Valla çok etkiliydi çarşafta sallama işi. O yüzden bir hamak işimizi görür gibi.Ben de mi denesem
Diğer türlüde kucağımda yada memede uyuyor. Ha buna alışmış ha ona alışmış bize bişey değişmeyecek. Şuanda zaten uyku eğitimi falan benim için hayal. Şuan tek istediğim uyuması :)Görümcem kullandı memnundu ama çocukta alışkanlık yaptı 2 yaşında hala hamakta sallanmadan uyuyamıyor tabi bütün çocuklarda böyle olacak diye bişey yok
Markası nedir? Belki de ondan kaynaklanmıştır?Hamak beşik hiç güzel değil bizde bebek kollarını açıp uyuduğu için Bi köşeye toplanıyordu rahat edemiyordu hiç yatamadı bende alacaktım allahtan ablamın vardı koydum içine hep bi köşeye topluyordu bebeği
Ben de ben 56. Gün deyim benim ara veriyor sonra tekrar kanama başlıyor lekelenmede değil bende biraz endişeliyim52 inci günde olup hala leke kan olarak gelen var mı ya normal doğum yapanlardan tam bitti diyorum sonra aynı adet gibi rengi kırmızı oluyor
Ama benim minigin reflusu varValla çok etkiliydi çarşafta sallama işi. O yüzden bir hamak işimizi görür gibi.
Öyle cnm valla senimde 2 tane bide Allah yardımcın olsun valla zorOğluma üçü yaptım o daha kilolu sıkıştırma olmasın diye kızım daha zayıf ona 2 numara. Dünyanın parası gitti bez mama ne zormuş ve masraflı ama paha biçilemez
Yok eşim deli yatıyot yoksa ben kımıldamamBende yanımda yatiyor sabaha kadar ve öyle de emiyordiğer cocuklarimda oyleydi
Valla markası nedir bilmiyorum toplayıp yolladımMarkası nedir? Belki de ondan kaynaklanmıştır?
Doktora gitmeyi düşünüyor musun canım ben böyle giderse gitcem sanırım çok rahatsız edici olmaya başladıBen de ben 56. Gün deyim benim ara veriyor sonra tekrar kanama başlıyor lekelenmede değil bende biraz endişeliyim
Yere koyup biraz sohbet etsen altını açsan kendi kendine oynamıyor mu canım sende o sıra biraz dinlenmiş olursunKizlar acaba 2. Ataktamiyiz bilemiyorum 62 günlük olduk 2 gündür asla kucaktan inmiyor bi ağlama krizi tutuyor gece problem yok da sabah 6 dan gece 9 a kadar kucağımda kollarımda derman kalmadı
Su anda ben kendim hamak vazifesindeyimDiğer türlüde kucağımda yada memede uyuyor. Ha buna alışmış ha ona alışmış bize bişey değişmeyecek. Şuanda zaten uyku eğitimi falan benim için hayal. Şuan tek istediğim uyuması :)
Onu yapıyoruz işte en fazla 15 dk duruyor bı yeri agriyo desem gece uyumaz küçücük çocuk parmağında oynatıyor bizi 2 gündürYere koyup biraz sohbet etsen altını açsan kendi kendine oynamıyor mu canım sende o sıra biraz dinlenmiş olursun
Bizde de durum aynı benim üstümden başka hiç bi yerde uyumuyorSu anda ben kendim hamak vazifesindeyim
Bizde de durum aynı hiç bı farkı yok atak dönemine bağlıyorum ben umarım ondandır gerce bizim oğlan doğduğundan beri kucak sevdalısı ama bu 2 gündür ağlamalar çok fazla dışardan biri gorse canı yanıyor sanar kucağa alıp ayakta gezdigim an susuyorKızlar çocuğunuz kendi kendine duruyor mu benim ki 15 dakika anda gulucuk agucuk sonra ağlıyor ya meme ya uykuya daldırmaya çalışıyoruz eşref ve eşşek saati var ama gulucuklu halleri sabahları toplasan 15 dk
Bizim de öyle ama biz hastane de kaldık 1 hafta o ara meme ve kucak sevdalısı oldu her istedginde emzirin diyorlar ama bizim ki hep istiyor bir de aglayinca sadece meme ile susuyor asla emzik almıyor malsesef bu da bize gaz olarak dönüyorBizde de durum aynı hiç bı farkı yok atak dönemine bağlıyorum ben umarım ondandır gerce bizim oğlan doğduğundan beri kucak sevdalısı ama bu 2 gündür ağlamalar çok fazla dışardan biri gorse canı yanıyor sanar kucağa alıp ayakta gezdigim an susuyor
Benimkide meme almıyordu bibs aldım ben onu biraz daha sevdi benimki de sürekli emiyor valla bizim tek sıkıntısız zamanımız gece onun dışında hep kucakta ve memede ben bu ay doktora sordum hatta gündüz çok az uyuyor ağlıyor dedim her bebek bir değil dedi bı sağlık problemi yok dediBizim de öyle ama biz hastane de kaldık 1 hafta o ara meme ve kucak sevdalısı oldu her istedginde emzirin diyorlar ama bizim ki hep istiyor bir de aglayinca sadece meme ile susuyor asla emzik almıyor malsesef bu da bize gaz olarak dönüyor