- 30 Nisan 2018
- 1.789
- 2.120
- 37
Muskat koyduk bakayim merak ettim dedi ilginç olduğu kesin ben krndiminkinden tuksindkm meselaBeğenmiş mi görümcen? O da ayrı ilginç biri galiba ben cesaret edemezdim başka birinin sütünü tatmaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muskat koyduk bakayim merak ettim dedi ilginç olduğu kesin ben krndiminkinden tuksindkm meselaBeğenmiş mi görümcen? O da ayrı ilginç biri galiba ben cesaret edemezdim başka birinin sütünü tatmaya
Dene yahu benim aklıma da bi arkadaşım sokmuştu, ''sütüm ekşiydi, çok kötüydü tadı, kizima acimistim'' demişti bana
Ya ınsanın kendı vucudundan cıkan bişeyın tadına bakması gercekten mide bulandırıcı bencede ama bidaha bu fırsat ele gecmez , anne sütünasıl ogrenmiş oldukKız aklıma soktun yine iyi mi ben de mi denesem yarın
ay baskasınınkıne bende bakamam yaMuskat koyduk bakayim merak ettim dedi ilginç olduğu kesin ben krndiminkinden tuksindkm mesela
Hahahaha ,kız bebege ortakcı çıkma da:)))Ben beğendim valla inek sütünün daha az kıvamlı ve hafif tatlısı.
Ben de ayaktayım valla bu geceBu akşam aglama krizlerinin var yine sadece meme de susuyor ama karnı tok gazi da var
Ya ınsanın kendı vucudundan cıkan bişeyın tadına bakması gercekten mide bulandırıcı bencede ama bidaha bu fırsat ele gecmez , anne sütünasıl ogrenmiş olduk
Saat 4 e kadar sürdü şimdi uyandı berbat bir geceydiBen de ayaktayım valla bu gece
Bizimde 2 de uyandı 4 e kadar uyumadı şimdi de uyumuyor bunlar büyüdükçe huysuz oluyorlar yaSaat 4 e kadar sürdü şimdi uyandı berbat bir geceydi
Saat 4 e kadar sürdü şimdi uyandı berbat bir geceydi
Bizimde 2 de uyandı 4 e kadar uyumadı şimdi de uyumuyor bunlar büyüdükçe huysuz oluyorlar ya
Bizimki 1de başladı şimdiye kadar sürdü. Daha doğrusu 6.30a kadar sürdü ama ben 8de hastaneye gittim kontrole. Haliyle hala ayaktayım . Bi de bebisi slingle taşıyıp yürüyerek gittim bayilacaktimSaat 4 e kadar sürdü şimdi uyandı berbat bir geceydi
Off sling dısarda cok zor canımBizimki 1de başladı şimdiye kadar sürdü. Daha doğrusu 6.30a kadar sürdü ama ben 8de hastaneye gittim kontrole. Haliyle hala ayaktayım . Bi de bebisi slingle taşıyıp yürüyerek gittim bayilacaktim
Amin insallah ay harika masallah size tek yumurta ikizimiHerkese merhabalar fırsat bulup buraya gelemedim bayadır. Görümcemin nişanı kardeşimin nikahı derken bebeklerle baya yorulduk hepsi de farklı şehirlerde olunca perişan oldukta diyebilirim ufak bebeğin varsa hele bir de ikizse evinden hiç kıpırdamıycaksın bunu daha iyi anladım. Biraz okudum konuşmaları tek çocuk bize yetti diyenler olmuş. Benim de büyük kızım çok zor bir bebekti kolikti uyumadı hala da 4 yaşında zorla uyuturuz. Ben de bana yetti diyordum ama büyüyünce kardeşi olsun diye yapalım dedik Rabbim ikiz nasip etti. Ben de 30 yaşında 3 çocuk annesi oldum Rabbim herkese gönlünden geçeni nasip etsin sağlıkla inşallah
Benım ilk 1 ay gozume batıyordu ,vajina içindekı et gibi seyler dısardan gorunuyodu , dr a gosterdım hem cocuk dr una hem kadındogumcuma ,normal bu zayıflıktan, kilo aldıkca içerı girer dedi, kızlık zarıymıs ,şimdi hıc gozume carpıimıo kapandı kılo aldıkca , ama ben cinsel organını yuzeysel temızlıyorum korkuyorum bişey olcak diye, aslındaaralarına pislık bok vs girip kalıo da işte cokkucuk ,açtırmıyorum temızlıyım die dogrumu yapıyorum bılmıyorum .Kızlar kız bebeği olanlar banyo yaparken bebeğinizin vajina kisminda beyazlık olan yeri temizliyor musunuz ya da bu her kız bebekte var mi benim kızın vajina içinde krem gibi beyazlık var ilk doğduğunda doktor normal demişti yıkamak lazım mi orayi
Benım ilk 1 ay gozume batıyordu ,vajina içindekı et gibi seyler dısardan gorunuyodu , dr a gosterdım hem cocuk dr una hem kadındogumcuma ,normal bu zayıflıktan, kilo aldıkca içerı girer dedi, kızlık zarıymıs ,şimdi hıc gozume carpıimıo kapandı kılo aldıkca , ama ben cinsel organını yuzeysel temızlıyorum korkuyorum bişey olcak diye, aslındaaralarına pislık bok vs girip kalıo da işte cokkucuk ,açtırmıyorum temızlıyım die dogrumu yapıyorum bılmıyorum .