2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Cok asiriya kacmamak sartiyla aslinda yemek gerek ama psikolojik olarak kendimi rahat hissediyoeum diye yemiyorum galiba. Sanki bebegin gazina ben sebepmisim gibi hissediyorum aksi halde . 2 gundur az az yemeye basladim zamanla ben de artircam canim buyuyor cunku sukurler olsun

Biliyorum canım ne demek istediğini teşekkür ederim sen mamayı biberonla mı veriyorsn

Hiç öyle düşünme sen sağlıklı olacaksın ki en iyi şekilde ilgilenebilesin ve yediklerimizdeki her türlü vitamin mineral bebeğe geçiyor süt kalitesi için de yemek gerekiyor tabi dediğin gibi az az başla artır zamanla

Hadi ya boyle bebek muzigide açip yavas yavas koymayi denesen sallanan şeyler var onlarida harekt ettirdim o sekilde yarim saat durdu icinde canım
Bizim kız atak dönemlerinde yeni bir şeyler keşfetmeye başladığında hem merakla inceliyor hem de hep korkuyor fark ediyorum. Bu dünyaya biraz daha alışması lazım sanırım tek başına oynamak için

Biliyorum canım ne demek istediğini teşekkür ederim sen mamayı biberonla mı veriyorsn
Canim benim bebegimde mama icmek istemiyor artik biberonu almiyor memeyi istiyor , ee gel gorelim doktorda kilosu az dedi mamayi artir dedi anne suti yetmiyor demisti bak bizimkide ayri cesit yani her bebek ayri bi dünya napicagmizi şaşırdık iyisimi cok üstüne düşmemek sanirim

Kızlar bu da burada dursun ben niye bu kadar erken tutuştum bu ek gıda konusunda bilmiyorum ama zaman çok hızlı geçiyor ondan galiba bi de yurtdisinda 4 aylıkken tadimlara başlatılıyor diye biliyorum.. fikir ayrılıkları var bu konuda bizim ülkemizde de, iyi araştırmak lazım

10.dakika uyuyup sonra uyanan bir bebek yapmışlar aglama krizleri sonrasi meme onu tek susturan şey emmek kizlar böyle aglayinca meme.alıyorlar ya şimdi her şeyi ağlayarak yapmaya mi alisiyorlar yani
Yok canım sende :) ben bırak ağlasın diyenlere karşıyım. Ne gerek var üzülmesine. Ağlayarak bişeyler yaptırma yaşı geldiğinde onun eğitimi verilir zaten. Ben büyük oğlanda konuşarak anlaşabilmeye başladığımız zamanlarda ağlayarak bişey istediği zamanda ağlarken söylediğin şeyi anlamıyorum diyordum. Sakinleşincede o istediği şey olmayacaksa neden olamayacağını anlatıp ilgisini hemen başka bişeye çekiyordum. Çok tekrarlamadı zaten hemen alışmıştı. Sen rahat ol her çocuğun bi anahtarı var.

Yaa acaba verdiğin mama mı hoşuna gitmiyor canım yada biberon hangisini veriyon mamanın

Ya bize hastanede bebelac istemişlerdi bende onu veriyordm sonra bebelacgold gaz yapmıyor diye netten okudum ama benim bebek pek fazla içmiyor bunu 2 saatte anca bazen 60 ml içiyor ne yapayım mamasını mı değiştirim sizce hanımlar

Merhaba arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum 37 günlük bebegim yaklaşık bir haftadır kakasini yapmıyor. 4 gün yapmayınca doktora gittik fitil verdi onunla dıştan uyarincs çocuğum kakasını yaptı ama şimdi 3 gün oldu hala yapmıyor.masaj yapıyorum her altını actigimda, poposuna zeytinyağı sürüyorum kulak copuyle, ılık dus aldiriyorum ama olmuyor. Fitil yada bir uyaran olmadan kendi başına kakasını yapmasi icin ne yapmalıyım

Yaa acaba verdiğin mama mı hoşuna gitmiyor canım yada biberon hangisini veriyon mamanın
Canim dogdugundan beri biberon avent veriyorum mamayida Sma veriyorum doktor anne sütüne bu yakin dedi kullaniyoruz bayadir da iciyordu ama niye biylr yapiyor niye artik emmek istemiyor bilmiyorum

Canim korkma bebegin kilo aliyor gelişiyor demekki hic kafaya takilcak bisey yok 10 gune kadar normal diyor doktorlar benim bebegimde yapmayinca merak ederdim baktin en sonunda yapiyor hic kurcalamadim poposunu falan kendi haline biraktim

Kilo alimi nasil canim ben Sma dan cok memnunum geliştirme acisndan faydasini gordum kiloda aldiriyordu ama icmiyo 2 gündür bi sekilde icirmeye caliscam cok memnundum mamadan gaz yapmiyodu

Eğer anne sütü içiyorsa normaldır kakasını o kadar süre yapmaması kilo yapıyormuş canım fitil falan verip yaptırsan bu sefer bağırsak tembelliği olur kendisi yapamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…