Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben çok gerildim yalnız olmak istiyorum biran önce. Evet ben biraz hırpalanmış olacağım ama inan razıyım. Sıkıldım evime gitmek istiyorum. Aynen ek gıdaya kendimizi ataydıkOlsun canım tek olmaktansa yanında birinin olması daha iyidir. Tek bakması baya zor olur çünkü çok minikler. Biraz büyüdüklerinde gündüz uyanık kalmaları artacak daha rahat olur inşallah. Bizim de gündüz uykularımız çok düzensiz uyumuyorlar pek. Uyumadıkları zaman da aşırı huysuz oluyorlar. Gece uykusuna geçmeleri düzene girdi en azından çok şükür. Gece kızım baya gazlı oluyor o uğraştırıyor. Ben de mama ve meme devam gidiyorum ama sütüm eskisi kadar çok değil azalıyor malesef. Yine de elimden geleni yapıyorum en azından dediğin gibi 6 aylık olana kadar olsun inşallah. Sonra ek gıda serüveni var zsten biz de 80 günlük olduk çok şükür
Canım ben çok gerildim yalnız olmak istiyorum biran önce. Evet ben biraz hırpalanmış olacağım ama inan razıyım. Sıkıldım evime gitmek istiyorum. Aynen ek gıdaya kendimizi ataydıkOlsun canım tek olmaktansa yanında birinin olması daha iyidir. Tek bakması baya zor olur çünkü çok minikler. Biraz büyüdüklerinde gündüz uyanık kalmaları artacak daha rahat olur inşallah. Bizim de gündüz uykularımız çok düzensiz uyumuyorlar pek. Uyumadıkları zaman da aşırı huysuz oluyorlar. Gece uykusuna geçmeleri düzene girdi en azından çok şükür. Gece kızım baya gazlı oluyor o uğraştırıyor. Ben de mama ve meme devam gidiyorum ama sütüm eskisi kadar çok değil azalıyor malesef. Yine de elimden geleni yapıyorum en azından dediğin gibi 6 aylık olana kadar olsun inşallah. Sonra ek gıda serüveni var zsten biz de 80 günlük olduk çok şükür
Kızlar rota aşısı yaptıran var mı ? Biz mi alıyoruz , alınıyorsa nereden alınıyor pek bilgim yok ..
Biz yaptırdık eczaneye önceden sipariş veriyorsun getiriyorlar, 2. Ay asilariyla birlikte yaptırdık biz, zaten ağızdan verilen bi aşıKızlar rota aşısı yaptıran var mı ? Biz mi alıyoruz , alınıyorsa nereden alınıyor pek bilgim yok ..
Benimkide öyle ben çok elleme yanlısı değilim cnm dr baktı kontrolde bişey demediKızlar kız bebeği olanlar banyo yaparken bebeğinizin vajina kisminda beyazlık olan yeri temizliyor musunuz ya da bu her kız bebekte var mi benim kızın vajina içinde krem gibi beyazlık var ilk doğduğunda doktor normal demişti yıkamak lazım mi orayi
Cnm çok pahalı değil ki 68 tl verdim ben muayene de 60 tl imkanın varsa özele çektirkızlar kalça ultrasonuna gidecektim ankara şehir hastanesinde ebemiz çok riskli oralar sandıgından cok virüs gitmemek daha iyi dedi yaptırmasammı cok kararsız kaldım
2.ay aşısına gittiğmzde Sağlık ocağındaki ebe 3. Ay kontrolüne gelirken getirirsiniz yaparız demişti , geçtimi yani bizimBiz yaptırdık eczaneye önceden sipariş veriyorsun getiriyorlar, 2. Ay asilariyla birlikte yaptırdık biz, zaten ağızdan verilen bi aşı
Agızdan mı verılıyor, kendımız de yapabılıyomusuz galıba bu aşıyı? Siz saglık ocagına mo yoksa cocuk doktorunuza mı yaptırdınız?Biz yaptırdık canım. 310 lira gibi bişeydi ve eczaneden alınıyor ama gitmeden önce alın çünkü hemen yapılması lazım yanında buz aküsü de veriyorlar soğuk kalması gerekiyor aşının çünkü
Yok canım isteyen 2_4 te yaptırır isteyen 3_5 . Biz de 3. Ayda yaptırcaz kacırmadın2.ay aşısına gittiğmzde Sağlık ocağındaki ebe 3. Ay kontrolüne gelirken getirirsiniz yaparız demişti , geçtimi yani bizim
Canım ben çok gerildim yalnız olmak istiyorum biran önce. Evet ben biraz hırpalanmış olacağım ama inan razıyım. Sıkıldım evime gitmek istiyorum. Aynen ek gıdaya kendimizi ataydık
canm 2.ay asisiyla agir olmadimi bende daha yaptirmadim yarin 2 aylik olucak 6 gun sonra 2.ay asimizi olucaz bende 2.ay asisi olalim bi 2 hafta sonra rotayı yaptircamBiz yaptırdık eczaneye önceden sipariş veriyorsun getiriyorlar, 2. Ay asilariyla birlikte yaptırdık biz, zaten ağızdan verilen bi aşı
Bizimde Bi gözü sürekli yaşarıyor hem merhem hem göz damlası kullandım ama yine aynı akıyor hep tekrardan götürmeyi düşünüyorum ama yine damla vercekler diye götürmekte istemiyormKızlar canım çok sıkkın ya.bebeğim karnımda sıkıştığı için kafası baya yamuk doğmuştu.çok şükür çok büyük oranda düzeldi.ama suan hala sıkıştığı kısımdaki taraf arkada kalıyor yani bi elips gibi kafası.ve asıl önemli olan o taraftaki gözü daha küçük ve akıyo sürekli.doktora sormuştum netira göz damlası vermişti.ama hala devam ediyor geçmiyor ve daha kısık olması canımı sıkıyor. Nette göz kanallarıma masaj yapın yazıyor ama baska Napcam ? Geçer mi yaşayam var mı?
Bizimde sag göz aynı saglikocaginda doktor dedi ki bebeklere göz damlası vermiyoruz göz doktorları veriyor ama geçer dedi 2 3 ay sürebilir dedi temizle dedi sadece kullanan bebekte aynı demekki sık olan biseyBizimde Bi gözü sürekli yaşarıyor hem merhem hem göz damlası kullandım ama yine aynı akıyor hep tekrardan götürmeyi düşünüyorum ama yine damla vercekler diye götürmekte istemiyorm
Sağlık ocağı bana da sil dedi gözü iyice maf olmaya başlamıştıBizimde sag göz aynı saglikocaginda doktor dedi ki bebeklere göz damlası vermiyoruz göz doktorları veriyor ama geçer dedi 2 3 ay sürebilir dedi temizle dedi sadece kullanan bebekte aynı demekki sık olan bisey
Agızdan mı verılıyor, kendımız de yapabılıyomusuz galıba bu aşıyı? Siz saglık ocagına mo yoksa cocuk doktorunuza mı yaptırdınız?