşerde vardır inşallah ne yapayımcanim benim cok gecmis olsun nasil durumun cok giremiyorum buraya iyimisin simdi
Bence ver yatsın canım boşuna acı çekmesin bedeniKizlar ikinci ay asimizi olduk atesimiz 37.1 cok degil aslinda ama cok agliyor ne yapmaliyim sizce neden ağlıyor ates düşürücü versemmi acaba sabahtan iyiydi 4 ten sonra hep ağladık böyle aksam daha da artti aglamasi
Biz de dün olduk aşıyı 37.5e kadar çıktı ateşi. 38i geçerse verin diye fitil yazmıştı doktor ama kullanmadık. Az giydirdim hatta bir ara sadece beziyle biraktim ben. Altını alırken hafif nemli pamukla vücudunu sildim aşı yerine yaklasmadan. Huysuzluk yaptı tabi surekli ağladı kucaktan inmedi hiç ama ateş kismini atlattık bugun sadece kucak delisi :)Kizlar ikinci ay asimizi olduk atesimiz 37.1 cok degil aslinda ama cok agliyor ne yapmaliyim sizce neden ağlıyor ates düşürücü versemmi acaba sabahtan iyiydi 4 ten sonra hep ağladık böyle aksam daha da artti aglamasi
İstedikçe emzir canım sen, 3. aydan sonra kilo alımı çok azaliyorKızlar size bişey tanışmak istiyorum benim bebegim 3580 gr doğdu iştahlı bir bebek sürekli emmek istiyor 43 günlükken 5400 gr cikti sürekli çevremden çok emziriyorsun çok tombul sözleri duyuyorum ve bu beni psikolojik baskı altına alıyor geçen de tarttim 60 gunluk evdeki tartida 6400 çıktı sadece anne sutu veriyorum bebegim istedikçe emzirmeli mi yoksa saatli mi emzirsem saatli olunca da durmuyor agliyo
Sma veriyorum canım ablamda kizina verdi guzel.kilo yapiyordu bende aldim vermeye basladim, ama son 1 ,2 haftadir mamayi istemiyor zorla veriyorum 60 ml zor iciyor , hep meme istiyor önce ne guzel.iceedi tam kilo almaya basladi boyle yapiyorHangi mamayi veriyorsun canim, biraz az almis sanki
Canim insanlar her seyi konusur söyler sen aldırış etme doktoruna danış ama bu kilo normal mi diye iri doğan bebeklerde şeker bakılıyor ama bebeğin iri de doğmamış dogumkilosu normal. Bebeğini kısıtlama anne sütü kilo yapar mama da kilo yapar ama anne sütü kilosu yürümeye başlayınca hızlıca gider bunu da unutmaKızlar size bişey tanışmak istiyorum benim bebegim 3580 gr doğdu iştahlı bir bebek sürekli emmek istiyor 43 günlükken 5400 gr cikti sürekli çevremden çok emziriyorsun çok tombul sözleri duyuyorum ve bu beni psikolojik baskı altına alıyor geçen de tarttim 60 gunluk evdeki tartida 6400 çıktı sadece anne sutu veriyorum bebegim istedikçe emzirmeli mi yoksa saatli mi emzirsem saatli olunca da durmuyor agliyo
Sma veriyorum canım ablamda kizina verdi guzel.kilo yapiyordu bende aldim vermeye basladim, ama son 1 ,2 haftadir mamayi istemiyor zorla veriyorum 60 ml zor iciyor , hep meme istiyor önce ne guzel.iceedi tam kilo almaya basladi boyle yapiyor
Sadece emzirmeyide denedim canim en fazla yarin saat uyuyor 10 dk uykuya daliyo falan karnini tam doyurmuyor memede ,ama mama verip uzerinede meme emince 4 saat uyuyor ama memeyi emerken tam doymadan birakiyo o yuzdende kilosu azdi doktor mamayi artir dedi yoksa niye vereyim mamayi ☹Canım ne güzel işte bol bol emzir sütün artsın daha güzel kilo alır. Yine de için rahat etmiyorsa emzirme arasında ver biberonla. Hangi marka biberon kullanıyorsun?
Selam canım. 2. Ay aşımızda yapılan veremi biz o gün olamadık. Karma yapılmıştı sadece. O zaman ateş olmuştu evet biraz bekleyip gece calpol vermiştim ufak ufak huysuzluğuda oldu ama acısını sonradan çıkardı. Çarşamba günüde veremi yaptırdık. Huysuzluğuna alıştığım için mi bilmem mızmızlığı normal geldi bana ateş olmadı ama.canim asidan sonra huzursuz oldumu bizim cok agliyor zor uyuttum atesi falan ciktimi
Ahhh sadece 1 gün bile o kadar iyi gelicek ki aslında.benimde cok ihtiyacim var dinlenmeye