2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Kız kardeşimde korona testi pozitif çıkmış ve Bi hafta önce bende oradaydım aynı onun yaşadığı belirtiler hepsi bende var test yapmaya gittim tutmadılar bile temaslı hastaysan il sağlığı ara gelsin evde tutsun diyo ve üstelik gelmiş bana diyo hani beş dakikada bir öksürmen lazım belirti olmadan geliyorsunuz diyo ya muane etmeden tahlil tutmadan önüne gelen doktor oluyor ya 😡😡😡
Bunun doktorla alakası yok canım sağlık bakanlığının yönergesine göre bu şekilde test yapılıyor, izin vermiyorlar yani .. her şeyi doktorlardan bilmeseniz mi artık ? Ağır hasta olmadan hastaneye yatisi bile yasakladılar da test yapıp napacaklar ? Tedavisi yok biseyi yok ... zaten ortalık kim kime dum duma

Bunun doktorla alakası yok canım sağlık bakanlığının yönergesine göre bu şekilde test yapılıyor, izin vermiyorlar yani .. her şeyi doktorlardan bilmeseniz mi artık ? Ağır hasta olmadan hastaneye yatisi bile yasakladılar da test yapıp napacaklar ? Tedavisi yok biseyi yok ... zaten ortalık kim kime dum duma
Bizim bulunduğumuz yer ilçe canım ailem başka şehirde ilde oturuyor onlar gdp direk veriyor tutuyorlar ama gelmiş diyo belirti olmadan geliyorsunuz ne yapalım illa yoğun bakımlı mı olalım kız kardeşimde sadece arada Bi öksürük vardı pozitif çıktı yani

Canım aman dikkat. Banu Çiftçiden dinlemiştim süt korumaz diye. Hatta bazı kadınlar buna güvenebiliyormuş. Hala adet olmadım bi şişkinliğim var diye gidiyormuş doktora ve hamile olduklarını öğreniyorlarmış
Ben süt korur denılerek olan bir cocugum, büyük kardesımle aram 1 yaş:))

Nasıl saçma ya artık test bile yapmıyorlar Bi adam sinirlendi dedi siz diyorsunuz ki yani açık açok gidin evinizde ya ölürsünüz ya kalırsınız her önüne geleni yolladı eve
Eee okadar test yapıyoruz test sayımız arttı deyıpduruyokar, kardesı poxıtıf cıkanı temas olduguhalde test yapmıolarsa kimi test yapıyolar acaba,cokküçük bebegın oldugun soylesen farklı olurmuydu ki yada bebegi kucagına aldımı kardesın, bebege de test yapılmaso lazım, sen ınsallsh atlatırsın bebegi koru 🙏🙏

Evet çok emek verdim ilk başta zorla silikonla emzirdim sonra tuttu diye sevindim sonra sarılıktan yattı yine biberona alışmıştı zorla silikonla yine emzirdim sağıp kaşıkla verdim ama yine olmadı o ağladıkça süt iyice çekildi sonra zıplata zıplta emzirsemde sonunda tamamen reddetti
Belki bunda dabir hayır var canım , emmedi die az temasta oldunuz bi sıkıntı varsa bebege gecmemıstır ınsallah🙏🙏

Eee okadar test yapıyoruz test sayımız arttı deyıpduruyokar, kardesı poxıtıf cıkanı temas olduguhalde test yapmıolarsa kimi test yapıyolar acaba,cokküçük bebegın oldugun soylesen farklı olurmuydu ki yada bebegi kucagına aldımı kardesın, bebege de test yapılmaso lazım, sen ınsallsh atlatırsın bebegi koru 🙏🙏
Temaslı diyince hiç yapmayız dedi evden çıkma dedi bilmem il sağlığı arayın gelirlerse evde tutsunlar dedi evet kardeşim bebeği de aldı kucağına öptü insanları doğru düzgün dinlemediki her önüne geleni azarladı

Inşallah canım arada öksürüyor üst üste hapşuruyor beni çok korkutuyor

Öncelikle emzirme olayında sıkma canını canım rızkı veren Rabbim demekki onun da rızkı o kadarmış napalım. Ben yeme olayına da pek inanmıyorum eskiler o kadar bağda bahçede çalışırmış kim dikkat edermiş ki yemeğe yine de olurmuş süt. Üzme kendini çok şükür ki mama var verebildiğimiz.
Test olayında da malesef temaslılara test yapılmıyor yasaklanmış kendi kendinizi izole edin deniyor. Ona rağmen sayının bu kadar çok olması korkutuyor insanı. İnşallah sana bulaşmamıştır ama pozitif bile olsa çok zorlanmadan atlatırsın inşallah. Çünkü bu gidişle herkese bulaşacak bu hastalık malesef 😔

Öncelikle emzirme olayında sıkma canını canım rızkı veren Rabbim demekki onun da rızkı o kadarmış napalım. Ben yeme olayına da pek inanmıyorum eskiler o kadar bağda bahçede çalışırmış kim dikkat edermiş ki yemeğe yine de olurmuş süt. Üzme kendini çok şükür ki mama var verebildiğimiz.
Test olayında da malesef temaslılara test yapılmıyor yasaklanmış kendi kendinizi izole edin deniyor. Ona rağmen sayının bu kadar çok olması korkutuyor insanı. İnşallah sana bulaşmamıştır ama pozitif bile olsa çok zorlanmadan atlatırsın inşallah. Çünkü bu gidişle herkese bulaşacak bu hastalık malesef 😔
Az önce kardeşim aradı anneminde pozitif çıkmış üstelik annem astım hastası ne olur dua edin annemde sıkıntısız atlatsın 😭😭

Aminn inşallah sağol canım 😔

Biz de şüphelendik aslında evde eşim annem gribin daha ağırı gibi hastalandılar ama test yapmadık. Bende de aşırı halsizlik var kemiklerim ağrıyor ama ben ikizlere baktığım için öyle diye düşündüm. Öksürük falan yok bende. Bu arada hangi mamayı kullanıyorsun canım memnun musun

Az önce kardeşim aradı anneminde pozitif çıkmış üstelik annem astım hastası ne olur dua edin annemde sıkıntısız atlatsın 😭😭
Allahım yardımcınız olsun acil şifa versın ınsallah 🙏 annene nasıl test yapmıslar sana yapmıyolar , hepınız tezzamanda kurtulun inşallah bu kabustan , bizi haberdar et dualarımız senınle😘🙏

X