BenBiogaia damla kullanan varmı gaz için?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BenBiogaia damla kullanan varmı gaz için?
Olabilecek fitil onu söyledi doktor diğeri olmdığından şanslısın böyle neye inanıp neyi yapsam diye arada bile kalıyor insan.. kabızlık değil aslında benim derdim kabız olmasın düzenli kaka yok sertleşip orda kalmasın
Neden öyle oluyor acaba bol su da iciyorum yine ayni
Merhaba . Ana Kucağı alacağım mutlaka alın diyorlar odadan odaya taşımak için sallamalı bir şeymiş . Siz ne aldınız elektrikli mi normal mi ? Memnun musunuz
Kızlar mrb ben birşey Sorucam bebeğim iki aylık olmal üzere bu iki üç gündür kabızlık sıkıntısı çekiyor çok ıkınıyor ama çıkmıyor bunu yaşayan var mı doktora mı gitsek
Bebegi 6 küsür kilo olanlar nasıl beslıyodunuz ya, brnimki 4500
Uyumuyor uyumuyor uyumuyor ve asiri huysuz gunde bebekler 15-16 saat uyurmus benim ki 4-5 saat ve uyanuk oldugu her an huysuz ya agliyo ya mirildanarak elleri kollariji cirpiyo doktor bisi yok dedi gaz ilaclari kullaniyoruz olmuyor olmuyor dun gece aglama krizine girdim artk tek olunca daha beter psikolojim bozulcak diye korkuyorum artk bebegi bu kadar huysuzluk yapan var mi bu arada son aylarda karnimda da boyleydi asiri harekerli elleri ayaklari hic durmayan bi bebekti
Biogaia damla kullanan varmı gaz için?
Soguk zincirmis aslinda ama bana kimse buz icinde vermedi eczanede ama ben geldigim gibi dolaba koydum. Actiktan sonra da dolapta muhafaza ettimZaten her gün kaka yapmıyor 5.gün yaptığı oldu ama şükür ki
Katı değildi, eşim almışta saklama koşullarını anlamadım normal poşette getirmişti eşim açıldıktan sonra mı dolaba koyacağız yoksa soğuk zincir mi alacaktı bilemedik
Teşekkür ederim canımBen elektrikli aldim 2 yone sallanıyor, istersen pusetini çıkarıp istedigin yere getirebiliyosun, o da yine one arkaya sallanıyor benimki
joie serina 2 in 1 ana kucağı
Hızlı aktığı zaman göğsünü makas şeklinde biraz sık canım yavaş emsin bulmuş gani gani sütü doymuyorSagdim canım 125 ml çıktı onun ekstrasi da hep akmis çok sertti benim ki de öyle içiyor ki sanki bir daha süt yok sonra korkutuyor genzine kaçıyor galiba nefesi kesiliyor pisbogazliginin sonu sürekli emmek istiyor bu bebeklerde orta yok ya tam birakiyolar yasurekli emmek istiyorlar
Valla canım gogsum büyük çocuk altında kayboluyor makas makas yapıyorum baya zor oluyor bi o kadarda banyo da sagdim bu zamnlar bi damlasına muhtactim o sutun allah olmayana yardım etsin her ikiside zorHızlı aktığı zaman göğsünü makas şeklinde biraz sık canım yavaş emsin bulmuş gani gani sütü doymuyor
Amin amin herşeyin fazlası zarar azı da zarar yazık olmuş ya keşke sağıp buzluğa ataydın öncedenValla canım gogsum büyük çocuk altında kayboluyor makas makas yapıyorum baya zor oluyor bi o kadarda banyo da sagdim bu zamnlar bi damlasına muhtactim o sutun allah olmayana yardım etsin her ikiside zor
Bizim ki biberonla icemiyor canım emzik biberon kabul etmiyor hiç ondan kaldirmadim şimdi 1 bucuk satte bir emzirmeye çalışsam bakım nasıl olckAmin amin herşeyin fazlası zarar azı da zarar yazık olmuş ya keşke sağıp buzluğa ataydın önceden
Rahatsız edici değilmis demek ki.. bayiliyorlar o sese bence davlumbaz kadar kötü değil, en azından bi iç ritmi var süt pompasininCok rahatsiz ediciymis benim ki ne kotu bir ic sesim varmis yazik cocugum 9 ay cekti
İlk zaman ayarlıyomıyodum sonra uzmanlaştım canım artık kaçmıyor alışılıyor. Birde internette kaşıklı biberon buldum yorumları çok iyi ondan alıcamŞırıngayla boğazına kaçmıyor mu canım ben gaz damlasını şırıngasıyla verdim Bi kere boğazına kaçtı nefes alamadı resmen
Acaba o biberonu mu beğenmemişBizim ki biberonla icemiyor canım emzik biberon kabul etmiyor hiç ondan kaldirmadim şimdi 1 bucuk satte bir emzirmeye çalışsam bakım nasıl olck
Valla ben biberonla veriyorum arada artık ne yapayım gece zor oluyor öyle kaşıkla Şırıngayla falanİlk zaman ayarlıyomıyodum sonra uzmanlaştım canım artık kaçmıyor alışılıyor. Birde internette kaşıklı biberon buldum yorumları çok iyi ondan alıcam
Faydası oldu mu? Problem neydi?
Bilmiyorum ki yani geç yapmaya başladı bi anda ztn gaz skntısıda var.. onuda yapmıştım ertesi gün yapmıştı sadece ucunu sokmuştuk uyarma amaçlıEger poposunun ucunda birikiyorsa, zeytinyag ile yumusatabilirsin, fitil yada başka bisey kullanmak istemiyorsan. Ben kulak çubuğuna biraz daha pamuk sarıp zeytinyagina batırıp, popsunun azcık icine sokuyordum, ise yariyordu.
Net bilgi bulamadım açınca mı buzdolabı getirincemi oda sıcaklığında tutanlarda var açtıktan sonra eczacı hiçmi bilgilendirmez o da garip.. faydasını gördün mü?Soguk zincirmis aslinda ama bana kimse buz icinde vermedi eczanede ama ben geldigim gibi dolaba koydum. Actiktan sonra da dolapta muhafaza ettim