2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Teşekkür ederiz canım Bizim 2. Ayda olması gerek verem aşısıydı. O gün yokmuş bugğne randevu vermişlerdi. 2 ay 24 gün olduk. Senin bebişin nasıl sen nasılsın? Bişey yok dimi.
İnsallah sorunsuz sıkıntısız atlatırsınız canım sağol canım diğer günlere göre daha iyiyiz öksürmüyor bebeğim ama hapşurup duruyor

Geçmiş olsun canım. Bizde olduk sabah.Birazcık ağladı. Kontrolleride yapıldı. 7200 olmuş kilosu. Şuan iyi görünüyo. Bi sıkıntısı yok gibi.
Ooo maşallah ya bizimkide 6100 olmuş az geldi bı an sen 7200 diyince 😊 74 günlük oldu bizim oğlan

Bizimki 2 gündür gündüz hiç uyumuyor nerdeyse bugün aşıdan sonra da biraz fazla aglak hep kucakta gezsin istiyor yapmam dediğim herşeyi yapıp şuan ayağımda sallayarak uyuttum🤦

Ooo maşallah ya bizimkide 6100 olmuş az geldi bı an sen 7200 diyince 😊 74 günlük oldu bizim oğlan

Bizimki 2 gündür gündüz hiç uyumuyor nerdeyse bugün aşıdan sonra da biraz fazla aglak hep kucakta gezsin istiyor yapmam dediğim herşeyi yapıp şuan ayağımda sallayarak uyuttum🤦
Biz 10 gün büyüğüz sizden. Bizimkide memeden ayrılmak istemiyor. Uyuyor ama memeye zamk gibi yapışık. Bende kıyamadım kalkamıyorum 🤭

Geçmiş olsun canım. Bizde olduk sabah.Birazcık ağladı. Kontrolleride yapıldı. 7200 olmuş kilosu. Şuan iyi görünüyo. Bi sıkıntısı yok gibi.
Canim bebegin sadece mememi emiyor kilosu cok guzel masallah bizde 65 günlüğüz ama 5 kg geldi 3.300 doğmuştu boyuda 58 cm , ben mamada veriyorum memede emiyor ama yinede yavas almis kiloyu🤔

İki aylıkken 5500 du şimdide benimki az geldi gözüme 😁

Bide kizce artık hiç kaka yapmıyor ve hergun çok huysuz .ilk 1 hafta yapmadı fitille yaptı sonra 5 gün yine yapmadı yine fitil lle yaptırdım yine 3 gün oldu hala tık yok nail olacak böyle zeytinyağı falan da veriyirum ta

Bide kizce artık hiç kaka yapmıyor ve hergun çok huysuz .ilk 1 hafta yapmadı fitille yaptı sonra 5 gün yine yapmadı yine fitil lle yaptırdım yine 3 gün oldu hala tık yok nail olacak böyle zeytinyağı falan da veriyirum ta
Canim her emzirmeden sonra gazini çıkartıyor musun? Bizde de kaka yapma sorunu var doktorun ilk soyledigi oydu. Ben pek önemsemiyordum nasıl olsa gaz damlası kullanıyoruz diye

Tek seferlik olucak canım sanki az gibi geldi bana 1 öğün ne kadar çıkar normalde akıyo hep sütüm
Canım şimdi gordum mesajını. Sadece anne sütüyle beslenıyorsa bir ögünde alması gereken süt bebegin kılosu/56 imiş. Yani atıuorum bebek 5 kilo ise 5000/56= 90 yani 3 saatte biir veren gereken süt 90 cc miş ortalama.

Kızlar rotavirüs aşısını 3. Ayda yaptırcaklar. Doktorunuz mu yapcak saglık ocagı mı? Bazı doktorlar yapıyormus galıba

Canim bebegin sadece mememi emiyor kilosu cok guzel masallah bizde 65 günlüğüz ama 5 kg geldi 3.300 doğmuştu boyuda 58 cm , ben mamada veriyorum memede emiyor ama yinede yavas almis kiloyu🤔
Bizde 2 ay 24 gün olduk. Başlarda mama takviyesi yapmıştımda özellikle 1 aydır falan anne sütü çoğunluk toplasan 4-5 biberonu geçmemiştir mama. Dışarı çıkıyorum bazen çok zorda kalıyorum o zaman verdiklerim işte. Bizde 3800 52 cm doğmuştuk.

Kızlar rotavirüs aşısını 3. Ayda yaptırcaklar. Doktorunuz mu yapcak saglık ocagı mı? Bazı doktorlar yapıyormus galıba
Doktorum sağlık ocağında yaparlar demişti bugün ebe ile konustum sağlık ocağında oda aynı şeyi dedi 3. Ay kontrolünde aşıyı da getir o zaman yapalım dedi ben sağlık ocağında yaptircam

Bizde 2 ay 24 gün olduk. Başlarda mama takviyesi yapmıştımda özellikle 1 aydır falan anne sütü çoğunluk toplasan 4-5 biberonu geçmemiştir mama. Dışarı çıkıyorum bazen çok zorda kalıyorum o zaman verdiklerim işte. Bizde 3800 52 cm doğmuştuk.
Maşallah ne güzel yarıyor sütun daha da artsın inşallah ben daha hiç mama vermedim doğduğundan beri umarım ek gıdaya kadar gerek kalmaz

X