2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Kızlar çoğu arkadaş bebeğim kaka yapmıyor diyo benimki de her bezi kakalı niye artık sorgulamaya başladım 🤔
Geçen haftaya kadar benimde öyleydi canım yapmamasi daha kotu bence . Sabah 1q gibi fitil yaptım akşam üzeri 6 da yaptı çok şükür gözüm Toto da kaldı valla 😅💩

Evet çok güzel ama hem hamilelik donemimi hem de şu ilk 3 ayı, turk filmlerindeki araba carpma sahneleri gibi biseyin bana aniden unutturmasi lazım ki 2.ye cesaret edeyim . 😅
Evet gercekten sadece ben boyleymisim gibi geliyor bana. Sanki herkes cok rahat bebek buyutuyor da bir tek benim basima gelmis gibiyim😂gece uykusu beni mahvediyor. Su an 2. yi dusunecek durumda degilim gercektten ama zamanla her sey unutuluyor denildi bana 😊 bu arada sutun tadina da bakamadim midem bulandi yoksa aklimdan gecmiyor degil😁kendi sutunden midesi bulanan da bi benimdir galiba😂😂

Canım mamayı değiştir. Benim kızıma doktor reflü var deyip aptamil reflü mamasınu önerdi. Eve geldik kusması bayağı azalınca reflü mamasını vermedik aptamil conformil e devam ettik. Kızımın kakası çok kötü kokuyordu ve koyu yeşildi. Tekrar üç dört gün önce kusma başladı ve çok fazla. Hemen aldığımız reflü mamasını verdik. Ve kızım kakasını tekrardan hergün yapıyor. Üç gündür hemde günde iki defa, rengi sarıya döndü kokusu gitti. İki gün yapmadığı oldu bende zeytinyağı koydum mamaya ona rağmen zorla bir defa yapıordu.
Canım ben zaten emziriyorum aslında mamayı 1 kere bazen ya veriyorum ya 2 günde 1 veriyorum ya da evden çıkarken emziremicegimde Aptamil benim ki de fitilden sonra yaptı bugün mama vermedim bakalım nasıl gidecek inşallah bundan sonra yapar önceden çok düzenli hergun 2 kez falan yapardı

Kizlarrr
Acaba nasıl diye merak edip kendi anne sütünün tadına bakaniniz var mı yoksa aranızdaki tek sapkın kişi ben miyim 😂
Acaba herkesinki aynı mı merak ettim de ..
Vanilyalı süt gibi ben bakarım arada çok agladiginda bı acılık falan mı var emmeyip bagirdiginda 😅🙈

Kızlar bu da burada dursun 😂 ben niye bu kadar erken tutuştum bu ek gıda konusunda bilmiyorum ama zaman çok hızlı geçiyor ondan galiba 😁 bi de yurtdisinda 4 aylıkken tadimlara başlatılıyor diye biliyorum.. fikir ayrılıkları var bu konuda bizim ülkemizde de, iyi araştırmak lazım

Ilk kizimda mama ile besleniyordu, onda 4 aylık başlamıştık tadimlara. Anne sutu alanlar için bekleyin deniyor genelde 😊

Evet gercekten sadece ben boyleymisim gibi geliyor bana. Sanki herkes cok rahat bebek buyutuyor da bir tek benim basima gelmis gibiyim😂gece uykusu beni mahvediyor. Su an 2. yi dusunecek durumda degilim gercektten ama zamanla her sey unutuluyor denildi bana 😊 bu arada sutun tadina da bakamadim midem bulandi yoksa aklimdan gecmiyor degil😁kendi sutunden midesi bulanan da bi benimdir galiba😂😂
Yok yok tadarken benim de hafiften midem bulandı ama düşünceden dolayı . Sonra dedim benim bebem içiyor bunu niye tiksiniyorum

X