Hahahaha koptummm bu çok iyiydi yaaaa, demi başka ne olacak ,ne bilıyo hayata dair dr ruyasınagircek demi :)))
Evi bok götürüyo benim de ,korona var diye kimse gelemez rahatlıgı var en azından , yoksa bi de ziyaretcı falan gelse bebek gormefln olayları olsa napardım bılmem
Bizde Dr var sanki zaten her bezi kakalı süt alerjisi olanlar nasıl anlamışlar acaba
napcan canım hepimiz öyleyiz ancak fırsat bulunca işlerimizi yapabiliyoruz
Bazen bir kaç dk emiyor sonra emmek istemiyor gzdan mı bu yüzden mi yapıyor bilemedim
Kızlar ufakligin ağzindan salya akıyor, elini emiyor bazen, normal mi ya ?
Var mı sizde de böyle durumlar
Her haliyle hamile zamanlarının kıymeti baskaymis keşke daha çok uyusaydim
Ahh ah al bende de o kadar keşke daha çok uyusaydım daha çok süt ve ürünleri tuketseydim çatlayana kadar yeseydim daha cok banyo yapsaydim hatta banyodan cikmasaydim diyorum:)
Ay hakikaten şöyle bi başıma şu değmesini özledim giremiyorum banyoya vallahi ya
Güzel bi ban yedim de :)))
Ayın 10unda doğum yaptım ama sorunlu geçti..
Bizimde birinci atak haftasının son günü bugün bakalım yarından itibaren bir düzelme olacak mıBizde de durum aynı bugün 4. Gün oldu bugun biraz daha iyi sanki atak haftalarimiz galiba
Bugün açık havaya çıkardım bizim burda sahilde çay bahçesi var sabah kimse olmuyor diye oraya götürdüm bebek arabası ile iyi geldi yada açık hava uyuttu anlamadım ama biraz daha iyi bakalım sonra nasıl gececek
Allahimmm önlük alma vakti gelmiş desene..Annem salyanın gitgide artacağını söylüyor
Ben her girdiğimde koşarak çıkıyorum ağlamaktan kıpkırmızı olmuş bir bebe gözyaşlarıyla memeyi pardon beni bekliyor...
Ayin 9unda sızıntı oldu hastaneye yatırdılar eve gidemezsin dediler 24 saat ıçinde doğurdun doğurdun doguramadin enfeksiyon kaparsınız sezaryana almak zorundayız dediler ve aldılar :)Aa benim de 10 haziran sezeryan canım
Evet benimkini sabahları tutuyor birde sabahları ıkınarak uyanıyorGazdan bi kurtulamadık gitti. Bugün emzirdim uyudu tam gülüyodu rüyasında ki bi ses geldi karnından gözlerini açtı kıvranmaya başladı.
O ıkınma hiç bitmedi ki zaten..Evet benimkini sabahları tutuyor birde sabahları ıkınarak uyanıyor
Ahahah canim sen git bebişe bak vaktini almayayim bana kafa yorma bacımAaa ben sana akrostis yazacagim çünkü 2 güne doğurdum reis
Dur izlemeye alıyorum seni aksama yazıp etiketleyecegim
Neye konuda oyle diyorlar canim gaz biter muhabbetimi☹Biz gittikçe düzelecek diyoz bu Nisan anneleri daha kötü oldu bebeklerimiz diyo 6 ayı beklicez sanırım
Ben 1 ay sabit simplex kullandım baktım aynı her türlü bıraktım kullanmayıO ıkınma hiç bitmedi ki zaten..
Gaz ilacı kullanan var mı?
Reis kusura bakma kucağımda bebe ile anca bi kadar edebiyatCanim nasilsin ben sana 2 gune dogurusun diyen şahısımtabi bi ara kayboldun ceza yemistin döndüğünde doğurmuştun
Bio gaia zinco kimyon çayı rezene hiç bi halt yaramıyor kudurdu valla bebeBen 1 ay sabit simplex kullandım baktım aynı her türlü bıraktım kullanmayı
Hem uyku hem gaz hem emmeNeye konuda oyle diyorlar canim gaz biter muhabbetimi☹
Bende bende bide duş alıp havlu ile keyif yapmayı özledim saçımı tarayabilirsem binbir şükür ediyorumAhh ah al bende de o kadar keşke daha çok uyusaydım daha çok süt ve ürünleri tuketseydim çatlayana kadar yeseydim daha cok banyo yapsaydim hatta banyodan cikmasaydim diyorum:)
Ay hakikaten şöyle bi başıma şu değmesini özledim giremiyorum banyoya vallahi ya
Tam sakinleri derken 2. Başladı bitmiyorduBizimde birinci atak haftasının son günü bugün bakalım yarından itibaren bir düzelme olacak mı