2 aylık asiyi oldu hemşire 3 gün yıkama dedi.Bende bende bide duş alıp havlu ile keyif yapmayı özledim saçımı tarayabilirsem binbir şükür ediyorum
Minoset parol DewamkeKızlar başım cok agrıuor, emzirirken agrı kesıcı alabılır mıyım ki
Siz atagin sonuna gelmişsiniz39 haftalık doğdu canım atak haftası mı oluyor ki
Evet canım aynen sümüksü böyle birde bebeğim çok huzursuz gündüz çok az uyuyor böyle olunca şüphelendim internettede drlar mukus varsa incelenmeli diyor yarın bir randevumuz var sorarım. Keçi sütüde dokunanilirmiş inek sütü alerjisi olan bebeklereMukus dedigin sumuksu dimi canim. Benim bebegimin var genelde. Baktim internetten normal diyor anne sutu alanlar icin ki ben inek urunleri kullanmiyorum alerji de olamaz. Peynirimi bile keci sutunden olani aldim
Bizde Dr var sanki zaten her bezi kakalı süt alerjisi olanlar nasıl anlamışlar acaba
napcan canım hepimiz öyleyiz ancak fırsat bulunca işlerimizi yapabiliyoruz
Bazen bir kaç dk emiyor sonra emmek istemiyor gzdan mı bu yüzden mi yapıyor bilemedim
Senin bebekte süt alerjisi vardı dimi arkadaşım ? Diyet yapıyomusun ? rahatlamadımı bebekO ıkınma hiç bitmedi ki zaten..
Gaz ilacı kullanan var mı?
Allahimmm önlük alma vakti gelmiş desene..
Bakalım Bugün uyutabilirsem bende gireceğim aşıdan önce gayet sakin bi çocukta uyku saatleri belliydi aşıdan sonra baya kudurdu resmen uyumuyor ağlıyor sallanmak istiyor hep memede kalmak istiyor o değil ahım şahım emdiği de yok
Ayin 9unda sızıntı oldu hastaneye yatırdılar eve gidemezsin dediler 24 saat ıçinde doğurdun doğurdun doguramadin enfeksiyon kaparsınız sezaryana almak zorundayız dediler ve aldılar :)
Evet benimkini sabahları tutuyor birde sabahları ıkınarak uyanıyor
Siz atagin sonuna gelmişsiniz
Sağlıkla büyüsün minisler ne diyelim o kadar da ameliyat vs oldukAynen önlük vakti geliyoo
Ya bizde de 2 gündür şöyle bi huy gelişti öyle bi ağlıyo ki yere koyunca sanki bişey ısırmış bi yerine bişey olmuş gibi. Çığlık atarak böyle morarıyor resmen. Dün soyup baktık bişey mi ısırdı bi yerine bişey mi oldu diye o kadar yani. Biz de hemen koşup aldığımız için öğrendi bunu huy edindi.
Benim de son hafta sezaryen belli oldu kanala girmedi kafa çapı da büyüktü. Meğersem o kadar kısaymış ki kordun inemiyomuş yavrucak42ye kadar beklesem de inemeyecekmiş kordon el kadardı o kadar kısa yani
Artik besinsizlikten vucudum alarm veriyor. Eklemelrimin hepsi agriyor ayaga kalkarken dizlerim cok fena. Laktozsuz sut deniyorum ama o da sanki gaz yapti. Kalsiyum ilacimi da almaya korkuyorum. Gunduz de az uyuyor ustelik uyudugunu da zorla uyutuyorum. Mukuslu kakayi ben de bi daha arastirayim canim daha nasil diyet yapacaksamEvet canım aynen sümüksü böyle birde bebeğim çok huzursuz gündüz çok az uyuyor böyle olunca şüphelendim internettede drlar mukus varsa incelenmeli diyor yarın bir randevumuz var sorarım. Keçi sütüde dokunanilirmiş inek sütü alerjisi olan bebeklere
Ataj dogdugu tarıhe gore mı oluyo dogması gereken tarihe gore mıSiz atagin sonuna gelmişsiniz
Yok canım ne yetersizliği ben de bugün çaktırmadan sabah ağladı eşimi bekledim gitsin uyansin baksın dedim uyuyor numarası yaptimBen dün eşime isyan bayrağını açtım valla ... aralıksız 3 saat ağlayınca bir de emmeyince, dedim çabalamayı her an bırakıp kendimi depresyonun kollarına atabilirim . Sağolsun alıp ayağında sallamaya başladı biraz nefes aldım . Bu sefer de kendimi yetersiz ve kötü bi anne gibi hissettim
Ben şuanlık sütte veriyorum ya gerekli mi acaba yinede Bi vereyim su bakalım içecek mi
Bebeği pamukçuk geçirenler, ya bi haftadır karbonat ve doktorun verdiği fungostatin diye bir ilaç kullanıyorum hala geçmedi. Siz naptınız ya? Acı çekiyo bence emerken yavrum
Ya ahahahha allah seni napmasin bu dizelere hayatim boyunca unutmayacagim cok makbule gecti tesekkur ederim hanimefendi bebeni öp yerimeReis kusura bakma kucağımda bebe ile anca bi kadar edebiyat
Halit ziyalar ters döndü kabirlerinde
M alak gibi yatıyordum yine evde
r adikal bi karar alıp ayaklandim
v ardım geldim kadınlar kulübüne
a bi de baktım verdin güzel bi haber
c iddiye alma gsyabk sen doğuramazsın desem de
k adın haklı çıktı valla 2 güne bebeyi dogurdum
k albine sigindim affet beni
l ale alıp sana yollasam affolmam mi ?
Kızlar başım cok agrıuor, emzirirken agrı kesıcı alabılır mıyım ki
Acı cektıgını nerden anladın canım, bizdede var 1 aydır gecmedı , karbonatla temızlıyorum her gun agzını ama mememi pek temızleyemıyorum fırsatolmuyo yaygarayı basınca genelde verıyom hemen. İlac taraftarı degılım pek ama gecmesse vercem galibaBebeği pamukçuk geçirenler, ya bi haftadır karbonat ve doktorun verdiği fungostatin diye bir ilaç kullanıyorum hala geçmedi. Siz naptınız ya? Acı çekiyo bence emerken yavrum
Acı cektıgını nerden anladın canım, bizdede var 1 aydır gecmedı , karbonatla temızlıyorum her gun agzını ama mememi pek temızleyemıyorum fırsatolmuyo yaygarayı basınca genelde verıyom hemen. İlac taraftarı degılım pek ama gecmesse vercem galiba
2 ay 15 gün oldu. Yok canım bugün vermedim mesela.Bebeğin kaç aylık canım su veriyorsun bide her gün mü o kadar veriyon
İdrarın rengi normal. Peki bugün nasıldı idrarı. Gün içinde küvetine oturtup hafif hafif suda dökebilirsin. Bizimki hemen yapıyoru öyle :)Canim Kilosu az diye mamayi artirmami soylemisti doktor gunde 4 kere mama veriyorum suyuda 5 cay kasigi veriyorum günlük ,idrarin rengi acik sari duruyor bezinde , birde ben hava serinledi suyu fazla icmiyorum sutumden azmi geciyor acaba diyorum