3300 şu yanlış hatirlamiyorsam34 haftalikken bebegiz kac grmdi acaba
Haziran 18 de doğum yaptım canım kızım 3670 Gr doğdu son 3 hafta diyet yaptım şekerden dolayı kilo almadi 38 +4de doğduBirde suan kac haftaliksiniz bebeginiz kac kilo kendi bebegimin ne kadar dogacagini tahmin etmek istiyorum lutfen yazarsaniz cok sevinirim
Canım gündüz altını açsan durmuyor mu ben çoğu kez öyle oyalıyorm çıplak kalınca çok seviyor ayaklarını havaya kaldırıp duruyor sende dene istersenUyumuyor uyumuyor uyumuyor ve asiri huysuz gunde bebekler 15-16 saat uyurmus benim ki 4-5 saat ve uyanuk oldugu her an huysuz ya agliyo ya mirildanarak elleri kollariji cirpiyo doktor bisi yok dedi gaz ilaclari kullaniyoruz olmuyor olmuyor dun gece aglama krizine girdim artk tek olunca daha beter psikolojim bozulcak diye korkuyorum artk bebegi bu kadar huysuzluk yapan var mi bu arada son aylarda karnimda da boyleydi asiri harekerli elleri ayaklari hic durmayan bi bebekti
Bizimki hep bi ıkınma falan yaptığı için acıkıyor mu bilmiyorum emzirmeye çalışırm o zamanda önünde uyur emmez bende saati dikkate alıp hareket etmeye çalıyorumBizimkinin geceye yatarken ilk uykusuna dalmasi çok uzun gece 12 de yaratsa 4 bucuk gibi uyanıyor emziriyorum 6 bucuk 7 gibi yine uyanıyor ama.bu saatler uyuduğu saate göre değişiyor bazen 3 e kadar bazen 1 bucuga.kadar uyumuyor
Cook şükür geceleri uyuduğu için gündüz dayaniyorum onun düzenine uyuyorum . Sabah 6 7 gibi uyanıyor bikac saat sonra uyuyor bizimde devamlı sallanmak istiyor yoksa uyanıyor o iyudigunda işlerimi hallediyorum yemek yerken masanın yanına pusetim içine koyuyorum salliyarak duruyor . Bulaşık zamanı uyaniksa babası bakıyor . Gazi yokken mutlu bı bebek oluyor ama gazı varken devamlı çığlık çığlığa .Masallah nasil yetisiyosunuz ben suan pert durumdayım bebek uyuyunca bütün temizligimi öyle yapıyorum yemek bulasik anca yikiyorum gunduzleri hic uyumuyor uykusu 10 dk yarim saat sonra aglamalar huzursuzluklar valla kahvaltı yapamiyorum bazen 7 de uyandimi uyumuyo 3 te bi uyuyo 5 de uyaniyo sonra 10 da uyuyor hep boyleyiz valla cok yorucu geciyor seni alkisliyorum ben bir çocukta böyleyim ikinci ucuncu olsa ne yapardim
evet gazi yokken cok mutlular gece uyuyor Allahtan bende zorlanirdimmCook şükür geceleri uyuduğu için gündüz dayaniyorum onun düzenine uyuyorum . Sabah 6 7 gibi uyanıyor bikac saat sonra uyuyor bizimde devamlı sallanmak istiyor yoksa uyanıyor o iyudigunda işlerimi hallediyorum yemek yerken masanın yanına pusetim içine koyuyorum salliyarak duruyor . Bulaşık zamanı uyaniksa babası bakıyor . Gazi yokken mutlu bı bebek oluyor ama gazı varken devamlı çığlık çığlığa .
Sorma ya benimde öyle cok özür diliyorum ama kan geliyor bazen kan ilacini da bıraktım aynı ne yapıcaz acaba böyleBen canim dogumdan sonra gecmedi bir turlu kan ilacini bile asiri kansizligima ragmen biraktim ama nafile
Bende aldırayım ozaman cok sagol canimBen her gun kuru incir yiyorum. O yuzden cekmiyorum diye dusunuyorum
ay benimdr 50 gün oldu halen kabizim mahvediuo beniHemde had safhadadogum yaptim yapali cok cektim bugun 50 gun oldu hala kabizim
Onda sakinliyo son caremizCanım gündüz altını açsan durmuyor mu ben çoğu kez öyle oyalıyorm çıplak kalınca çok seviyor ayaklarını havaya kaldırıp duruyor sende dene istersen ☺
Dogumla alakalı galiba ama hic duymamıstim daha onces
Sorma ya benimde öyle cok özür diliyorum ama kan geliyor bazen kan ilacini da bıraktım aynı ne yapıcaz acaba böyle
Kizlar bizde 2 ay kontrolüne gittik 56 cm 5300 Gr olmuş 2. Ay aşıları için calpol verdi aşıları yaptıran var mı ateş yaptı mi sizde
Biz de bugun asimizi olduk. Atesi hafif yukselmeye baslayinca cok huzursuzlandi. Cok aglayip susuyordu meme istemiyordu ben de calpol verdim malesef. Simdi daha iyi sukur. Gece neler bekliyor bilmiyorum2. Ay aşısı yaptıranlar ates kac oldugunda calpol verdiniz, huxursuzluk olsa da vermelımıyız
Cevabin icin cok tesekkur edrim masallah bebeginizeHaziran 18 de doğum yaptım canım kızım 3670 Gr doğdu son 3 hafta diyet yaptım şekerden dolayı kilo almadi 38 +4de doğdu
Ay benim bebek de oyle guzduz bile daha deliksiz uyur ama gece oldu mu resmen anliyor ve gaz basliyor ikinip duruyor ya sallamak zorunda kaliyorum ya oynamak ya da emzirmek. Cok aglamiyorsa sık emzirmiyorum canim. 2 saate yakin ara vermeye calisiyorum cunku gece beslenmemiz eziyet gibi. Her ictigi sut gaz olarak geri donuyor bizeBizim bebekte gece saat başı yarım saat başı ıkınıyor yüzünü okşuyor hep bende acıktığını anlamıyorum öyle 2 saat Bi buçuk saat olarak gitmeye çalışıyorum
Gece gazdan kaynakli bebegim dedigin gibi huzursuz ama gunduz gaz olunca da oyleyiz. Bizim duzenimiz yok malesef hangi saatte gaz sancisi olacagini bilmiyorum. Zincoyu dene canim gaz icin. Bi ton para verdik gaz damlalarina ama en iyisi zinco oldu. Tabi su an gazda pik donemi insaAllah azalir artikUyumuyor uyumuyor uyumuyor ve asiri huysuz gunde bebekler 15-16 saat uyurmus benim ki 4-5 saat ve uyanuk oldugu her an huysuz ya agliyo ya mirildanarak elleri kollariji cirpiyo doktor bisi yok dedi gaz ilaclari kullaniyoruz olmuyor olmuyor dun gece aglama krizine girdim artk tek olunca daha beter psikolojim bozulcak diye korkuyorum artk bebegi bu kadar huysuzluk yapan var mi bu arada son aylarda karnimda da boyleydi asiri harekerli elleri ayaklari hic durmayan bi bebekti
O köpük bizde belkide doğduğundan beri var. Ama 1 haftadır o elini yedi bitirdi sağımız solumuz salyaa kollarından akıyorBebekleriniz ellerini emiyor mu ve salya bizim akıyor dik dururken özellikle kopukcuk çıkartıyor ağzıyla
İlahiiAy ne bilim japon 66 cm deyince dedim 6 cm fark baya az değil
Benimki de. İki arada bir derede hopp eli ağzındaBebekleriniz ellerini emiyor mu ve salya bizim akıyor dik dururken özellikle kopukcuk çıkartıyor ağzıyla
Ates kacken verdi calpol , ben de versemmi vermesem mi diye dusunuyorum hala . Neden malesef dedın zararlımıBiz de bugun asimizi olduk. Atesi hafif yukselmeye baslayinca cok huzursuzlandi. Cok aglayip susuyordu meme istemiyordu ben de calpol verdim malesef. Simdi daha iyi sukur. Gece neler bekliyor bilmiyorum