2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Ben alıştım valla düzenli olarak sagiyorum. Meme reddi yaşamadığımız günlerde bile gece uyudugunda ben de hemen uyumak yerine memede kalan sütü uzun uzun sağıp dolaba koyuyorum . İnsan nelere alismiyor ki arkadaşım :)
Benimki artık hiç emmiyor önceden ayakta hoplatınca tutardı biraz emerdi ama dünden beridir gece o kadar acıkmasına rağmen tutmadı gündüzde öyle arada emseydi bari zor olmazdı

Kanguru alcam ama mamadusbaby ile solomombaby arasında kararsızım.3. aydan sonra yenıdogan aparatına gerek yok sanırım ben de 3. Aydan sonra kullanırım

Basta bu kadar degildi kizlar gittikce artiyor diz agrisi artik ayak eklemlerim de agriyor ama ben saglikli beslenemiyorum gaz yuzunden ona bagliyorum. 1 hamilelikle nasil bu kadar çürünür gormus oldum😁
Ben başta dikkat ediyordum ama artık gaz yapmasın diye bişeyleri yememe olayını bıraktım ve inan hiç farketmedi eğer önemli bir problem yoksa (süt alerjisi gibi) sana da tavsiyem katı diyet yapma sağlığımız bozuluyor

Sütüm az olduğu için mecbur mama da veriyorum sanırım bundan sonra sağarak devam edecem oda çok yorucu 😔😔
Bence yılma arkadaşım ilk kızımda sebepsiz 3. Aydan 9. Aya kadar yaşadım ama biberon vermedim kucakta gezetek emzirdim beyaz gürültü açtım dik emzirdim .biberonu kaldırabilirsen meme reddini aşabilen bir sürü anne var

Ben de ayagımı gerdırdıgımde topugumda bişi çekılıo sanki, ne doktoruna gıtcem bılmıyorum sanırım dahılıyeyle baslıcam ,. Bir bebek bole yapıosa G Gunayalp sen ıyı dayanmıssın uc taneye, bi de iş guc yapıyodun masallah .bize sırrını soyle:))
Çöktüm de çaktırmamaya çalışıyorum valla su ara kudurdu mübarek kizce akşam üzeri 4 de başlıyor 9 10 a kadar susmuyor ya anca yemek yapıyorum valla evi 💩 götürecek yakında özellikle camları 😅😅 uyanıkken de devamlı kucakda goplatiyorun kimse susturamiyor .haftaya kardeşimin düğünü var napcam bilmiyorum

Bence yılma arkadaşım ilk kızımda sebepsiz 3. Aydan 9. Aya kadar yaşadım ama biberon vermedim kucakta gezetek emzirdim beyaz gürültü açtım dik emzirdim .biberonu kaldırabilirsen meme reddini aşabilen bir sürü anne var
Ama doymayınca da huzursuz oluyor sütüm yetse bende vermezdim mamayı ama doymuyor ikisini birlikte içse çok güzel olurdu ama gece ne yaptıysam tutmadı ağladı patlıyordu resmen

Benimki artık hiç emmiyor önceden ayakta hoplatınca tutardı biraz emerdi ama dünden beridir gece o kadar acıkmasına rağmen tutmadı gündüzde öyle arada emseydi bari zor olmazdı
Ben sadece uyuklarken emziriyorum canım . Uyanıkken vermiyorum artık .hele ağlıyorsa o aglamayı çözüp uyutan kadar asla 😓

Artik besinsizlikten vucudum alarm veriyor. Eklemelrimin hepsi agriyor ayaga kalkarken dizlerim cok fena. Laktozsuz sut deniyorum ama o da sanki gaz yapti. Kalsiyum ilacimi da almaya korkuyorum. Gunduz de az uyuyor ustelik uyudugunu da zorla uyutuyorum. Mukuslu kakayi ben de bi daha arastirayim canim daha nasil diyet yapacaksam🤦‍♀️bu arada inek sutu alerjimiz var mi bilmiyorum sadece gazi siddetli olunca kestim ama dun biraz inek yogurdu yedim sanki daha artti bugun. Belki de tesaduftur
Bugün bir profa gittik canım mukus için senin yediğin şeylere karşı hassasiyet olabilir fakat inek sütü alerjisi olduğunu düşünmüyorum dedi çünkü kusma egzama vs yok .ama mukus için perbiyotik başlayalım dedi maflor damla başlıycaz .uykusu çok kötü olduğundan alle viando diye bir gaz damlası önerdi .bitkiselmiş uykusu düzene girer gazı azalır dedi bugün başlıycaz bakalım inşallah iyi gelir

Ama doymayınca da huzursuz oluyor sütüm yetse bende vermezdim mamayı ama doymuyor ikisini birlikte içse çok güzel olurdu ama gece ne yaptıysam tutmadı ağladı patlıyordu resmen
Mamayı biberonsuz denedinmi bende mama veriyodum ama kaşık enjektör vs ile.en kötü ihtimal eds yapsan

Bende mama veriyorum canım benim yargılamıyorum seni sakın yanlış anlama benimkide yetmiyor .cesaretlendirmek istedim sadece tekrar dönebiliyor bebekler memeye 🥰inşallah alır annesi almasada sağarak filan hallolacak geçecek bugünlerde

Bugün bir profa gittik canım mukus için senin yediğin şeylere karşı hassasiyet olabilir fakat inek sütü alerjisi olduğunu düşünmüyorum dedi çünkü kusma egzama vs yok .ama mukus için perbiyotik başlayalım dedi maflor damla başlıycaz .uykusu çok kötü olduğundan alle viando diye bir gaz damlası önerdi .bitkiselmiş uykusu düzene girer gazı azalır dedi bugün başlıycaz bakalım inşallah iyi gelir
Canim benimkine de doktor alerji var falan demedi ama kendim sanki yemeyince daha az gazi varmia gibi hissediyorum ama artik baslicam yavas yavas yemeye. Gaz ilaclari da kullaniyorum hala var galiba damlalarla gecmiyor sadece biraz rahatlatiyor. Bu dedigin damlayi hic duymamistim memnun kalirsan bize de yazarsin canim🤗

X