- 5 Kasım 2019
- 1.059
- 1.395
- 36
Kanguru daha zordu. Bi de sabah biraz daha serin oluyor neyse ki ... bizim buralar hep yokuşlu merdivenli bebek arabasını da inip çikarken tek başima taşıyamıyorum kiOff sling dısarda cok zor canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanguru daha zordu. Bi de sabah biraz daha serin oluyor neyse ki ... bizim buralar hep yokuşlu merdivenli bebek arabasını da inip çikarken tek başima taşıyamıyorum kiOff sling dısarda cok zor canım
Bende garip geliyor bakamadım merak etmedim değilEvet gercekten sadece ben boyleymisim gibi geliyor bana. Sanki herkes cok rahat bebek buyutuyor da bir tek benim basima gelmis gibiyimgece uykusu beni mahvediyor. Su an 2. yi dusunecek durumda degilim gercektten ama zamanla her sey unutuluyor denildi bana bu arada sutun tadina da bakamadim midem bulandi yoksa aklimdan gecmiyor degilkendi sutunden midesi bulanan da bi benimdir galiba
Bende sana yazacaktım aklımdaydın naptın dıye. Epeyce canım oturdu gibi 58 günlük oldular minikler. Uyku saatleri en son düzene girdi gerçi kızım biraz yoruyor ama gece uykusu en azından düzene oturdu. Evet canım meme mama devam 6 aya kadar devam etse çok iyi olacak. Sen naptın? Ben kayınvalidemlerdeyim ancak bu kadar düzen oluyor. Gelecek ay inşallah evime döneceğim tek bakacağım kafam daha rahat olur.Minnaklarimm canım nasılsın nasıl gidiyor bebişlerle? Düzeniniz oluşmaya başladı mı? Meme + mama mı devam ediyorsunuz?
Bende sana yazacaktım aklımdaydın naptın dıye. Epeyce canım oturdu gibi 58 günlük oldular minikler. Uyku saatleri en son düzene girdi gerçi kızım biraz yoruyor ama gece uykusu en azından düzene oturdu. Evet canım meme mama devam 6 aya kadar devam etse çok iyi olacak. Sen naptın? Ben kayınvalidemlerdeyim ancak bu kadar düzen oluyor. Gelecek ay inşallah evime döneceğim tek bakacağım kafam daha rahat olur.
Emzirme danışmanlarından destek almayı düşündünmü ?Bu virusun çok olduğu zamanda benim bebeğim artık anne sütü içemiyor sağınca bile zor 10 ml çıkıyordu bende bıraktm sağmayı hep benim mide bulantım iştahazılığım yüzünden yavrumun rıskı gitti çok mutsuzum ve vicdan azabı çekiyorum henüz iki aylık olmasına bile 3 gün var minnacık yavrum
Yaptır bence daha guvenlı bi hastane yokmukızlar kalça ultrasonuna gidecektim ankara şehir hastanesinde ebemiz çok riskli oralar sandıgından cok virüs gitmemek daha iyi dedi yaptırmasammı cok kararsız kaldım
Aynen canımİnstagramda omertubaliya hesabı var, kadının ıkı cocugu da sezeryan ve araları tam 1 yaş. Yani şuanlarda hamıle kalmışız gibi mesela :)))
Amin insallah ay harika masallah size tek yumurta ikizimi
Yaaa masallahhhcok severım ıkızlerıÇift yumurta canım bir kız bir erkek ☺
Canım emziren annelere sütartıran prıgramlar yapan diyetisyenler var ınstagramda , uygunfıyatlı olanlar da var , ben başladım bu hafta sütüm azdı cunku , sen de oyle bişey dusunurmusun ,dysunursen ozelden benımkının adını yazayımBu virusun çok olduğu zamanda benim bebeğim artık anne sütü içemiyor sağınca bile zor 10 ml çıkıyordu bende bıraktm sağmayı hep benim mide bulantım iştahazılığım yüzünden yavrumun rıskı gitti çok mutsuzum ve vicdan azabı çekiyorum henüz iki aylık olmasına bile 3 gün var minnacık yavrum
Toz kimyonu 1 bardak suya katip karistirip iciyorum aci veya baharatli yemeklerden sonra. Tane kimyonu da kaynamis suda demliyorumKızlar normal toz kimyonu suya atıp mı içiyorsunuz nasıl tüketiliyor ?
Hayır çünkü yeterli sütüm benim yok onlar ne yapabilirdi kiEmzirme danışmanlarından destek almayı düşündünmü ?
Bebek tutmuyor ki artık artarsa bile gece bile tutması için denedim sanki iğne batırıyorlar bağırıp itiyorCanım emziren annelere sütartıran prıgramlar yapan diyetisyenler var ınstagramda , uygunfıyatlı olanlar da var , ben başladım bu hafta sütüm azdı cunku , sen de oyle bişey dusunurmusun ,dysunursen ozelden benımkının adını yazayım
evet ben oyle kullanıyorumKızlar normal toz kimyonu suya atıp mı içiyorsunuz nasıl tüketiliyor ?
Bizimkinde var baya doktor hindistan cevizi yağı önerdi baya azalma oldu aklınızda olsunKızlar bebeğinin başı konak tuttu mu bizim kabul kabuk oldu