2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Banyo yaptırmadan önce zeytinyağı sür beklet sonra tarağıyla geriye doğru tara çıkar canım sonra da yıkayınca gider hepsi
Bende zeytinyağı sürüyordum ama doktorumuz zeytinyaginin cilt yapısını bozduğunu söyledi son araştırmalarda öyle çıkmış hindistan cevizi yağı önerdi bize ben ona geçtim şimdi daha iyi geldi

Kızlar bende bugün 60 gün oldu adet olmadım afedersiniz toplasan 2 kez yaşadık onda da dikislerden dolayı pek bişey olmadi zaten gerçektende artık zaman olmuyor bişey yapmaya asker arkadaşı gibiyiz😁bebek uyanıkken onunla ilgileniyoruz uyurken de fırsat bu fırsat dinlenme uyuma modundayiz😁niye bilmiyorum ama kızıma hamileyken olan şeyleri hissedyirym bu ara
Ayy dikkat et 2. Gelmesin hemen🙊😊 bu arada canın yandimi ilkte ben canim yanar diyede yanaşmiyorum iyice iyileşsin modundayim

Kizlar kaka yapamama problemimiz var biliyorsunuz doktora gittik dün emzirme konusunda emzirirken 10 dk sağ göğüs gaz çıkar 10 dk sol göğüs gaz çıkar dedi toplamda 20 dk Yeter ama 10 dk da son süt alinmio dedim oyle bişey yok dedi ben de ne yapacağimi şaşırdım. Siz nasıl yapıyorsunuz veya doktora danışan oldu mu bu durumu onlar ne diyor
Kaka problemine çözüm söyledimi acaba?

Bayanlar bebekleriniz konak oldumu ? Olduysa neler uyguladınız ?
Hemde nasıl bir konak. Kafasının üstü bir tabaka halinde kaplandı. Yaklaşık 1 aydır mücadele ediyorum zeytinyağı bebe yağı bi sürü şey ama dökülüyo yenisi çıkıyo. Babe markasının konak şampuanı var bebeler için. Onu araştırıyordum bende şimdi. Yorumlar güzel gibi sanırım sipariş edicem

Kizlar kaka yapamama problemimiz var biliyorsunuz doktora gittik dün emzirme konusunda emzirirken 10 dk sağ göğüs gaz çıkar 10 dk sol göğüs gaz çıkar dedi toplamda 20 dk Yeter ama 10 dk da son süt alinmio dedim oyle bişey yok dedi ben de ne yapacağimi şaşırdım. Siz nasıl yapıyorsunuz veya doktora danışan oldu mu bu durumu onlar ne diyor
Bizim doktorumuzda nasıl emzirirsen emzir dedi emzirmeden önce relactaz damla verdi. Günde 6 defa 7 damla.Anne sütündeki laktozu parçalıyor ve fazladan gaz ve tuvalet problemini önlüyor dedi. Kaka sayımız 7 günde 1 iken 3 günde 1 e düştü.

Bende zeytinyağı sürüyordum ama doktorumuz zeytinyaginin cilt yapısını bozduğunu söyledi son araştırmalarda öyle çıkmış hindistan cevizi yağı önerdi bize ben ona geçtim şimdi daha iyi geldi
Hindistan cevizi yağı elimin altında hep var. Hiç aklıma gelmedi. Bende deniyim. Bakıyım. Şampuan sipariş edicektim. Nasıl kullanıyosun?

Bizim doktorumuzda nasıl emzirirsen emzir dedi emzirmeden önce relactaz damla verdi. Günde 6 defa 7 damla.Anne sütündeki laktozu parçalıyor ve fazladan gaz ve tuvalet problemini önlüyor dedi. Kaka sayımız 7 günde 1 iken 3 günde 1 e düştü.
Çok sewindim adınıza. Darısı başımıza valla benim pek ümidim yok ama deniyecegim doktorun verdiği ilaçları.doktir doktor gezmekten bıktım. Herbiri ayrı ilaç denio😢

Çok sewindim adınıza. Darısı başımıza valla benim pek ümidim yok ama deniyecegim doktorun verdiği ilaçları.doktir doktor gezmekten bıktım. Herbiri ayrı ilaç denio😢
İnşallah canım. İlk damlayı verdiğimde üst üste yapmıştı hatta. Etkisi olmuşmudur bilemiyorum. Ben kendimde çok kayısı yedim çünkü süte etki etsin diye.Bugün 2. Gün bakalım yarın yapacak mı?

İnşallah canım. İlk damlayı verdiğimde üst üste yapmıştı hatta. Etkisi olmuşmudur bilemiyorum. Ben kendimde çok kayısı yedim çünkü süte etki etsin diye.Bugün 2. Gün bakalım yarın yapacak mı?
Taze kayısı mi yiyorsun yoksa kuru kayısı mi🤔ben de kayisi hoşafı içiyorum ama etkisini görmedim ne yazık ki 😔

X