2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Bende bende bide duş alıp havlu ile keyif yapmayı özledim saçımı tarayabilirsem binbir şükür ediyorum
2 aylık asiyi oldu hemşire 3 gün yıkama dedi.
3 günlük süre canıma da okudu.
Az önce yıkadım uyuttum şimdi evi topluyorum((
Sonra da kosa kosa eğer uyanmazsa banyoya gideceğim

Mukus dedigin sumuksu dimi canim. Benim bebegimin var genelde. Baktim internetten normal diyor anne sutu alanlar icin ki ben inek urunleri kullanmiyorum alerji de olamaz. Peynirimi bile keci sutunden olani aldim
Evet canım aynen sümüksü böyle birde bebeğim çok huzursuz gündüz çok az uyuyor böyle olunca şüphelendim internettede drlar mukus varsa incelenmeli diyor yarın bir randevumuz var sorarım. Keçi sütüde dokunanilirmiş inek sütü alerjisi olan bebeklere

O ıkınma hiç bitmedi ki zaten..
Gaz ilacı kullanan var mı?
Senin bebekte süt alerjisi vardı dimi arkadaşım ? Diyet yapıyomusun ? rahatlamadımı bebek

Aynen önlük vakti geliyoo

Ya bizde de 2 gündür şöyle bi huy gelişti öyle bi ağlıyo ki yere koyunca sanki bişey ısırmış bi yerine bişey olmuş gibi. Çığlık atarak böyle morarıyor resmen. Dün soyup baktık bişey mi ısırdı bi yerine bişey mi oldu diye o kadar yani. Biz de hemen koşup aldığımız için öğrendi bunu huy edindi.

Benim de son hafta sezaryen belli oldu kanala girmedi kafa çapı da büyüktü. Meğersem o kadar kısaymış ki kordun inemiyomuş yavrucak 42ye kadar beklesem de inemeyecekmiş kordon el kadardı o kadar kısa yani

Sağlıkla büyüsün minisler ne diyelim o kadar da ameliyat vs olduk

Artik besinsizlikten vucudum alarm veriyor. Eklemelrimin hepsi agriyor ayaga kalkarken dizlerim cok fena. Laktozsuz sut deniyorum ama o da sanki gaz yapti. Kalsiyum ilacimi da almaya korkuyorum. Gunduz de az uyuyor ustelik uyudugunu da zorla uyutuyorum. Mukuslu kakayi ben de bi daha arastirayim canim daha nasil diyet yapacaksambu arada inek sutu alerjimiz var mi bilmiyorum sadece gazi siddetli olunca kestim ama dun biraz inek yogurdu yedim sanki daha artti bugun. Belki de tesaduftur

Yok canım ne yetersizliği ben de bugün çaktırmadan sabah ağladı eşimi bekledim gitsin uyansin baksın dedim uyuyor numarası yaptimsağolsun beni uyandirmadan gitmiş bakmış

Ya ahahahha allah seni napmasin bu dizelere hayatim boyunca unutmayacagim cok makbule gecti tesekkur ederim hanimefendi bebeni öp yerime

Bebeği pamukçuk geçirenler, ya bi haftadır karbonat ve doktorun verdiği fungostatin diye bir ilaç kullanıyorum hala geçmedi. Siz naptınız ya? Acı çekiyo bence emerken yavrum
Acı cektıgını nerden anladın canım, bizdede var 1 aydır gecmedı , karbonatla temızlıyorum her gun agzını ama mememi pek temızleyemıyorum fırsatolmuyo yaygarayı basınca genelde verıyom hemen. İlac taraftarı degılım pek ama gecmesse vercem galiba

Canım memeyi mutlaka temizlemen lazım yoksa geçmez. Bak doktor videoda anlatıyor

İdrarın rengi normal. Peki bugün nasıldı idrarı. Gün içinde küvetine oturtup hafif hafif suda dökebilirsin. Bizimki hemen yapıyoru öyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…