- 5 Kasım 2019
- 1.059
- 1.395
- 36
Beklenen doğum tarihi canım . 40 hafta hangi günse o zamana yani ..Ataj dogdugu tarıhe gore mı oluyo dogması gereken tarihe gore mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beklenen doğum tarihi canım . 40 hafta hangi günse o zamana yani ..Ataj dogdugu tarıhe gore mı oluyo dogması gereken tarihe gore mı
Bugun iyiyiz cok şükür beni merakta bırakmadan hep yapiverdi hava serin burda idrar yollarini usuturum dedim yoksa suya koymakta aklima gelmisti bu arada ilgin icin tesekkur ederim canimİdrarın rengi normal. Peki bugün nasıldı idrarı. Gün içinde küvetine oturtup hafif hafif suda dökebilirsin. Bizimki hemen yapıyoru öyle :)
Senin de mi dizlerin ağrıyor bende her sabah süt içmeme rağmen dizlerim çok kötü oturup kalkarken ben de uzun süre oturup emzirmeye bağlıyordumArtik besinsizlikten vucudum alarm veriyor. Eklemelrimin hepsi agriyor ayaga kalkarken dizlerim cok fena. Laktozsuz sut deniyorum ama o da sanki gaz yapti. Kalsiyum ilacimi da almaya korkuyorum. Gunduz de az uyuyor ustelik uyudugunu da zorla uyutuyorum. Mukuslu kakayi ben de bi daha arastirayim canim daha nasil diyet yapacaksambu arada inek sutu alerjimiz var mi bilmiyorum sadece gazi siddetli olunca kestim ama dun biraz inek yogurdu yedim sanki daha artti bugun. Belki de tesaduftur
Canım memeyi mutlaka temizlemen lazım yoksa geçmez. Bak doktor videoda anlatıyor
Aaa diz agrısı bende de var, yaşlandıgımı dusunuyodum hatta:)) egilince falan nasıl acıyoıSenin de mi dizlerin ağrıyor bende her sabah süt içmeme rağmen dizlerim çok kötü oturup kalkarken ben de uzun süre oturup emzirmeye bağlıyordum
Senin de mi dizlerin ağrıyor bende her sabah süt içmeme rağmen dizlerim çok kötü oturup kalkarken ben de uzun süre oturup emzirmeye bağlıyordum
Basta bu kadar degildi kizlar gittikce artiyor diz agrisi artik ayak eklemlerim de agriyor ama ben saglikli beslenemiyorum gaz yuzunden ona bagliyorum. 1 hamilelikle nasil bu kadar çürünür gormus oldumAaa diz agrısı bende de var, yaşlandıgımı dusunuyodum hatta:)) egilince falan nasıl acıyoı
Ben de ayagımı gerdırdıgımde topugumda bişi çekılıo sanki, ne doktoruna gıtcem bılmıyorum sanırım dahılıyeyle baslıcam ,. Bir bebek bole yapıosa G Gunayalp sen ıyı dayanmıssın uc taneye, bi de iş guc yapıyodun masallah .bize sırrını soyle:))Basta bu kadar degildi kizlar gittikce artiyor diz agrisi artik ayak eklemlerim de agriyor ama ben saglikli beslenemiyorum gaz yuzunden ona bagliyorum. 1 hamilelikle nasil bu kadar çürünür gormus oldum
BiberondandırBebeğim artık emmiyor geceden sabaha kadar denedim itekleyip durdu ağzını bile sürmedi
3. Aya yakın meme reddi olabilirmiş, dr demiştiBebeğim artık emmiyor geceden sabaha kadar denedim itekleyip durdu ağzını bile sürmedi
Hatta hem bebek hem sen sinir krizi geçırceksınız ama pes etme gecici dedi bılmıyorum artık inşallah ole bişey olmaz3. Aya yakın meme reddi olabilirmiş, dr demişti
Benimki tam tersi . Ağlama krizine girdiğinde direk meme reddi yaşıyoruz10.dakika uyuyup sonra uyanan bir bebek yapmışlar aglama krizleri sonrasi meme onu tek susturan şey emmek kizlar böyle aglayinca meme.alıyorlar ya şimdi her şeyi ağlayarak yapmaya mi alisiyorlar yani
Sütüm az olduğu için mecbur mama da veriyorum sanırım bundan sonra sağarak devam edecem oda çok yorucuBiberondandır
Benimki daha 55 günlük ama hep biberonla verdiğim mamadan oldu ama diğer türlü de doymuyordu ne yapayım3. Aya yakın meme reddi olabilirmiş, dr demişti
Ben almıştım ama yatağında yatmıyor ki hep yanımda ya da kucağımda neyse belki yatağına alistiririmKızlar dönence falan alcakmısınız ,
Ben alıştım valla düzenli olarak sagiyorum. Meme reddi yaşamadığımız günlerde bile gece uyudugunda ben de hemen uyumak yerine memede kalan sütü uzun uzun sağıp dolaba koyuyorum . İnsan nelere alismiyor ki arkadaşım :)Sütüm az olduğu için mecbur mama da veriyorum sanırım bundan sonra sağarak devam edecem oda çok yorucu
Park yatak almistim donenceli canim. Eve gecince anlamaya baslamis oldugundan sevecektir benceKızlar dönence falan alcakmısınız ,