2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Canım gündüz altını açsan durmuyor mu ben çoğu kez öyle oyalıyorm çıplak kalınca çok seviyor ayaklarını havaya kaldırıp duruyor sende dene istersen

Bizimkinin geceye yatarken ilk uykusuna dalmasi çok uzun gece 12 de yaratsa 4 bucuk gibi uyanıyor emziriyorum 6 bucuk 7 gibi yine uyanıyor ama.bu saatler uyuduğu saate göre değişiyor bazen 3 e kadar bazen 1 bucuga.kadar uyumuyor
Bizimki hep bi ıkınma falan yaptığı için acıkıyor mu bilmiyorum emzirmeye çalışırm o zamanda önünde uyur emmez bende saati dikkate alıp hareket etmeye çalıyorum

Cook şükür geceleri uyuduğu için gündüz dayaniyorum onun düzenine uyuyorum . Sabah 6 7 gibi uyanıyor bikac saat sonra uyuyor bizimde devamlı sallanmak istiyor yoksa uyanıyor o iyudigunda işlerimi hallediyorum yemek yerken masanın yanına pusetim içine koyuyorum salliyarak duruyor . Bulaşık zamanı uyaniksa babası bakıyor . Gazi yokken mutlu bı bebek oluyor ama gazı varken devamlı çığlık çığlığa .

evet gazi yokken cok mutlular gece uyuyor Allahtan bende zorlanirdimm

Kizlar bizde 2 ay kontrolüne gittik 56 cm 5300 Gr olmuş 2. Ay aşıları için calpol verdi aşıları yaptıran var mı ateş yaptı mi sizde
2. Ay aşısı yaptıranlar ates kac oldugunda calpol verdiniz, huxursuzluk olsa da vermelımıyız
Biz de bugun asimizi olduk. Atesi hafif yukselmeye baslayinca cok huzursuzlandi. Cok aglayip susuyordu meme istemiyordu ben de calpol verdim malesef. Simdi daha iyi sukur. Gece neler bekliyor bilmiyorum

Bizim bebekte gece saat başı yarım saat başı ıkınıyor yüzünü okşuyor hep bende acıktığını anlamıyorum öyle 2 saat Bi buçuk saat olarak gitmeye çalışıyorum
Ay benim bebek de oyle guzduz bile daha deliksiz uyur ama gece oldu mu resmen anliyor ve gaz basliyor ikinip duruyor ya sallamak zorunda kaliyorum ya oynamak ya da emzirmek. Cok aglamiyorsa sık emzirmiyorum canim. 2 saate yakin ara vermeye calisiyorum cunku gece beslenmemiz eziyet gibi. Her ictigi sut gaz olarak geri donuyor bize

Gece gazdan kaynakli bebegim dedigin gibi huzursuz ama gunduz gaz olunca da oyleyiz. Bizim duzenimiz yok malesef hangi saatte gaz sancisi olacagini bilmiyorum. Zincoyu dene canim gaz icin. Bi ton para verdik gaz damlalarina ama en iyisi zinco oldu. Tabi su an gazda pik donemi insaAllah azalir artik

Ay ne bilim japon 66 cm deyince dedim 6 cm fark baya az değil
İlahii
Benim büyük oğlanda uzun 58 cm doğmuştu. Yenidoğan için aldığım hiç birşeyi giydirememiştim net hatırlıyorum. Bu bebem 52 cm doğdu. Baba geninde boşnaklık var onun etkisidir belkide bilemiyorum. Bir de kız bebek. Erkek bebek farkeder. Erkekmi beben?

Biz de bugun asimizi olduk. Atesi hafif yukselmeye baslayinca cok huzursuzlandi. Cok aglayip susuyordu meme istemiyordu ben de calpol verdim malesef. Simdi daha iyi sukur. Gece neler bekliyor bilmiyorum
Ates kacken verdi calpol , ben de versemmi vermesem mi diye dusunuyorum hala . Neden malesef dedın zararlımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…