- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
İnşallah canım sağol kardeşime demişler seni sarıp sınava götürcez 14 gün değil 22 gün kalman lazım o kadar emek verip sınava çalıştı şuan psikolojisi çok kötüBu 14 gün kolayca sorunsuzca şifayla cabucak gecer ınsallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım sağol kardeşime demişler seni sarıp sınava götürcez 14 gün değil 22 gün kalman lazım o kadar emek verip sınava çalıştı şuan psikolojisi çok kötüBu 14 gün kolayca sorunsuzca şifayla cabucak gecer ınsallah
Ben gıtmedım aıle hekımım baktı göz kalca vs kontrol etti o ortamlara gırme tavsiye etmıyorum su an dedı ve herseyı normal dedı şartlar duzelırse gıdersın cektırırsın dedı. Şükür ıyıgıbıyız gıtmıyorum.kızlar kalça ultrasonuna gidecektim ankara şehir hastanesinde ebemiz çok riskli oralar sandıgından cok virüs gitmemek daha iyi dedi yaptırmasammı cok kararsız kaldım
Belirtisi olmayanlardq bile pozitif çıkıyor Malesef bence hiç gerek yok de uzaktan görüntülü falan görsünler telefondanBiz de korona var diye hiç bebek gormeye almadık kimseyi.şimdi de 70 gün oldu gelcez artık duyolar, koronanın tam cafcaflı zamanında.. nasıl reddetcem şsşırdım artık,bi de samımı arkds grubumuz var ,grupca gelceklermiş güya.. kapalı ortamda okadar kişi akıl karı mı . Acık havada bulusalım diycem sanırım, bebegıme de siperlık takcam ki kimse kucagına almak falan istemesin
Bızımde oyle sarımsı. Ve dun annemle zeytınyagı surduk pamukla nemlemdırdık yani ince bır taraklada taradık sonra yıkadık bıttı gectı. Mis oldu.Kızlar bebeğinin başı konak tuttu mu bizim kabul kabuk oldu
Onların astımı olduğu için daha kötü yapıyor aşırı öksürüğe sebep oluyor annem o kadar halsiz aşırı öksürüyor sağol canım sorunsuz sıkıntısız atlatırız inşallahİnsallah canım, benım annem de astım , en cok ondan korkuyorum bu korona sürecınde . Allahım yardımcınız olsun tekrar
Sen ikizlerine hangi mamayı veriyosun canım Bi tanesine süt zor yetiyor iki taneye illa mama takviyesi yapıyorsundurAnladım canım her bebeğe farklı mama yarıyor gaz sıkıntısı yoksa kilo alımı iyiyse onunla devam et.
Rabbim anne babana kardeşine de şifa versin tekrardan inşallah tez vakitte atlatırlar senin de pozitif olma ihtimalin yüksek bence belirtilerinle git hastaneye test yaptır. Belki o zaman yaparlar
Allaaalla nasıl sarıp ,koruyucu kıyafet mı gıydırceklerki, zamanlama cok kotu denkgelmiş ya, sınavını etkılemes ınsallshİnşallah canım sağol kardeşime demişler seni sarıp sınava götürcez 14 gün değil 22 gün kalman lazım o kadar emek verip sınava çalıştı şuan psikolojisi çok kötü
Evet öyle yapıp ayrı sınıfa koycaz demişler aynen çok kötü Bi zamana denk geldiAllaaalla nasıl sarıp ,koruyucu kıyafet mı gıydırceklerki, zamanlama cok kotu denkgelmiş ya, sınavını etkılemes ınsallsh
Hangi şehirdesin istanbulmuEvet öyle yapıp ayrı sınıfa koycaz demişler aynen çok kötü Bi zamana denk geldi
Hayır canım doğu tarafındayımHangi şehirdesin istanbulmu
Canim daha bisey yapamadikkikorunma olarakta spiral taktirayim diyorumKorunmuyor musun canım?
Kızlar bende bugün 60 gün oldu adet olmadım afedersiniz toplasan 2 kez yaşadık onda da dikislerden dolayı pek bişey olmadi zaten gerçektende artık zaman olmuyor bişey yapmaya asker arkadaşı gibiyizbebek uyanıkken onunla ilgileniyoruz uyurken de fırsat bu fırsat dinlenme uyuma modundayizniye bilmiyorum ama kızıma hamileyken olan şeyleri hissedyirym bu araCanim daha bisey yapamadikkikorunma olarakta spiral taktirayim diyorum
Kızlar bende bugün 60 gün oldu adet olmadım afedersiniz toplasan 2 kez yaşadık onda da dikislerden dolayı pek bişey olmadi zaten gerçektende artık zaman olmuyor bişey yapmaya asker arkadaşı gibiyizbebek uyanıkken onunla ilgileniyoruz uyurken de fırsat bu fırsat dinlenme uyuma modundayizniye bilmiyorum ama kızıma hamileyken olan şeyleri hissedyirym bu ara
[/QUO
Niye korunmadın istıyomusun hemen?
Canım 1 yıla kadar regl olmayabılırsın dedı dr, oyuzden nen hiç stres yapnıyorum neden olmadım die, hos bizde ıkıkez tesebbus edebıldık ama prez korumalı olarak, dr ıkıbcı cocugu yakın zamanda dusunuyosan spiral onermem erkek korunsun dedi.1 -2 yıl sonra düşünürüz ınsallah
İlk cocukmu? Ikıncıyı baya sonra mı düşünuyorsunCanim daha bisey yapamadikkikorunma olarakta spiral taktirayim diyorum
Regl olmasak ta yumurtlayabılıomusuz, bazı arkadsslar 40 ı cıktıktan10-15 gun sonra oldular bazısı daha olmadı diye bılıorum,yazarlarValla olacağına inanmadım hani adet görmedim ya daha yumurtlamadan olmaz dedim genel olarak ne zaman adet olunuyor acaba
Diyarbakır gibi vaka yoğunluğunun çok arttığı bir bölgede yasiyorlarsa olabilir ancak .. izmirde covid pozitif saptanan tanidiklarimin eşleri ve çocuklarından bile alinmadı örnek. Ya da başka şehirlerdeki Dr arkadaşlarımdan da alıyorum haberleri .. zaten Dr lar toplu istifa etmeye başladılar. Emeklilikleri gelenler de emekli oluyorlar, hem hastalıkla başa çıkma baskısı altindalar hem de halka lanse edilenle gerçekte yasanilanlarin iç yüzü farklı ve insanlar öfkelerini ilk Dr lara yansitiyorlar. Böyle şartlarda çalışmak çok zor gerçekten. Yazık yani yapmayın, zaten ülkemizde sağlık çalışanı sayısı yetersiz, yakında iyice bulunamaz bişeye donusmesin. .. sonuc olarak kime test yapılıp yapılmayacağını Dr lar belirlemiyor. Bakanlık ve Dr un çalıştığı hastane yönetimi belirliyor . Yoksa Dr a kalsa insanların öfkesiyle muhatap olup kendi canını tehlikeye atacağına herkesten ister test zor bir şey degil ki.5 gün önce ailem hepsi toplu test vermeye gitti canım almışlardı onlardan ondan benim bu kadar tuhafıma gitti
Ya benim annemdede var kadın evde bile maskeyi çıkartmıyorAz önce kardeşim aradı anneminde pozitif çıkmış üstelik annem astım hastası ne olur dua edin annemde sıkıntısız atlatsın