2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Hanımlar gece bebeklerinizi nasıl besliyorsnuz saat mı tutuyorsunuz yoksa ne zaman ağlamışlarsa mı benim bebek ağlamıyor ama sürekli Bi ıkınma Bi kıbırdama yapıyor bende saat olarak hareket ediyorm

Benimki de 2 aylik, 4.3 kg 😂 yapi meselesi canim..boy yuzde 80 persentillerde, kilo yuzde 15 persentilde. O da cok garip mesela. Dusuk kiloda doğdu benim ama uzundu. Giysiler cuval gibi oluyor. Bol bol oluyor. Emziriyorum ama 3 saatten once asla meme almiyor 😅 zorla da veremem ya..ne yapalım. İlk kizim emmeye cok duskundu. Saat basi emerdi. 2.ayda 6 kiloydu. Bebege bagli oluyor bu tur seyler
Benimki de 2750 gram doğdu 37. Haftanın bitiminde ve 48 cm di 1. Ayda 3500 gr. 54 cm olmuştu 2. Ay aşısı 27 Ağustos ta bakalım ne kadar olmuş benimde ilk oğlum 3800 gr. Doğmuştu ve bir aylıkken 5800dü dediğin gibi bebekten bebeğe farkediyor sağlıklı olsunlar da kilo alırlar elbet

Kızlar mrb ben birşey Sorucam bebeğim iki aylık olmal üzere bu iki üç gündür kabızlık sıkıntısı çekiyor çok ıkınıyor ama çıkmıyor bunu yaşayan var mı doktora mı gitsek
Kabızlık olduguna emin misiniz kati mi geldi kakasi. benim bebisimde uc gundur yapamamisti ama kati degildi doktor sknti yok dedi uc gunu geçmedikçe sknti yok dedi zar zor ikinarak kaka yapmasini da sormustum doktor da bebekler icin kaka yapmak basli basina zor bir is bu gayet normal bi durum dedi

Uyumuyor uyumuyor uyumuyor ve asiri huysuz gunde bebekler 15-16 saat uyurmus benim ki 4-5 saat ve uyanuk oldugu her an huysuz ya agliyo ya mirildanarak elleri kollariji cirpiyo doktor bisi yok dedi gaz ilaclari kullaniyoruz olmuyor olmuyor dun gece aglama krizine girdim artk tek olunca daha beter psikolojim bozulcak diye korkuyorum artk bebegi bu kadar huysuzluk yapan var mi bu arada son aylarda karnimda da boyleydi asiri harekerli elleri ayaklari hic durmayan bi bebekti

Hanımlar gece bebeklerinizi nasıl besliyorsnuz saat mı tutuyorsunuz yoksa ne zaman ağlamışlarsa mı benim bebek ağlamıyor ama sürekli Bi ıkınma Bi kıbırdama yapıyor bende saat olarak hareket ediyorm
Uyanıp bikbiklenmesini bekliyorum bazen uyanmiyo bikbikleniyo aciktigini anlayip hemen biberonu veriyorum tekrar uyuyo artik saat tutmuyorum kendi acikinca uyaniyo

Uyumuyor uyumuyor uyumuyor ve asiri huysuz gunde bebekler 15-16 saat uyurmus benim ki 4-5 saat ve uyanuk oldugu her an huysuz ya agliyo ya mirildanarak elleri kollariji cirpiyo doktor bisi yok dedi gaz ilaclari kullaniyoruz olmuyor olmuyor dun gece aglama krizine girdim artk tek olunca daha beter psikolojim bozulcak diye korkuyorum artk bebegi bu kadar huysuzluk yapan var mi bu arada son aylarda karnimda da boyleydi asiri harekerli elleri ayaklari hic durmayan bi bebekti
Bizimde sabah 5 te akşam 5 te başlıyor ama ben ailemin yanında olduğum için her yorulduğumda kardeşime anneme veriyorum onlar yoruluyor bana veriyor bizimde saati belli huzursuzluğun gün içinde de uyuyor uykuda emzirip bırakırım

Uyanıp bikbiklenmesini bekliyorum bazen uyanmiyo bikbikleniyo aciktigini anlayip hemen biberonu veriyorum tekrar uyuyo artik saat tutmuyorum kendi acikinca uyaniyo
Bizim bebekte gece saat başı yarım saat başı ıkınıyor yüzünü okşuyor hep bende acıktığını anlamıyorum öyle 2 saat Bi buçuk saat olarak gitmeye çalışıyorum

Canım brnım bebegımde hem karnımda hem şimdi cok hareketli. Hep kendını uyandurıyordu , cozumu uyurken kollarını kundaklamakta bulduk, dene mutlaka

Bizim bebekte gece saat başı yarım saat başı ıkınıyor yüzünü okşuyor hep bende acıktığını anlamıyorum öyle 2 saat Bi buçuk saat olarak gitmeye çalışıyorum
Mirildanmaya baslayinca veriyom biberonu bende 😅 gece gece derdi ya gazdir ya aclik benim ki tembelleeti geceleri artık kaka yapmiyo kendjni yormuyo

Bizimkinin geceye yatarken ilk uykusuna dalmasi çok uzun gece 12 de yaratsa 4 bucuk gibi uyanıyor emziriyorum 6 bucuk 7 gibi yine uyanıyor ama.bu saatler uyuduğu saate göre değişiyor bazen 3 e kadar bazen 1 bucuga.kadar uyumuyor

X