Kızlar ek gıdaya erken başlamayı düşünen var mı? Fikirlerinizi merak ediyorum ❤
Ya ben aslında başlamayı çok istiyorum da bilemiyorum. Arada karpuz falan sürdüm gerçi dudağına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ek gıdaya erken başlamayı düşünen var mı? Fikirlerinizi merak ediyorum ❤
Benim de gorumcem üzüm sürdü ama 4 ay da balsmayi dusunuyorukYa ben aslında başlamayı çok istiyorum da bilemiyorum. Arada karpuz falan sürdüm gerçi dudağına
Kaç aylık ki senin bebeğin canımYa ben aslında başlamayı çok istiyorum da bilemiyorum. Arada karpuz falan sürdüm gerçi dudağına
Ben çay kaşığıyla ağzıma atıyorum arada su içiyorum ardındanKızlar normal toz kimyonu suya atıp mı içiyorsunuz nasıl tüketiliyor ?
Benim de gorumcem üzüm sürdü ama 4 ay da balsmayi dusunuyoruk
Kaç aylık ki senin bebeğin canım
Yoo o zaman da yaptırabilirsiniz. İlk dozu 16. Haftadan önce yaptırmak yeterli :) biz uğraşmayalım bı seferde ciksin dedik ..2.ay aşısına gittiğmzde Sağlık ocağındaki ebe 3. Ay kontrolüne gelirken getirirsiniz yaparız demişti , geçtimi yani bizim
olmaz bence ya hormonlar alt üst şuanBizim de öyle ,zor oldu, şeytan dıyo hiç korunma nasılsa zor oluyo , ozmn da olcagı tutarsa:))
Bende ama bi gözü hep şiş ve küçük.canım sıkılıyor götrcem sanırımBizimde Bi gözü sürekli yaşarıyor hem merhem hem göz damlası kullandım ama yine aynı akıyor hep tekrardan götürmeyi düşünüyorum ama yine damla vercekler diye götürmekte istemiyorm
Rota canlı aşı olmadığı için çok bi yükü olmuyor canım aslında ... zaten 2. Ay aşısında olanları sayayım sana: difteri-tetanoz-bogmaca-verem(tüberküloz)-polio-hemofilus influenza tip B-pnomokok aşıları yani zaten 7 farklı hastalık etkenine karşı aşı yapılıyor aslında, 1 tane daha eklenmesi çok da fark yaratmazcanm 2.ay asisiyla agir olmadimi bende daha yaptirmadim yarin 2 aylik olucak 6 gun sonra 2.ay asimizi olucaz bende 2.ay asisi olalim bi 2 hafta sonra rotayı yaptircam
Ben biraz araştırıyorum canım . Mümkün aslında ama zaten meme reddiyle savaşıyorum bi de ek gıdaya başlarsam tamamen memeden kesilir mi diye düşünüyorum bakalım bi o günler gelsin deKızlar ek gıdaya erken başlamayı düşünen var mı? Fikirlerinizi merak ediyorum ❤
Canım ben nurse Harvey den metsil damlaya gectigimden beridir daha iyi .. dün gece uykusu öncesinde vermeyi unuttum ve bütün gece kıvrandi. Demek ki baya etkili oluyor dedim ben de ..Kizlar gaz sancilari nasil devam ediyormu bizi mahvetti ya agliyo surekli bi mizmiz bi evi supurenmedim ya resmen basindan ayriliyorum agliyor
O göz kanallarına yapılan masaj da özellikli hamleleri olan bi masaj canım iyi araştır nasıl yapildigini da öyle yap onu yoksa ise yaramıyor . Geçmiş olsun, benimkinin de kafası arkaya doğru uzun doğdu kanala girdiğinden ama giderek düzeliyor . Bi de yumurta kafalık kızlarda saç duruşu açısından güzel oluyor aslında o yüzden çok da takmadım ben ... gözde ilk haftalar hafif capaklanma vardı, o masajı sık sık tekrarladim ve bi de burnunu serum suyuyla tazyikli yıkarken göz kanallarının açıldığını fark ettim ... sıktığım serum suyu tazyikle göz pinarindan geldi bi iki defaKızlar canım çok sıkkın ya.bebeğim karnımda sıkıştığı için kafası baya yamuk doğmuştu.çok şükür çok büyük oranda düzeldi.ama suan hala sıkıştığı kısımdaki taraf arkada kalıyor yani bi elips gibi kafası.ve asıl önemli olan o taraftaki gözü daha küçük ve akıyo sürekli.doktora sormuştum netira göz damlası vermişti.ama hala devam ediyor geçmiyor ve daha kısık olması canımı sıkıyor. Nette göz kanallarıma masaj yapın yazıyor ama baska Napcam ? Geçer mi yaşayam var mı?
Bi de ben bugün full slingle kucağımda taşıdım, öyle yavaş yavaş ev işi yapabildim o da uyudu kucağımda ... bence bu seçeneği de deneyebilirsin arkadaşım :)Kizlar gaz sancilari nasil devam ediyormu bizi mahvetti ya agliyo surekli bi mizmiz bi evi supurenmedim ya resmen basindan ayriliyorum agliyor
İste benimkide ona yakindi ve normal sutude sevmiyorum o yüzden bi tuhaf geldi canımBen beğendim valla inek sütünün daha az kıvamlı ve hafif tatlısı.
Verem aşısının kolda izi ne zaman belli olcak canım, bızım aşının bi kısmı dısarı cıkmıstıkafamda soru işaretı ,etkı edip etmedıgını.Rota canlı aşı olmadığı için çok bi yükü olmuyor canım aslında ... zaten 2. Ay aşısında olanları sayayım sana: difteri-tetanoz-bogmaca-verem(tüberküloz)-polio-hemofilus influenza tip B-pnomokok aşıları yani zaten 7 farklı hastalık etkenine karşı aşı yapılıyor aslında, 1 tane daha eklenmesi çok da fark yaratmaz
Bazı bebeklerde 4. Ya da 6. Ayda olusabiliyor iz .. bazılarında hiç oluşmuyor canım . Bizde de henüz oluşmadıVerem aşısının kolda izi ne zaman belli olcak canım, bızım aşının bi kısmı dısarı cıkmıstıkafamda soru işaretı ,etkı edip etmedıgını.
Kızlar kız bebeği olanlar banyo yaparken bebeğinizin vajina kisminda beyazlık olan yeri temizliyor musunuz ya da bu her kız bebekte var mi benim kızın vajina içinde krem gibi beyazlık var ilk doğduğunda doktor normal demişti yıkamak lazım mi orayi
Kızlar canım çok sıkkın ya.bebeğim karnımda sıkıştığı için kafası baya yamuk doğmuştu.çok şükür çok büyük oranda düzeldi.ama suan hala sıkıştığı kısımdaki taraf arkada kalıyor yani bi elips gibi kafası.ve asıl önemli olan o taraftaki gözü daha küçük ve akıyo sürekli.doktora sormuştum netira göz damlası vermişti.ama hala devam ediyor geçmiyor ve daha kısık olması canımı sıkıyor. Nette göz kanallarıma masaj yapın yazıyor ama baska Napcam ? Geçer mi yaşayam var mı?
Böyle bir bilgi bende yok öylemiymiş gerçekten saçma geldi biz sağlık ocağı kontrolünde baktirmistik ama her sağlık ocağında yapılmıyor, zaten en sagliklisi da hastane laboratuvarında baktirmakKızlar sizin bebeklerin kan grubuna bakıldı mı , bızım bakılmadı, dr asordugumda ılk 6 ay kan grubu degısebıloyor oyuzden pek bakmıyoryz dedi