2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Biz de şüphelendik aslında evde eşim annem gribin daha ağırı gibi hastalandılar ama test yapmadık. Bende de aşırı halsizlik var kemiklerim ağrıyor ama ben ikizlere baktığım için öyle diye düşündüm. Öksürük falan yok bende. Bu arada hangi mamayı kullanıyorsun canım memnun musun
Rabbim beterinden korusun inşallah bende hala aynı halsizlik mide bulantısı iştahsızlık devam ediyor mama olarak bebelac kullanıyorum memnunum canım ilk gold olanı kullandım çok kabız yaptı bu mamayı içince hergün kakasını yapıyor sma kullacaktım yeni çıkanından herkes şikayetçi aptamilde kabız yapıyor diye yorumlarda okumuştum bunu deniyorum artık

Biz de şüphelendik aslında evde eşim annem gribin daha ağırı gibi hastalandılar ama test yapmadık. Bende de aşırı halsizlik var kemiklerim ağrıyor ama ben ikizlere baktığım için öyle diye düşündüm. Öksürük falan yok bende. Bu arada hangi mamayı kullanıyorsun canım memnun musun
Bende de kacgundur acaip başagrısı var, agrıkesıcıyle de gecmıyo, paranoya oldum ates olcupduruyom kendımı bebegı fln ,bu korona hepımızı psıkolojımızı mahvetti,Allah korusun ınsallah hepimizi cocuklarımızı aılelerımızı

Bizim bulunduğumuz yer ilçe canım ailem başka şehirde ilde oturuyor onlar gdp direk veriyor tutuyorlar ama gelmiş diyo belirti olmadan geliyorsunuz ne yapalım illa yoğun bakımlı mı olalım kız kardeşimde sadece arada Bi öksürük vardı pozitif çıktı yani
İnan bana hiçbir yerde direk verilmiyor test artık . Bakanlık yeni kriterler belirledi arastirabilirsin.

Allahım yardımcınız olsun acil şifa versın ınsallah 🙏 annene nasıl test yapmıslar sana yapmıyolar , hepınız tezzamanda kurtulun inşallah bu kabustan , bizi haberdar et dualarımız senınle😘🙏
Ben şuan kendi evimdeyim başka ilçede evliyim annemler başka yerde onlar gittikleri hastanede yapmışlardı annemde kanda bakılmıştı ilk negatifti sonra kardeşim için gelen ekip bakmış annem çok kötü öksürüyor burundan falan almışlar evde tutmuşlar tekrardan öyle pozitif çıkmış annemde çok halsiz sesi düşmüş inşallah sıkıntısız Bi şekilde atlatcak babamda ateşi falan varmış 😔

Ben şuan kendi evimdeyim başka ilçede evliyim annemler başka yerde onlar gittikleri hastanede yapmışlardı annemde kanda bakılmıştı ilk negatifti sonra kardeşim için gelen ekip bakmış annem çok kötü öksürüyor burundan falan almışlar evde tutmuşlar tekrardan öyle pozitif çıkmış annemde çok halsiz sesi düşmüş inşallah sıkıntısız Bi şekilde atlatcak babamda ateşi falan varmış 😔
Annen kronık astımsa onu hastanede tedavı etmelerı gerekmıyormu, o da mı evde tedavı olcak?

Nerden kimden bulastıgı konusunda fikriniz var mı canım, kardeşin mi daha çok dışarı çıkıp girmek zorunda olan biri , annen ve sen genelde evdesınız sanki
Kardeşimden bulaştı sanırım çünkü dersahane gidip geliyordu dayımda yakalanmış dayımın oğlu da onlarlada teması vardı bilmiyoruz kimden bulaştı

Bu 14 gün kolayca sorunsuzca şifayla cabucak gecer ınsallah

Rabbim beterinden korusun inşallah bende hala aynı halsizlik mide bulantısı iştahsızlık devam ediyor mama olarak bebelac kullanıyorum memnunum canım ilk gold olanı kullandım çok kabız yaptı bu mamayı içince hergün kakasını yapıyor sma kullacaktım yeni çıkanından herkes şikayetçi aptamilde kabız yapıyor diye yorumlarda okumuştum bunu deniyorum artık

Anladım canım her bebeğe farklı mama yarıyor gaz sıkıntısı yoksa kilo alımı iyiyse onunla devam et.
Rabbim anne babana kardeşine de şifa versin tekrardan inşallah tez vakitte atlatırlar 🙏 senin de pozitif olma ihtimalin yüksek bence belirtilerinle git hastaneye test yaptır. Belki o zaman yaparlar

Temaslı diyince hiç yapmayız dedi evden çıkma dedi bilmem il sağlığı arayın gelirlerse evde tutsunlar dedi evet kardeşim bebeği de aldı kucağına öptü insanları doğru düzgün dinlemediki her önüne geleni azarladı
Biz de korona var diye hiç bebek gormeye almadık kimseyi.şimdi de 70 gün oldu gelcez artık duyolar, koronanın tam cafcaflı zamanında.. nasıl reddetcem şsşırdım artık,bi de samımı arkds grubumuz var ,grupca gelceklermiş güya.. kapalı ortamda okadar kişi akıl karı mı . Acık havada bulusalım diycem sanırım, bebegıme de siperlık takcam ki kimse kucagına almak falan istemesin

Anladım canım her bebeğe farklı mama yarıyor gaz sıkıntısı yoksa kilo alımı iyiyse onunla devam et.
Rabbim anne babana kardeşine de şifa versin tekrardan inşallah tez vakitte atlatırlar 🙏 senin de pozitif olma ihtimalin yüksek bence belirtilerinle git hastaneye test yaptır. Belki o zaman yaparlar
Bencede bulaş riskiyle degıl de belırtıyle git madem ki öyle , garip bi uygulamaymış hakkaten..

Belirtilerimi hepsini söyledim doktor gelmiş bana diyo 5 dakika da bi öksürmemi olur yani nefes alınmadan öksürmek mi illa virustur tutmayı düşünmüyorum büyük ihtimalle bende de var ilaçta vermezler eşimin de işe gitmesine izin vermezler sıkıntı olur Ayy bilmiyorum çok kötü Bi hafta geçiyorum 😔

X