2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
İdrarın rengi normal. Peki bugün nasıldı idrarı. Gün içinde küvetine oturtup hafif hafif suda dökebilirsin. Bizimki hemen yapıyoru öyle :)
Bugun iyiyiz cok şükür beni merakta bırakmadan hep yapiverdi hava serin burda idrar yollarini usuturum dedim yoksa suya koymakta aklima gelmisti bu arada ilgin icin tesekkur ederim canim

Senin de mi dizlerin ağrıyor bende her sabah süt içmeme rağmen dizlerim çok kötü oturup kalkarken ben de uzun süre oturup emzirmeye bağlıyordum

10.dakika uyuyup sonra uyanan bir bebek yapmışlar aglama krizleri sonrasi meme onu tek susturan şey emmek kizlar böyle aglayinca meme.alıyorlar ya şimdi her şeyi ağlayarak yapmaya mi alisiyorlar yani

Senin de mi dizlerin ağrıyor bende her sabah süt içmeme rağmen dizlerim çok kötü oturup kalkarken ben de uzun süre oturup emzirmeye bağlıyordum
Aaa diz agrısı bende de var, yaşlandıgımı dusunuyodum hatta:)) egilince falan nasıl acıyoı
Basta bu kadar degildi kizlar gittikce artiyor diz agrisi artik ayak eklemlerim de agriyor ama ben saglikli beslenemiyorum gaz yuzunden ona bagliyorum. 1 hamilelikle nasil bu kadar çürünür gormus oldum

Basta bu kadar degildi kizlar gittikce artiyor diz agrisi artik ayak eklemlerim de agriyor ama ben saglikli beslenemiyorum gaz yuzunden ona bagliyorum. 1 hamilelikle nasil bu kadar çürünür gormus oldum
Ben de ayagımı gerdırdıgımde topugumda bişi çekılıo sanki, ne doktoruna gıtcem bılmıyorum sanırım dahılıyeyle baslıcam ,. Bir bebek bole yapıosa G Gunayalp sen ıyı dayanmıssın uc taneye, bi de iş guc yapıyodun masallah .bize sırrını soyle:))

Sütüm az olduğu için mecbur mama da veriyorum sanırım bundan sonra sağarak devam edecem oda çok yorucu
Ben alıştım valla düzenli olarak sagiyorum. Meme reddi yaşamadığımız günlerde bile gece uyudugunda ben de hemen uyumak yerine memede kalan sütü uzun uzun sağıp dolaba koyuyorum . İnsan nelere alismiyor ki arkadaşım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…