2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Bizde Dr var sanki zaten her bezi kakalı süt alerjisi olanlar nasıl anlamışlar acaba

napcan canım hepimiz öyleyiz ancak fırsat bulunca işlerimizi yapabiliyoruz

Bazen bir kaç dk emiyor sonra emmek istemiyor gzdan mı bu yüzden mi yapıyor bilemedim

Gazdan bi kurtulamadık gitti. Bugün emzirdim uyudu tam gülüyodu rüyasında ki bi ses geldi karnından gözlerini açtı kıvranmaya başladı.

Ahh ah al bende de o kadar keşke daha çok uyusaydım daha çok süt ve ürünleri tuketseydim çatlayana kadar yeseydim daha cok banyo yapsaydim hatta banyodan cikmasaydim diyorum:)
Ay hakikaten şöyle bi başıma şu değmesini özledim giremiyorum banyoya vallahi ya

Ben her girdiğimde koşarak çıkıyorum ağlamaktan kıpkırmızı olmuş bir bebe gözyaşlarıyla memeyi pardon beni bekliyor... 😅

Bizde de durum aynı bugün 4. Gün oldu bugun biraz daha iyi sanki atak haftalarimiz galiba
Bugün açık havaya çıkardım bizim burda sahilde çay bahçesi var sabah kimse olmuyor diye oraya götürdüm bebek arabası ile iyi geldi yada açık hava uyuttu anlamadım ama biraz daha iyi bakalım sonra nasıl gececek
Bizimde birinci atak haftasının son günü bugün bakalım yarından itibaren bir düzelme olacak mı

Annem salyanın gitgide artacağını söylüyor 😅
Allahimmm önlük alma vakti gelmiş desene..
Ben her girdiğimde koşarak çıkıyorum ağlamaktan kıpkırmızı olmuş bir bebe gözyaşlarıyla memeyi pardon beni bekliyor... 😅
😁😁
Bakalım Bugün uyutabilirsem bende gireceğim aşıdan önce gayet sakin bi çocukta uyku saatleri belliydi aşıdan sonra baya kudurdu resmen uyumuyor ağlıyor sallanmak istiyor hep memede kalmak istiyor o değil ahım şahım emdiği de yok
Aa benim de 10 haziran sezeryan canım 🥰
Ayin 9unda sızıntı oldu hastaneye yatırdılar eve gidemezsin dediler 24 saat ıçinde doğurdun doğurdun doguramadin enfeksiyon kaparsınız sezaryana almak zorundayız dediler ve aldılar :)

Canim nasilsin ben sana 2 gune dogurusun diyen şahısım😁😁 tabi bi ara kayboldun ceza yemistin döndüğünde doğurmuştun :KK71:
Reis kusura bakma kucağımda bebe ile anca bi kadar edebiyat 😁
Halit ziyalar ters döndü kabirlerinde 😁

M alak gibi yatıyordum yine evde
r adikal bi karar alıp ayaklandim
v ardım geldim kadınlar kulübüne
a bi de baktım verdin güzel bi haber
c iddiye alma gsyabk sen doğuramazsın desem de
k adın haklı çıktı valla 2 güne bebeyi dogurdum
k albine sigindim affet beni
l ale alıp sana yollasam affolmam mi ?

Ahh ah al bende de o kadar keşke daha çok uyusaydım daha çok süt ve ürünleri tuketseydim çatlayana kadar yeseydim daha cok banyo yapsaydim hatta banyodan cikmasaydim diyorum:)
Ay hakikaten şöyle bi başıma şu değmesini özledim giremiyorum banyoya vallahi ya
Bende bende bide duş alıp havlu ile keyif yapmayı özledim saçımı tarayabilirsem binbir şükür ediyorum😆

X